Glaszetter [var1]

Glaszetter [var1]

Woont u in [var1] en bent u op zoek naar een glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van nieuwe ramen bij uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons glasservice aan het juiste adres. Een glaszetter uit ons netwerk kan u snel en vakkundig helpen bij het installeren van alle glassoorten zoals dubbel glas of speciaal veiligheidsglas. Daarnaast adviseren onze specialisten u tevens graag over de mogelijkheden en prijzen van glas in lood, of bieden zij u meer informatie over energiezuinig wonen met behulp van HR++ isolatieglas. Stel uw vragen via ons contactformulier en we beantwoorden deze spoedig. Is er glasschade bij uw woning ontstaan en hebt u met spoed een glaszetter nodig? Vul dan niet ons contactformulier in, maar bel naar [var2]. Er zal snel een glaszetter bij u voor de deur staan.

Bij Glasschade, bel [var2]!

Glasschade kan op vele manieren ontstaan, zoals bijvoorbeeld vandalisme. Glasschade is echter in zo’n 75% van de gevallen het gevolg van huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of een struikelpartij. Wat de oorzaak van de schade ook is, het is van belang om snel contact op te nemen met een erkend glaszetter die het probleem kan verhelpen. Omdat wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden, hebben wij een 24uurs spoedservice in het leven geroepen. Deze glasservice is dag en nacht bereikbaar via [var2]. Belt u naar onze glasservice, dan kijken wij welke van onze specialisten actief is in de regio. Vervolgens sturen wij de glaszetter naar u toe om het probleem te verhelpen en uw veiligheid garant te stellen.

Glasservice [var1]

Via onze glasservice bieden wij niet alleen een spoedservice bij glasschade, maar helpen wij u graag bij vele andere zaken op het gebied van glas en beglazing. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijzen voor het installeren van HR++ ramen en de voordelen die dit opleveren op het gebied van isolatie? Of hebt u vragen over de mogelijkheden voor het laten ontwerpen van glas in lood panelen naar eigen idee? De medewerkers van onze glasservice geven u met alle plezier meer informatie, en kunnen u desgewenst ook een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. Vergelijk deze offerte vervolgens zelf op basis van prijzen en aanbod met andere leveranciers, en kies zelf voor de glaszetter uit [var1] die het beste bij u past.

Neem direct contact op!

Glasschade kan leiden tot vervelende en risicovolle situaties. Zo wordt de kans op een gelegenheidsinbraak bij glasschade met ongeveer 50% verhoogd. Daarnaast leiden scheuren in de beglazing tot een verlies van warmte, en daarmee op een verminderd wooncomfort en een hogere energierekening. Door te bellen naar [var2] komt u in direct contact met een glaszetter uit [var1] die u snel en vakkundig van dienst zal zijn. Stelt u uw vragen liever via de mail? Vul dan ons webformulier en uw hulpvragen worden binnen korte tijd beantwoord. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Netwerk van schilders en glaszetters
Glas herstellen [var1]

Soorten glas

Naast het wel bekende enkel en dubbel glas, zijn er nog vele andere glassoorten verkrijgbaar via onze glasservice. Zo bieden wij speciaal HR++ isolatieglas aan. HR++ glazen bestaan uit twee glasplaten met daartussen een isolatiegas. Dit isolatiegas vermindert de luchtconvectie, en zorgt daarom voor een behoud van de warmte binnenshuis. Naast isolerende beglazing bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor diverse varianten veiligheidsglas. Wij bieden bijvoorbeeld gehard, gelaagd en gewapend veiligheidsglas. Benieuwd naar welke glassoort het beste past bij de wensen voor uw pand in [var1]? Vraag dan een glaszetter uit ons netwerk om advies.

Glas-in-lood

Glas in lood is een zeer unieke glassoort die al jarenlang bestaat. In plaats van een educatieve functie heeft glas in lood nu echter een meer decoratieve functie. Glas in lood panelen zorgen namelijk voor een unieke lichtinval. U kunt kiezen voor zowel een bestaand als eigen ontwerp voor het glas in lood. Dit laatste zorgt echter wel voor hogere prijzen. Vraag de glaszetter naar de prijzen!

Dubbel Glas

Sinds enkel glas niet meer geschikt is als basis voor ramen, wordt dubbel glas hiervoor standaard ingezet. Nieuwbouwpanden in [var1] hebben dan ook een minimale mate van isolatie door middel van hun beglazing. Is er bij uw woning glasschade ontstaan, en hebt u nog steeds enkele glazen? Overweeg dan om standaard of HR++ dubbel glas te laten installeren door een glaszetter.

