Glaszetter [var1]

Glaszetter [var1]

Woont u in [var1] en bent u op zoek naar een ervaren glaszetter die u kan helpen bij het vervangen van uw huidige beglazing door dubbel glas, of die veiligheidsglas bij u plaatst? Een glaszetter uit het netwerk van Redeco is u met alle plezier van dienst. Of het gaat om het verhelpen van glasschade, het ontwerpen van glas-in-lood, of het installeren van HR++ glas, onze professionals draaien hier hun hand niet voor om. Hebt u met spoed een vakman nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glasservice is gedurende 24/7 bereikbaar, zodat u bijvoorbeeld na een inbraak niet lang hoeft te wachten totdat uw woning weer in de oude staat verkeerd. Hebt u vragen over onze diensten, of wilt u weten welke prijzen we hanteren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of [var2].

24uurs spoedservice: [var2]

Glasschade kan op verschillende wijzen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of iemand die door een deur met een glazen paneel valt. Daarnaast kan glasschade ook het geval zijn van externe factoren zoals een inbraak of extreme weersomstandigheden. Wat de reden voor de glasschade ook is, wij begrijpen dat u bij gebroken glas zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, ook tijdens feestdagen. U komt via telefoonnummer [var2] in direct contact met een professioneel glaszetter uit [var1] die u graag met de glasschade helpt.

Erkende vakmensen

Redeco is een netwerk dat bestaat uit diverse schilders en glaszetters die actief zijn in de vijf grote provincies in Nederland. Elke glaszetter uit [var1] die zich bij ons netwerk heeft aangesloten, heeft een ruime ervaring binnen de glasservice. Daarnaast eisen wij dat elke medewerker zich uitstekend heeft gediplomeerd, en zich regelmatig laat bijscholen. Zo kunnen wij u garanderen dat uw glasschade altijd zo snel en vakkundig mogelijk wordt verholpen. Bij Redeco staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hebt u daarom suggesties om onze glasservice te verbeteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hebt u vragen over het vervangen van uw dubbel glas door de HR variant? Of wilt u weten of glas in lood een goede keuze is voor uw pand in [var1]? Ook dan helpen wij u graag verder.

Vrijblijvende offerte

Hebt u vragen over onze glasservice? Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het aanschaffen van een glas-in-lood paneel? Of hebt u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van veiligheidsglas? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [var2] of het contactformulier. Een glaszetter uit [var1] neemt spoedig contact met u op. Wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden
Glasschade vervangen

Diverse glassoorten

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw (bedrijfs)pand in [var1] dan zult u verschillende keuzes moeten maken binnen een renovatie of nieuwbouw proces. Eén daarvan is de keuze voor het soort beglazing van ramen en deuren. Er zijn diverse glassoorten op de markt, zoals onder meer het al genoemde veiligheidsglas, standaard dubbel glas of HR++ isolerende beglazing. Voor deuren hebt u dan ook nog de keuze uit glas-in-lood en diverse vormen van enkel floatglas. Welke glassoort het beste bij uw pand past, is afhankelijk van uw wensen. Een erkend glaszetter kan u meer informatie geven over de mogelijkheden, of u helpen bij het maken van een keuze. Wij staan voor u klaar.

Glas in lood

Glas in lood is de laatste paar jaren steeds populairder geworden, hoewel het nog voornamelijk voorkomt bij monumentale panden en kerken. Door een paneel van glas-in-lood in huis te brengen creëert u een heel eigen stijl en sfeer binnenshuis, die kan veranderen met de lichtinval. Bij menig glasbedrijf maakt u zelf uw ontwerp te maken, of kiest u uit bestaande panelen.

Enkel glas vervangen?

Van veel klanten uit [var1] krijgen we de vraag of ze bij glasschade niet beter al hun (enkel) glas kunnen laten vervangen. Hoewel dit een kostbare klus is, raden wij dit in 75% van de gevallen zeker aan. Door de enkele glazen te vervangen door dubbel glas bespaart u aanzienlijk op energiekosten, wordt geluidsisolatie verbeterd, en stijgt de verkoopwaarde van uw huis.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is specifiek gemaakt met het oog op inbraak en ongelukken binnenshuis. Er zijn diverse soorten veiligheidsglas, met elk hun eigen kenmerken. Zo is er glas dat direct in duizenden stukken uiteenbarst wanneer het met groot impact wordt geraak. Bij een andere variant blijft het glas juist in de sponning zitten, zodat men hierbij geen beschadigingen oploopt.

