Glaszetter [var1]

Glaszetter [var1]

Wilt u graag uw huis of kantoorpand beter laten isoleren? Heeft u een kapotte ruit of inbraakschade aan een ruit? De glaszetter uit [var1] kan voor u een uitkomst zijn. Wij hebben een spoedservice in het leven geroepen onder de noemer: glasservice. U kunt dit nummer: [var2] bellen als u met spoed een glaszetter nodig hebt om uw glasschade te herstellen of te vervangen. Niet zoveel spoed? Dan kunt u alsnog dit de glasservice bellen om bijvoorbeeld glas op maat te bestellen mochten we het niet op voorraad hebben. Of meer informatie te winnen over de prijzen van dubbel glas, glas-in-lood en HR-glas. Redeco is een netwerk van glaszetters verspreid door 5 provincies. Woont u in [var1]? Dan kunnen wij binnen 30 minuten bij u ter plaatste zijn in geval van glasschade. Wij staan 24/7 paraat om u te helpen.

Bij Glasschade, bel [var2]!

Het hebben van glasschade in uw woning aan [var1] is uitermate vervelend. Als er sprake is van glasschade in uw huis in de vorm van een gebroken ruit kunnen ongewenste bezoekers uw woning zonder veel moeite in. Dit hoeft niet perse een inbreker te zijn, maar ook ongedierte en insecten kunnen makkelijker binnenkomen. Bij glasschade is het dus zaak om zo snel mogelijk uw huis weer veilig en dicht te krijgen. Dankzij onze glasservice op nummer: [var2] hoeft u niet onnodig lang in de kou te zitten of u onveilig te voelen. De glaszetter uit [var1] zal de glasschade vervangen of herstellen.

Glasservice [var1]

De glaszetters van Redeco bieden een glasservice naar haar klanten toe. De glasservice houdt in dat de glaszetter 24-uren, 7 dagen in de week bereikbaar is en binnen 30 minuten ter plaatse is in het werkgebied. Dit werkgebied omvat de 5 provincies zoals deze staan aangegeven op de website. Wanneer u het belt omdat u glasschade heeft en dit met spoed vervangen of herstelt moet worden, zal een glaszetter uit [var1] hierop reageren. Ook als u glas op maat wilt bestellen of informatie wil over de isolatie mogelijkheden van uw woning kunt u terecht op dit nummer.

Neem direct contact op!

Heeft u een glaszetter uit [var1] nodig? Door stormschade, inbraakschade of een ongelukje kan er glasschade zijn in uw woonhuis in [var1]. Het is zaak om de glasschade zo snel mogelijk te laten herstellen door een vakkundige glaszetter zodat u weer snel kan genieten van het comfort van uw woning. Mocht u vragen hebben over het vervangen van enkel glas door HR-isolatieglas of glas-in-lood dan is Redeco het juiste adres. Ook als u de prijzen en mogelijkheden van verschillende glassoorten wilt bespreken met een glasspecialist kunt u de glasservice bellen. Ook indien u een vakkundig schilder zoekt is Redeco u van dienst. Ongeacht wanneer u belt of voor welke toedracht wij helpen u graag en staan voor u klaar!

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden
Glasherstel [var1]

Soorten glas

Een glaszetter heeft bepaalde glassoorten op maat en in voorraad. Mocht hij uw glassoort niet op maat hebben zal hij ervoor zorgen dat de schade bij u thuis in [var1] hersteld wordt met een stuk noodglas. De glassoorten die een gemiddelde glaszetter in zijn arsenaal heeft zijn: enkel- en dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas en verschillende soorten HR-glas. De soorten hoogrendementglas worden tegenwoordig veel gebruikt in nieuwbouw. De hoge isolatiewaarden die deze glassoort bezit past goed in het ‘duurzaam bouwen’, veel huiseigenaren verbeteren hun woning door het oude enkel- en dubbel glas te vervangen door het warmtebehoudende HR-glas.

Glas-in-lood

De mooie eigenschap van glas-in-lood is dat u de gekste patronen of vormen kan bedenken en deze uit kunt beelden in deze glassoort. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen uit [var1] die glas-in-lood in de hal of woonkamer hebben laten plaatsen. Het kan een echte eyecatcher in uw huis zijn.

Dubbel Glas

Dubbel glas zijn twee glasplaten op elkaar waartussen lucht geperst is. De lucht tussen deze platen zorgt voor de hogere isolatiewaarde dan bij enkel glas. Naast standaard dubbel glas, is er HR-glas, HR+ en HR++-glas. Bij hoogrendementglas zit er geen lucht maar een soort edelgas tussen de twee platen.