Veiligheidsglas

Zoals gezegd kunt u via onze glasservice ook diverse soorten veiligheidsglas bestellen. Veel van onze klanten uit [var1] denken dat veiligheidsglas alleen is ontwikkeld om de kans op inbraak te verminderen. Hoewel dit wel onderdeel is van de functie van veiligheidsglas, zorgt dit glas ook voor een kleinere kans op snijwonden bij glasbreuk. Vraag via onze glasservice om meer informatie.

glazen vervangen [var1]

Ruit vervangen

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u een ruit zou willen vervangen. De meest voorkomende reden is echter het ontstaan van glasschade door een inbraak of een ongeluk. Ruiten met glasschade kunnen over het algemeen niet meer hersteld worden. Via onze spoedservice komt u bij glasschade direct in contact met een erkend glaszetter. Deze kan een tijdelijke oplossing bieden of direct de ruit vervangen.

isolatieglas prijzen

Isolatieglas plaatsen

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor duurzame oplossingen zoals een hoogrendement verwarmingsketel en verschillende vormen van woonisolatie. Eén van deze isolatie oplossingen is het plaatsen van isolatieglas. Isolatieglas is een glassoort die bestaat uit meerdere glasplaten, van elkaar gescheiden door een speciaal isolatiegas. Dankzij het isolatieglas ontsnapt warmte minder snel uit huis en bespaart u op de stookkosten.

veiligheidsglas plaatsen [var1]

Gekleurd glas

Houdt u van glas in lood, maar hebt u niet het budget om een paneel te laten plaatsen? Overweeg dan gekleurd glas als alternatief. Gekleurde glazen bestaan uit een enkele glasplaat van gekleurd glas, en zorgen daarmee voor een unieke sfeer. De kosten zijn bovendien aanzienlijk lager dan van glas in lood. Wij informeren u met plezier over de mogelijkheden van gekleurd glas. Neem daarom snel contact met ons op.

gehard glas [var1]

Gehard glas op maat

Gehard glas is één van de vele soorten veiligheidsglas die onze leveranciers uit [var1] aanbieden. Het voordeel van gehard glas is dat dit vrijwel onbreekbaar is, waardoor het een goede bescherming biedt tegen inbraak en glasschade voorkomen wordt. Gehard glas wordt in standaard maten geleverd, maar kan tevens voor u op maat worden gemaakt. Vraag via [var2] vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen, wij helpen u graag verder.

geluidsisolerend ruit [var1]

Geluidsisolerend glas

Een andere glassoort die wij onder uw aandacht willen brengen is geluidsisolerend glas. Geluidsisolerende glazen zorgen ervoor dat u minder overlast ondervindt van geluiden van buitenaf. Wij kunnen geluidsisolerende glazen zowel bij u thuis als bij uw bedrijfspand in [var1] monteren. Geluidsisolerend glas hoeft bovendien niet per se aan de buitenzijde van panden worden geplaatst, ook bij glazen wanden is het een oplossing.

brandwerend glas plaatsen

Brandwerend glas

Brandwerend glas, tot slot, is een glassoort die met name bij fabrieken en grotere bedrijfspanden wordt geplaatst. Brandwerend glas heeft een uniek systeem dat ervoor zorgt dat een schuim tussen de glasplaten ontstaat zodra het in aanraking komt met hoge temperaturen. Dankzij de brandwerende glazen worden doorslaande vlammen met enkele minuten tot een half uur vertraagd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen

De prijzen voor de installatie van nieuwe beglazing, of het verhelpen van glasbreuk zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij kunnen u hier dan ook niet een exacte indicatie van de mogelijke prijzen. Wel kunt u er rekening mee houden dat onze specialisten ongeveer €30,- rekenen als uurloon voor hulp bij montage en reparatie. Hier kunnen dan nog kosten voor materiaal en voorrijden bij op komen. Hebt u behoefte aan een inzicht in de prijzen van onze diensten, of wilt u weten wat het kost om een nieuw raam te installeren via onze glasservice in [var1]? Aarzel dan niet om te bellen met [var2] of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u met alle plezier verder.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glas prijs [var1]

Bel de glaszetter: [var2]

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor de installatie van isolatieglas bij uw woning? Wilt u weten wat de prijzen worden voor een glas in lood paneel? Of bent u benieuwd naar het verschil in isolatiewaarde tussen een enkel en dubbel raam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met een glaszetter uit ons bedrijf via [var2], en wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden. Ook geven wij u graag informatie over onze diensten of een prijsindicatie voor een klus bij uw woning of bedrijfspand. Wij garanderen dat u bij ons altijd vakkundig zult worden geholpen tegen een aantrekkelijk tarief!