Glaszetter Bunschoten-Spakenburg

085 500 9951

Glaszetter in Bunschoten-Spakenburg

Wilt u het glas in uw woning in Bunschoten-Spakenburg laten vervangen? Of zoekt u een glaszetter uit de regio die uw glasschade zo snel mogelijk kan herstellen? Dan komt een 24/7 glasservice goed van pas! Schakel een glaszetter in voor een reparatie van uw raam en voorkom problemen met de veiligheid en isolatie in huis!

Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden van een glaszettersbedrijf uit Bunschoten-Spakenburg. Ook krijgt u informatie over de 24/7 glasservice van glaszetters. Wilt u direct in contact komen met een glashandel uit de regio? Bel dan naar 085 500 9951. Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gecertificeerde glaszetters

Schakelt u een glaszetter in via onze service? Dan hebt u te maken met gecertificeerde glaszetters uit Bunschoten-Spakenburg. Het voordeel hiervan is dat u een garantie krijgt op het product én de montage! En dat wel 15 jaar lang. Mocht er na verloop van tijd dus toch schade ontstaan dan zal de glaszetter dit kosteloos voor u herstellen.

Glasschade: raam kapot?

Het is natuurlijk erg vervelend als u glasschade in huis krijgt. Als de oorzaak van de glasschade komt doordat er is ingebroken wilt u natuurlijk dat uw huis zo snel mogelijk weer veilig is. Ook bij andere oorzaken van glasschade is het belangrijk dat er snel herstelwerkzaamheden plaatsvinden. U wilt er niet aan denken dat een ruit die door stormschade kapot is gegaan niet diezelfde dag te maken is. Om u direct te kunnen helpen bij glasschade, is er de glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice biedt u de garantie dat glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen per week in actie kunnen komen voor een reparatie van uw glasschade of het vervangen van uw ruiten.

24 uurs glasservice in Bunschoten-Spakenburg

De glasservice staat garant voor een snelle reactietijd en een uitstekende service. Al jarenlang helpen glaszetters hun klanten met een reparatie van glasschade. Nadat u de vakman via de telefoon heeft uitgelegd wat er aan de hand is, komt er zo snel mogelijk een glaszetter naar u toe. Deze glaszetter zal de glasschade opnemen en glas in de juiste afmetingen bestellen als hij het niet op voorraad heeft. In ieder geval zal hij er alles aan doen om het op te lossen en u verder te ondersteunen. Maak gebruik van deze spoedservice door te bellen naar 085 500 9951.

Verzekerd?

Bent u verzekerd tegen glasschade? In de meeste gevallen dekt de verzekering dan een groot deel of zelfs complete glasservice. Wel brengt dit veel administratie met zich mee en hier heeft niet iedereen de energie voor. Geen zorgen: het glaszettersbedrijf uit Bunschoten-Spakenburg handelt dit zelf af met de verzekeraar zodat u hier geen omkijken naar heeft.


  Gratis offerte  • Tot 15 jaar garantie op product & montage
  • Snelle afhandeling met uw verzekering
  • 24/7 glasservice
  • Snel en vakkundig

  Wat doet de glaszetter?

  Glaszetters uit Bunschoten-Spakenburg hebben veel taken. Natuurlijk bestaat de glasservice voor een groot deel uit het vervangen of repareren van gebroken ruiten.

  Daarnaast geeft een glaszetter u ook advies over de vele verschillende soorten beglazing. Dit komt van pas als u zelf niet goed weet welk soort beglazing de beste keuze is. De glasspecialist zorgt tevens voor een veilig vervoer en plaatst bijzondere glasplaten. Denk hierbij aan glas in lood, interieurglas of melkglas.

  In Bunschoten-Spakenburg voert een glaszetter met name de volgende taken uit:

  • plaatst en vervangt beglazing;
  • plaatst interieurglas;
  • adviseert over de verschillende glassoorten;
  • plaatst speciale beglazing, zoals melkglas of glas in lood;
  • vervoert de glasplaten op een veilige manier.

  Hoe werkt deze glasservice?

  Is uw ruit gesprongen of is er een barst ontstaan? Via de 24/7 glasservice vindt u snel en gemakkelijk een gecertificeerd glaszetter uit Bunschoten-Spakenburg. U vraagt een vrijblijvende offerte aan of belt naar 085 500 9951 voor direct contact. In het geval van spoed staan de glaszetters al binnen een half uur bij u op de stoep. Zij vervangen uw ruit, plaatsen de nieuwe én handelen dit af met uw verzekeraar!

  Raam vervangen

  Een gebroken ruit moet voor de veiligheid en isolatiewaarde van het pand zo snel mogelijk vervangen worden. Ook als u op de 8e verdieping in een flatgebouw woont. Glasspecialisten zijn gelukkig ervaren in het vervangen van verschillende ramen. In het geval van een flatgebouw is het mogelijk om de glasplaat te plaatsen met behulp van een kraan. Wanneer de ramen zich op een lagere verdieping bevinden is hier vaak geen bijzonder gereedschap voor nodig. Het is aan te raden om een glasspecialist in te schakelen. Hij beschikt over de juiste materialen om de beglazing te verwijderen, zonder dat iemand zich snijdt aan de scherpe randen of scherven.

