Glaszetter [var1]

Glaszetter [var1]

Woont u in [var1] en is er een ongeluk gebeurd, waarbij glasschade is ontstaan? Dan is het zaak om spoedig contact op te nemen met een erkend glaszetter bij u uit de buurt. Een glaszetter kan namelijk bekijken of het glas vervangen moet worden of dat het voldoende is om dit te repareren. Bij onze glasservice bent u aan het juiste adres voor snelle en vakkundige hulp bij elke vorm van glasschade. Daarnaast helpen wij u tevens graag bij de installatie van nieuw HR++ glas, en informeren we u met alle plezier over de voordelen van speciaal isolatieglas en veiligheidsglas ten opzichte van standaard dubbel glas. Bent u benieuwd naar de prijzen voor onze diensten? Of hebt u behoefte aan direct contact met een erkend specialist uit [var1]? Neem dan vandaag nog contact met ons.

Bij Glasschade, bel [var2]!

Zoals gezegd is het bij glasschade van belang om zo spoedig mogelijk de hulp in te schakelen van een ervaren glaszetter. Dit komt doordat de schade aan de beglazing kan leiden tot verschillende problemen. Zo zijn gebroken ramen een uitnodiging voor inbrekers om een bezoekje te brengen, maar zal er tevens veel warmte verloren gaan waardoor het algehele wooncomfort vermindert en de energierekening sterk zal stijgen. Wij hebben daarom een 24uurs spoedservice in het leven geroepen. Belt u naar [var2] dan zult u rechtstreeks in verbinding komen met een ervaren glaszetter uit [var1] die indien nodig binnen het uur bij u op de stoep kan staan om het dubbel glas of veiligheidsglas te herstellen.

Glasservice [var1]

Bij onze glasservice bent u niet alleen aan het juiste adres voor hulp bij glasschade. Onze professionals helpen u tevens graag bij andere zaken omtrent glas en beglazing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciaal glas in lood paneel bij onze professionals uit [var1] te laten ontwerpen die zorgt voor meer sfeer en een unieke lichtinval in huis. Wij installeren bovendien alle soorten glas zoals veiligheidsglas, isolatieglas en standaard dubbel glas. Wilt u graag meer weten over de voordelen en prijzen voor bijvoorbeeld HR++ beglazing? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Vul op het contactformulier uw vragen of wensen in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig of sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe.

Neem direct contact op!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor onze diensten? Hebt u een vraag over het voordeel van isolatieglas ten opzichte van dubbel glas? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van glas in lood? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen door een erkend glaszetter uit [var1]. Al onze professionals hebben een ruime ervaring en zijn uitstekend gediplomeerd.

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Netwerk van schilders en glaszetters
Glas vervangen [var1]

Soorten glas

Overweegt u om nieuwe ramen te installeren bij uw woning in [var1] dan hebt u bij vrijwel elke glasservice keuze uit vele verschillende soorten glas. De meest voorkomende glassoorten zijn isolatieglas (HR++ en HR+++), veiligheidsglas (gehard, gewapend, gelaagd), en dubbel glas. Over het algemeen wordt er voor de ramen van particuliere woningen gekozen voor HR++ of standaard dubbel glas. Beide glassoorten bieden een goede isolatie, en zorgen ervoor dat u bespaart op de energierekening. Op de lange termijn kunt u dan ook de investering in de nieuwe beglazing terugverdienen door de hoge isolatie. Vraag een glaszetter uit ons netwerk om advies en meer informatie.

Glas-in-lood

Een unieke glassoort is glas in lood. Gebrandschilderde ramen werden traditioneel gebruikt als methode om geen grote oppervlakten met een enkele glasplaat te hoeven bedekken, en hadden een educatieve functie. Tegenwoordig heeft glas in lood een meer decoratieve functie. Door glas in lood panelen wordt een unieke lichtinval gecreëerd, die kan veranderen naar gelang de stand van de zon veranderd.

Dubbel Glas

Sinds het verbod op enkel glas als raammateriaal is dubbel glas de standaard geworden in [var1]. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten, waartussen lucht tussen zit. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Voor een optimale isolatie raadt de glaszetter het gebruik van HR++ glas aan. Deze glassoort heeft een speciaal isolatiegas om de luchtconvectie te verminderen, in hedendaagse bouw wordt dit veel gebruikt.

