Glaszetter [var1]

Glaszetter [var1]

Heeft u inbraakschade? Of is er door storm een ruit kapot gegaan? Bel ons spoedservice nummer en de glaszetters zijn snel ter plaatse om de glasschade te herstellen. Wat de oorzaak van de glasschade ook is, het is vervelend als er iets kapot is. Daarom hebben wij een glasservice, deze spoedservice zorgt ervoor dat wij ook bereikbaar zijn buiten de kantooruren. Redeco is een netwerk van verschillende glaszetters, schilders en stukadoors die dekking bieden in 5 grote provincies in het land. Een glaszetter die gelieerd is aan ons is specialist in glasschade. Voor vragen over dubbel en enkel glas, het plaatsen van glas-in-lood en HR-glas kunt u bij ons terecht. 24/7 bellen op het glasservice nummer: [var2] voor een glaszetter uit [var1].

Bij Glasschade, bel [var2]!

Het is natuurlijk erg vervelend als u glasschade in huis heeft. Als de oorzaak van de glasschade komt doordat er is ingebroken wilt u natuurlijk dat uw huis zo snel mogelijk weer veilig is. Ook bij andere oorzaken van glasschade is het belangrijk dat er snel herstelwerkzaamheden plaatsvinden. U wilt er niet aan denken dat een ruit die door stormschade kapot is gegaan niet diezelfde dag gemaakt kan worden. Om u direct te kunnen helpen na glasschade hebben we de glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice bied u de garantie dat wij 24/7 bereikbaar zijn de glasschade te vervangen of te herstellen.

Glasservice [var1]

De glasservice van Redeco staat voor snel ter plaatse zijn en een uitstekende service. Al jarenlang helpen wij klanten met het herstellen en vervangen van glasschade in [var1]. Nadat u ons via de telefoon uit heeft gelegd wat er aan de hand is, zorgen wij dat er een glaszetter uit [var1] naar u toekomt. Deze glaszetter zal de glasschade opnemen en glas op maat bestellen als hij het niet op voorraad heeft. In ieder geval zal hij er alles aan doen om het op te lossen en u van dienst te zijn. Bel met ons glasservice nummer om nu een glaszetter uit [var1] aan de lijn te krijgen.

Neem direct contact op!

Is er bij u in [var1] sprake van een spoedgeval? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, HR-glas of een andere glassoort? Nadat wij u aan de lijn hebben gehad komen we in actie en zullen een professionele glaszetter naar [var1] sturen. Redeco staat eveneens voor u klaar indien u een vakkundig schildersbedrijf zoekt. Wilt u uw woning beter isoleren of wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woonsituatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u vragen heeft over de prijzen van glas op maat of over de prijzen van een glassoort kunt u bij ons terecht. Bel direct en krijg een ervaren glaszetter aan de lijn!

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden
soorten glas

Soorten glas

Glaszetter Redeco biedt u verschillende soorten glas aan. Tegenwoordig wordt er in de nieuwbouw alleen nog maar gewerkt met hoogrendementglas, beter bekend als HR-glas. Dit isolatieglas is beschikbaar in meerdere gradaties. Zo is er HR+, HR++ en HR+++. Des te meer plussen er achter de HR staan, hoe hoger de isolatiewaarden zijn. Naast deze vorm van twee- en driedubbel glas bestaan er ook nog andere vormen van dubbel glas met geluidswerende en brandwerende eigenschappen. Andere glassoorten zijn: het steeds populairder wordende glas-in-lood, veiligheidsglas en enkel glas. De glaszetter uit [var1] kan dit voor u op maat maken en plaatsen in uw woning.

Glas-in-lood

Glas-in-lood wordt steeds populairder, het is terug van weggeweest. Voorheen was het voornamelijk te zien in kerken en oude jaren ’30 woningen, nu wordt het steeds vaker toegepast in nieuwbouw. Het mooie aspect van glas-in-lood is dat het in elke maat of patroon gesneden kan worden. Nadat het op maat is wordt het in een loodlijst gezet.