Veiligheidsglas

Heeft u kinderen en glazen deuren in uw huis in [var1]? Dan kunt u de stap nemen om veiligheidsglas in de deur te laten zetten. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat er geen scherven ontstaan als het breekt. De kans op verwondingen wordt dus een stuk kleiner. Dit type glas wordt ook veel gebruikt bij bedrijven en scholen.

ruit vervangen

Ruit vervangen

Wie graag nieuwe ramen wil, zal eerst de oude glazen moeten (laten) verwijderen. Het verwijderen van de oude ramen is een nauwkeurig werkje dat u het beste kunt overlaten aan een erkend glaszetter. Zeker wanneer de oude kozijnen bewaard moeten blijven voor het nieuwe glas is de hulp van een glaszetter gewenst. U komt direct met een vakman in contact via [var2]. Wij helpen u graag verder.

isolatieglas plaatsen [var1]

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een glassoort dat ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk warme lucht via het raam verloren gaat. Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten met daartussen een speciaal isolatiegas. Bij de meeste glasbedrijven wordt isolatieglas ook wel aangeduid met de term HR++ of HR+++ beglazing. Voor het plaatsen van het isolatieglas moet in de meeste gevallen de oude kozijnen verwijderd worden.

veiligheidsglas

Gekleurd glas

Gekleurd glas is een uitstekende oplossing als u in uw woning meer sfeer wilt creëren maar niet voldoende budget hebt voor een volledig glas-in-lood patroon. Gekleurde glazen bieden echter wel een minder sfeervolle uitstraling dan het glas-in-lood. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor gekleurde glazen bij u in [var1]? Stel u dan vandaag nog met een glaszetter uit ons bedrijf in verbinding.

gehard glas op maat [var1]

Gehard glas op maat

Eén van de vele glassoorten die wij aanbieden is gehard glas. Gehard glas is een glassoort die binnen de categorie veiligheidsglazen valt. Deze glassoort is in een uniek bewerkingsproces sterk verhit en dan snel weer afgekoeld, waardoor het niet kapot te krijgen is. Dankzij gehard glas wordt de kans op een gelegenheidsinbraak met 50% verlaagd. Bestel bij ons gehard glas op maat.

geluidsisolerend glas [var1]

Geluidsisolerend glas

Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om de beglazing geluiddicht te maken. Hoewel het niet mogelijk is om volledig geluiddichte glazen te plaatsen, is het wel mogelijk om te kiezen voor geluidsisolerend glas. Hiermee wordt de overlast een stuk minder en kunt u spoedig weer genieten van een optimaal wooncomfort. Wij helpen u graag verder.

brandwerend glas

Brandwerend glas

Voor veel bedrijven geldt dat zij er alles aan doen om brand te voorkomen, onder andere door het plaatsen van sprinklerinstallaties en rookmelders. Een andere oplossing is het installeren van brandwerende ramen. Brandwerende beglazing houdt de brand niet volledig tegen, maar zal er wel voor zorgen dat u enkele minuten tot een half uur langer heeft om uzelf in veiligheid te brengen.

Prijzen

Het gemiddeld loon van een glaszetter start bij €30,- per uur. Dit is zonder materialen en BTW. De glassoort die de meeste glaszetters tegenwoordig plaatsen zijn dubbel glas en dan voornamelijk het hoogrendementglas. De prijzen voor het plaatsen van dit type glas liggen gemiddeld tussen de €40,- en €70,- per m². Deze prijzen worden bepaald door verschillende factoren: het wel dan niet gebruiken van een steiger, voorrijkosten en het aantal man dat nodig is voor het plaatsen bepalen deze prijzen. In onderstaande tabel vindt u de prijzen van dubbel glas en isolatiewaarde ervan. Deze wordt weergeven in de U-waarde. Ook is er een schatting gemaakt van de besparing bij een woonhuis met 20m² aan glas.

Type glas Prijs per m² U-waarde (energie)Besparing per jaar
Dubbel glas €65,- 2,7 €140,-
HR €70,- 1,7 – 2,0 €180,-
HR+ €75,- 1,3 – 1,6 €220,-
HR++ €80,- 1,2 €260,-
Glas prijzen [var1]

Bel de glaszetter: [var2]

Bent u benieuwd naar het verschil tussen isolerende beglazing en standaard dubbel glas? Hebt u een vraag over de diverse soorten veiligheidsglas die wij aanbieden? Of wilt u weten wat het gaat kosten om een glaszetter uit ons bedrijf in [var1] in te schakelen voor het vervangen van uw huidige beglazing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [var2]. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden of bieden u desgewenst een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij garanderen dat u door onze vakmannen altijd snel en vakkundig zult worden geholpen, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij zijn u met alle plezier van dienst!