klantenbeoordelingen Letselschade-pro

Klantenbeoordelingen

Binnen of buiten het huis alles weer netjes laten schilderen door vakmannen met passie voor hun beroep. Dat is wat u kunt laten doen door deze vakmannen en deze mannen zouden graag willen weten hoe u erover denkt. Hoe hebben de mannen presteert. Laat het ze weten door middel van een review!

Klanten over ons

Informatie op de website 8,2
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,6
Beoordeling geleverde werk 9,2
Gemiddelde beoordeling 9,0

Niets maakt de mannen van Redeco meer blij dan een goede recensie van een tevreden klant. Laat het de mannen weten hoe u denkt over de prestaties van de mannen. Mocht u feedback hebben laat dit ook weten!

  Beoordelingsformulier
  Klanten over ons

  Raam snel gerapareerd

  Doordat mijn zoon een voetbal tegen het raam geschopt heeft was het hele raam kapot gegaan en dat moest snel gerepareerd worden. Ik heb op Google heel even gezocht en heb redeco.nl gevonden. Ik heb hier een offerte aangevraagd en er was een bedrijf die al snel een nieuw raam kon plaatsen en dat ook nog voor een vrij lage prijs. Ik ben heel tevreden met de snelheid en de service!
  DaanAmsterdamBeoordeling: 9,0

  Ingebroken

  Helaas was er ingebroken bij mij thuis terwijl ik een paar dagen weg was. Het glas van de voordeur was eruit en kapot. Gelukkig vond ik een bedrijf op deze site die direct het raam kon vervangen. Het waren hele vriendelijke mensen die het snel klaar hadden. Ben er heel tevreden over.
  MilanIjmuidenBeoordeling: 8,9

  Woonkamer laten schilderen

  Ik heb mijn volledige woonkamer laten schilderen en het resultaat ziet er heel goed uit. Er kwamen een paar aardige mannen langs die ook veel ervaring hadden met het schilderen. De woonkamer heeft nu een licht grijze kleur en vind het super mooi!
  SophieHoornBeoordeling: 8,8

  Isolatieglas

  Ik had advies omtrent glas nodig aangezien ik graag duurzaam glas wou hebben. Nadat ik wat informatie kreeg heb ik voor isolatie glas gekozen dat beter isoleert en er geen extra warmte verloren gaat. De plaatsing van het glas ging helemaal prima en het bedrijf heeft ook prima werk geleverd. Ik ben er blij mee.
  JesseZaandamBeoordeling: 8,7

  Een aanrader!

  Wij hebben thuis een nieuw badkamer laten plaatsen en het enigste wat er nog moest gebeuren was dat de muren geschilderd moesten worden in een witte kleur. Na een tijdje te hebben gezocht op Google voor een schilder bedrijf kwam ik op redeco.nl uit. Ik heb een offerte aangevraagd en kreeg er 3 geleverd waarna ik ze makkelijk kon vergelijken en zo de beste prijs kon kiezen. Ik ben blij met hoe de badkamer er nu uitziet en de prijs viel ook heel erg mee! Zeker een aanrader als je een schilder zoekt.
  EvaVeghelBeoordeling: 9,2

  Snel opgelost

  Ik heb een eigen bedrijf en wanneer ik op een maandag op mijn bedrijf was merkte mij op dat er een grote barst in het raam zat. Ik weet niet zeker hoe het gebeurt was maar ik vermoed vandalisme. Gelukkig heb ik een bedrijf gevonden die snel een nieuw ruit kon plaatsen via deze site. Ik ben blij dat het zo snel opgelost kon worden!
  TimRijswijkBeoordeling: 8,9

  Van enkelglas naar isolatieglas

  Mijn bovenverdieping heeft altijd enkel glas gehad maar ik had gelezen dat daardoor veel warmte verloren gaat en isolatieglas veel beter is. Ik heb op internet gezocht naar een glaszetter die isolatieglas kon plaatsen en dat heb ik gedaan via deze website. Ik kreeg wel vijf offertes binnen in een week en kon zelf uitkiezen wel bedrijf bij mij isolatie glas kon plaatsen voor de beste prijs. De mensen die het isolatieglas kwamen zetten waren ook heel vriendelijk. Niks op aan te merken!
  ThijsZoetermeerBeoordeling: 9,0

  Kozijnen schilderen

  De kozijnen bij mijn huis vervaagden een beetje dus die wou ik graag opnieuw geschilderd hebben. Het betreft alleen de voorkant van het huis en het was een vrij kleine klus. Na een offerte te hebben gekregen konden ze snel langskomen om de kozijnen te schilderen. Ze zien er nu weer als nieuw uit en ben er blij mee.
  Luuk RotterdamBeoordeling: 8,8

  Blauwe kamer

  Mijn zoontje wou graag zijn hele kamer blauw hebben. Via redeco heb ik een schilder gevonden die dat wel wou doen. Het heeft niet veel gekost en mijn zoontje vind het super mooi!
  BramZwaagBeoordeling: 8,7