Veiligheidsglas

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand in [var1], en wilt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en producten garanderen? Overweeg dan de installatie van veiligheidsglas. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas die elk hun eigen specifieke functie hebben. Alle zorgen echter voor een verminderde kans op inbraak, en bieden meer veiligheid wanneer er plotseling glasschade ontstaat.

ruit vervangen bij glasschade

Ruit vervangen

Is er bij u ingebroken of is er op een andere manier glasschade ontstaan? Dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk om de ruit te vervangen. Het vervangen van ramen, zeker wanneer er sprake is van glasschade, kunt u het beste overlaten aan een erkend glaszetter uit [var1]. Deze zal de klus snel en vakkundig voor u afhandelen. Wij helpen u graag, neem daarom snel contact met ons op door het formulier in te vullen!

isolatieglas plaatsen door glaszetter

Isolatieglas plaatsen

Wilt u besparen op de stookkosten? Overweeg dan om uw ramen te vervangen door ramen van isolatieglas. Isolatieglas is een glassoort waarbij meerdere glasplaten van elkaar gescheiden worden door een speciaal isolatiegas. Dankzij dit gas ontsnapt warmte minder snel door het ruit heen, en profiteert u lange tijd van een aangename warmte binnenshuis. U moet wel rekening houden met een grote initiële investering.

veiligheidsglas prijzen [var1]

Gekleurd glas

Gekleurd glas is een budget alternatief voor het plaatsen van glas-in-lood. Gekleurde glazen hebben geen patroon en zijn minder sfeervol, maar bieden desondanks een warme sfeer en zorgen ervoor dat uw deur of raam een unieke aanblik heeft. Wilt u gekleurde glazen laten monteren? Laat u dan op voorhand goed informeren over de prijzen en mogelijkheden. Wij zijn u met plezier van dienst.

veiligheidsglas op maat

Gehard glas op maat

Gehard glas is een glassoort die binnen de categorie veiligheidsglazen hoort. Gehard glas wordt gemaakt met een uniek verhitting- en afkoelingsproces, waardoor er grote spanning op het glas komt te staan. Dit zorgt ervoor dat een raam van gehard glas bijna niet te breken is. Hebt u vragen over de mogelijkheden voor gehard glas bij uw bedrijfspand in [var1]? Vul dan het formulier in en omschrijf uw vraag of de werkzaamheden. Wij informeren u graag.

geluidsisolerend raam

Geluidsisolerend glas

Voor veel bedrijven geldt dat zij aan een bedrijventerrein zitten, waar regelmatig verkeer langskomt. Om te voorkomen dat uw werknemers hier overlast van ondervinden, is het een optie om geluidsisolerende glazen te laten monteren. Geluidsisolerende ramen nemen niet al het geluid weg, maar zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de overlast. Geluidsisolerend glas kan daarnaast natuurlijk ook bij particuliere woningen worden geplaatst.

brandwerende glazen [var1]

Brandwerend glas

Een laatste glassoort die wij onder uw aandacht willen brengen is brandwerend glas. Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend genoemd, omdat dankzij deze beglazing doorslaande vlammen met enkele minuten tot een half uur worden vertraagd, afhankelijk van de dikte van de glazen. Brandwerend glas werkt met behulp van een onzichtbaar schuim dat in werking treedt zodra het in aanraking komt met hoge temperaturen.

Prijzen

De prijzen voor het verhelpen van glasschade door een medewerker van onze glasservice in [var1] zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo worden de prijzen beïnvloed door de ernst van de glasschade, het soort beglazing dat wij moeten repareren en de wensen die u heeft voor eventueel vervangende glazen. Het aanschaffen van HR++ isolatieglas zal namelijk significant duurder zijn dan enkel glas. U moet verder rekening houden met een uurloon (inclusief BTW) van ongeveer €30,-. Wilt u weten wat de prijzen worden voor een klus naar uw wensen? Bel dan naar [var2] of vul het contactformulier van onze glasservice in. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glasschade prijs [var1]

Bel de glaszetter: [var2]

Bent u op zoek naar een glaszetter uit de regio [var1] die u direct kan helpen bij het verhelpen van glasschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glaszetters zijn via telefoonnummer [var2] dag en nacht bereikbaar. Daarnaast zijn wij u natuurlijk ook met plezier van dienst bij andere klussen die minder spoed vereisen, zoals het plaatsen van een glas-in-lood paneel of het vervangen van enkel door dubbel isolatieglas. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een bepaalde klus? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over onze tarieven.