vervangen ruit [var1]

Ruit vervangen

Hebt u last van lekkage bij een raam, of zit er regelmatig condens op uw ramen, dan kan het tijd zijn om het ruit te vervangen. Het vervangen van ramen is een nauwkeurig werkje, zeker als u de kozijnen wilt laten zitten voor de volgende ramen. Wij adviseren dan ook om altijd de hulp van een erkend glaszetter uit [var1] in te schakelen. Wij helpen u graag verder als het gaat om glas.

isolatieglas

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een glassoort die ervoor zorgt dat de warmte niet ontsnapt via de beglazing. Isolatieglas bestaat meestal uit twee of drie glasplaten waartussen een speciaal isolatiegas geplaatst wordt. Isolatieglas wordt bij vele leveranciers ook wel HR++ beglazing genoemd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

veiligheidsglas plaatsen [var1]

Gekleurd glas

Hebt u niet het budget voor een volledig glas in lood paneel? Overweeg dan om gekleurd glas te plaatsen. In dit geval wordt een glasplaat van één kleur in een deel van uw deur of raam gezet, wat een warme sfeer met zich meebrengt. Hebt u vragen over de mogelijkheden en prijzen voor gekleurd glas? Een glaszetter kan u hierover de nodige informatie geven.

gehard glas

Gehard glas op maat

Eén van de vele soorten veiligheidsglazen die wij aanbieden is gehard glas. Gehard glas wordt gemaakt met behulp van een uniek verhitting- en afkoelingsproces, waardoor het glas zeer lastig te breken is. Hebt u ramen met een speciale vorm? Of zijn de ruiten bij u bedrijf zeer groot? Laat dan gehard glas op maat maken. Wij zijn u met plezier van dienst. Neem daarom snel contact op via het telefoonnummer of het formulier.

geluidsisolerende beglazing

Geluidsisolerend glas

Woont u langs een drukke weg en hebt u regelmatig last van voorbijrijdend verkeer? Overweeg dan om geluidsisolerende beglazing te monteren. Geluidsisolerende glazen houden niet al het geluid tegen, maar zullen er wel voor zorgen dat het wooncomfort sterk verbetert. Ook voor bedrijven kan geluidsisolerend glas een uitkomst bieden. De kosten hiervoor zijn wel aanzienlijk, houd dus rekening met uw budget.

brandwerend veiligheidsglas [var1]

Brandwerend glas

Er zijn veel verschillende glassoorten verkrijgbaar bij de leveranciers uit [var1]. Eén van deze glassoorten is brandwerend glas, ook wel brandvertragende beglazing. Deze glassoort bestaat uit meerdere glasplaten met daartussen een onzichtbaar schuim, dat werkt wanneer het in contact komt met hoge temperaturen. Dankzij de brandvertragende werking hebt u tot een half uur extra om uzelf in veiligheid te brengen.

Prijzen

Wanneer u zich in verbinding stelt met de glasservice van een erkend vakman, dan dient u rekening te houden met een gemiddeld uurloon van ongeveer €35,-. Dit uurtarief is een bruto tarief, dus exclusief BTW en de materiaalkosten. Zo is het goedkoper om standaard dubbel glas te laten installeren dan speciaal isolerende beglazing. Ook de prijzen voor veiligheidsglas en loodpanelen zijn relatief hoog. In het laatste geval worden de prijzen bepaald door het aantal stukjes materiaal en de kleur hiervan. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van enkele gemiddelde prijzen (per m²) voor het aanschaffen van dubbel glas. Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel met de glasservice: [var2].

Type glas Prijs per m² U-waarde (energie)Besparing per jaar
Dubbel glas €65,- 2,7 €140,-
HR €70,- 1,7 – 2,0 €180,-
HR+ €75,- 1,3 – 1,6 €220,-
HR++ €80,- 1,2 €260,-
Glas offerte [var1]

Bel de glaszetter: [var2]

Bent met spoed op zoek naar een erkend glaszetter uit [var1] die u kan helpen bij het herstellen van glasschade of het vervangen van uw enkel glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn via [var2] dag en nacht bereikbaar, en komen snel naar u toe om het probleem te verhelpen. Hebt u een vraag over de mogelijkheden van glas-in-lood panelen of veiligheidsglas bij uw woning of bedrijfspand? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden en informeren u desgewenst over de prijzen voor een bepaalde klus. Wij garanderen vakmanschap en een aantrekkelijke prijs!