Dubbel Glas

Dubbel glas is standaard eenzijdig gelaagd. Dit houdt in dat er twee glasplaten tegen elkaar aangezet zijn. Tussen deze glasplaten zit lucht. De warmteweerstand factor van lucht is erg hoog. Hoogrendementglas is er in bepaalde gradaties, bij deze glassoort zit er geen lucht maar een edelgas tussen de twee glasplaten.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit meerdere lagen glas waartussen PVB folie is geplaatst. Doordat de folie het glas bij elkaar houdt ontstaan er geen scherven. Een andere vorm van veiligheidsglas is met een draadraster erdoor. Ook gehard glas, wat vaak in douchecabines wordt gebruikt, is veiligheidsglas.

ruit vervangen [var1]

Ruit vervangen

Het vervangen van een ruit is een klus die u over het algemeen het beste aan een erkend glaszetter kan overlaten. Het gaat bij het vervangen van het ruit namelijk niet alleen om het glas, maar ook om het kozijn en het behoud daarvan. Zo kan het zijn dat het kozijn enigszins aangepast moet worden indien u er voor kiest om isolerende beglazing te plaatsen. Dankzij onze snelle service kunnen wij u snel helpen.

isolatieglas plaatsen

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een uitstekende oplossing wanneer u wilt besparen op de stookkosten. Het plaatsen van isolatieglas kan wat tijd kosten, doordat de kozijnen eerst moeten worden vervangen. De meeste kozijnen voor enkel glas hebben niet genoeg draagkracht voor isolerende glazen en zullen daarom verstevigd of vervangen moeten worden voordat wij het isolatieglas kunnen plaatsen.

veiligheidsglas [var1]

Gekleurd glas

Eén van de oplossing voor het creëren van een unieke sfeer in huis is het gebruik maken van gekleurd glas. Gekleurde glazen kunnen in één stuk worden geplaatst, maar worden over het algemeen in een patroon gezet, wat wij meestal aanduiden met de term glas in lood. De kosten voor het plaatsen van glas in lood ramen zijn afhankelijk van uw wensen. Vraag een glaszetter uit [var1] naar meer informatie.

gehard glas op maat

Gehard glas op maat

Wij spraken hierboven al over de voordelen van veiligheidsglas. Gehard glas is één van de vormen van veiligheidsglas die wij regelmatig bij particulieren en bedrijven in [var1] plaatsen. Hebt u extra grote ramen of een raam in een speciale vorm? Het is uiteraard mogelijk om het gehard glas op maat te laten maken. Benieuwd naar de prijzen? Bel dan vandaag nog naar [var2] en kom in contact met een glaszetter.

geluidsisolerend glas

Geluidsisolerend glas

Woont u aan een drukke straat en hebt u regelmatig last van voorbijrijdende auto’s of bussen? Overweeg dan om geluidsisolerend glas te laten plaatsen. Geluidsisolerende glazen zijn meestal dubbele glazen, eventueel met een speciaal isolerend gas in plaats van lucht tussen de glasplaten. Dankzij deze geluidsisolatie geniet u snel weer van een optimaal wooncomfort bij u thuis in [var1].

brandwerend glas [var1]

Brandwerend glas

Wanneer wij spreken over brandwerende glazen, dan gaat het in feite over een glassoort die brandvertragend werkt. Een dergelijk raam bestaat uit twee of meer glasplaten waartussen een onzichtbaar schuim zit. Zodra dit in aanraking komt met vlammen of hoge temperaturen, zal het schuim dikker worden, en zo de vlammen vertragen. Een glaszetter uit ons bedrijf geeft u graag meer informatie.

Prijzen

Een glaszetter uit [var1] heeft een gemiddeld uurloon tussen de €30,- en €40,-. Dit is bruto, dus exclusief belasting en het materiaal dat de glaszetter gebruikt. De prijs van glas-in-lood is het lastigst te bepalen van alle glassoorten. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, de glassoort, de kleur en het ontwerp. De prijzen van veiligheidsglas beginnen bij €32,- voor een gelaagd stuk glas met 33.1mm dikte per m². De prijzen van het goedkoopste enkel glas beginnen gemiddeld bij €15,- per m² met een dikte van 2mm. De gemiddelde prijs voor dubbel glas in Nederland loopt op naarmate de isolatiewaarden hoger worden. In de volgende tabel zijn deze gemiddelde prijzen weergegeven.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glas prijzen [var1]

Bel de glaszetter: [var2]

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van het inschakelen van een glaszetter uit ons bedrijf? Hebt u een vraag over de voordelen van brandwerend glas? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor onze spoedservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via [var2]. Wij garanderen bovendien dat onze glaszetters u altijd snel en vakkundig van dienst zullen zijn. Of het nu gaat om het vervangen van enkel door dubbelglas, het plaatsen van isolatieglas of het ontwerpen van glas-in-lood, wij zijn u met alle plezier van dienst.