  Tevreden met snelle service

  Ik ben een tijdje terug gestruikeld, precies tegen de voordeur aan. Helaas is het glas gebroken en moest er nieuw glas in. Ik heb direct offertes aangevraagd en de volgende dag kon er al een nieuw raam in geplaatst worden. Ik was heel blij dat het zo snel kon en de prijs viel mij nog mee, ik had het duurder verwacht. Top!
  LarsZandvoortBeoordeling: 9,0

  Super blij

  Wij hebben net een nieuw huis gekocht maar er moesten nog een paar dingen gebeuren. Wij wouden graag een andere kleur op de muur dus we zijn gaan zoeken naar een schilder die dit zo snel mogelijk kon doen. Ik heb 2 offertes ontvangen en 1 bedrijf kon eigenlijk de zelfde week al beginnen waar we super blij mee waren.
  RubenEnkhuizenBeoordeling: 9,1

  Kwaliteit werk

  Tevreden met het resultaat. De mensen die langs kwamen hebben kwaliteit schilder werk geleverd en ben er heel blij mee. Bedankt!
  StijnAlkmaarBeoordeling: 8,9

  Raam vervangen

  Door een klein ongelukje heb ik een barst in mijn raam gemaakt. Na niet heel lang zoeken kwam ik al op deze website uit. Na 3 offertes te hebben ontvangen heb ik een bedrijf benaderd die er wel een nieuw glas in kon zetten voor een goede prijs. Heel tevreden.
  MaxHaarlemBeoordeling: 8,9

  Achterdeur beschadigd

  De achterdeur was heel erg beschadigd, mogelijk poging tot inbraak of vandalisme. Gelukkig kon ik snel bij een bedrijf terecht die er een nieuw raam in heeft geplaatst. Blij dat het zo snel kon!
  JulianHilversumBeoordeling: 9,0

  Tevreden

  In mijn bedrijfspand moest een raam vervangen worden omdat er een stuk metaal tegen het raam aan kwam. Heel handig dat ik de offertes kon vergelijken want zo goed ik het voordeligste bedrijf zien. De man die langskwam was vriendelijk en heeft zijn werk goed gedaan. Heel tevreden.
  SvenAmstelveenBeoordeling: 8,9

  Grote klus

  Ik had een grote klus want mijn hele huis moest geschilderd worden aan de buitenkant. Ik heb een aantal offertes uit de regio ontvangen en kwam al snel in contact met een bedrijf die snel een plekje vrij had in de agenda. De mannen hebben uitstekend werk geleverd en het ziet er heel mooi uit.
  Levi DoetinchemBeoordeling: 8,6

  Keuken laten schilderen

  Van vrienden had ik gehoord dat dit een goeie website was om offertes te vergelijken. Omdat onze keuken geschilderd moest worden heb ik hier dus ook offertes aangevraagd. Na een aantal offertes te hebben bekeken kwam ik erachter dat het niet eens heel duur was dus heb ik meteen een bedrijf benaderd om onze keuken te schilderen. Ik ben blij met het goeie resultaat van de keuken muren en ik raad deze website ook zeker aan voor anderen!
  GijsApeldoornBeoordeling: 9,4

  oude woning

  Wij hebben een oude woning en er zat ook heel oud glas in wat enkel was. We hebben ons laten adviseren om HR++ glas te nemen want dat isoleert goed. Het glas is nu gezet en ziet er prima uit, heel tevreden mee.
  LiamArnhemBeoordeling: 8,9

  tevreden met de service

  Heel tevreden met de service. Ik had glas nodig maar wou dit zelf plaatsen. Dit was geen enkel probleem. Top!
  JanWoerdenBeoordeling: 8,7

  Heel mooi gelukt

  Al jaren dezelfde kleur gehad in ons huis en wouden wel eens wat nieuws. De muren waren eerst een donkere kleur maar dit wouden we wit laten maken want dan ziet het er wat ruimer uit. De prijs viel mee en het was redelijk snel klaar. Het schilderwerk ziet er echt heel mooi uit en wij zijn er heel blij mee.
  TeunAmersfoortBeoordeling: 8,8

  Lage prijs

  Doordat ik iets te hard mijn raam heb dicht gedaan zat er een barst in. Ik begon op google te zoeken en kwam op redeco.nl uit. Nadat ik offertes had aangevraagd kreeg ik er 3 binnen. Ik heb 1 bedrijf benaderd en zij konden het makkelijk vervangen en dat ook voor een lage prijs.
  JensSchijndelBeoordeling: 9,0

  Plafond schilderen

  Ik moest mijn plafond laten schilderen en via redeco heb ik een schilder gevonden. De man die langs kwam om te schilderen heeft het heel mooi gedaan en ben er heel blij mee!
  FlorisVeldhovenBeoordeling: 9,0