  Glasschade? Bel direct een glaszetter: 085 500 9951!

  Binnen een half uur staat er een glasspecialist bij u op de stoep!

  Bel direct 085 500 9951

  Soorten glas

  Kiest u voor een glashandel uit Bunschoten-Spakenburg, dan heeft u de keuze uit verschillende glassoorten. Tegenwoordig wordt er in de nieuwbouw alleen nog maar gewerkt met hoogrendementglas, beter bekend als HR glas. Dit isolatieglas is beschikbaar in meerdere gradaties. Zo is er HR+, HR++ en HR+++. Des te meer plussen er achter de HR staan, hoe hoger de isolatiewaarde is.

  Naast dubbel- en triple glas bestaan er ook nog andere vormen van HR glas. Deze hebben ook geluidswerende en brandwerende eigenschappen. Andere glassoorten zijn glas in lood, gehard- of gelaagd veiligheidsglas en draadglas. De glaszetter maakt dit voor u op maat en plaatst alles in korte tijd in uw woning.

  Wat voor soort glas heeft u?

  Glashandel voor al uw glas op maat

  Het voordeel van de glasservice is dat we elke soort glas voor u op maat kunnen maken. Een glaszetter maakt komt graag bij u langs als u één van onderstaande glassoorten op maat wilt laten maken.

  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas
  • Isolatieglas
  • Gekleurd glas
  • Melkglas
  • Glas in lood
  • Zonwerend glas

  Glaszetter kosten

  Als het vernieuwen van uw ruiten geen haast heeft, dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van een glaszetter voordat u een glasspecialist inschakelt. De kosten voor een nieuwe ruit verschillen echter per situatie. Zo speelt het formaat een belangrijke rol, evenals de keuze voor het soort beglazing. Laat u HR++ beglazing plaatsen, dan betaalt u voor één vierkante meter ongeveer €218,-. Hoeveel u met HR++ gaat besparen op de stookkosten is afhankelijk van de glassoort die u hiervoor in het kozijn had zitten. Het gemiddelde uurtarief van een glasspecialist verschilt per vakman, maar gemiddeld ligt dit rond de €45,- en €55,- per uur.

  Tabel: prijzen voor HR++ dubbelglas

  Welk glas vervangen door HR++ glas? Aantal Afmetingen Kosten vervangen door HR++ glas* Jaarlijkse besparing op energiekosten
  Enkel glas 1 100x100cm €218,- €23,-
  Dubbel glas 1 100x100cm €218,- €14,-
  Glas in lood 1 100x100cm €218,- €23,-
  Figuurglas / draadglas 1 100x100cm €218,- €23,-
  *Let op: dit zijn gemiddelde all-in prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Subsidie mogelijk?

  De overheid wil zuinig leven stimuleren, daarom was het tot voor kort mogelijk een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van HR++ isolatieglas. Deze regeling was erg populair, wat ertoe geleid heeft dat het budget voor particulieren vergeven is. Als Vereniging van Eigenaren (VvE) is het nog wel mogelijk een subsidie aan te vragen. Als particulier heeft u wel recht op een verlaagd btw-tarief, waardoor de kosten gunstig uitvallen.

  Keurmerken

  Er bestaan verschillende keurmerken om het leven van de klant gemakkelijker te maken. Keurmerken waar u bij het aanschaffen van glas of bij het inschakelen van een glaszetter op kunt letten zijn: het SKG-keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een ander belangrijk keurmerk is het FEOR-kwaliteitskeurmerk. Dit geeft aan dat de glashandel zich inzet voor een beter milieu door het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen.

  Is uw ruit kapot of aan vervanging toe?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespaar op de kosten!

  Gratis offerte ontvangen
  glas in lood Bunschoten-Spakenburg

  Glas-in-lood

  Glas-in-lood wordt steeds populairder, het is terug van weggeweest. Voorheen was het voornamelijk te zien in kerken en oude jaren ’30 woningen, nu wordt het steeds vaker toegepast in nieuwbouw. Het mooie aspect van glas-in-lood is dat het in elke maat of patroon te snijden is. Nadat het op maat is gemaakt wordt het in een loodlijst gezet.

  dubbel glas Bunschoten-Spakenburg

  Dubbel Glas

  Dubbel glas is standaard eenzijdig gelaagd. Dit houdt in dat er twee glasplaten tegen elkaar aanzitten. Tussen deze glasplaten zit lucht. De warmteweerstand factor van lucht is erg hoog. Hoogrendementglas is er in bepaalde gradaties, bij deze glassoort zit er geen lucht maar een edelgas tussen de twee glasplaten.

  veiligheidsglas Bunschoten-Spakenburg

  Veiligheidsglas

  Veiligheidsglas bestaat uit meerdere lagen glas waartussen PVB folie is geplaatst. Doordat de folie het glas bij elkaar houdt ontstaan er geen scherven. Een andere vorm van veiligheidsglas is met een draadraster erdoor. Ook gehard veiligheidsglas is een optie. Gehard glas gebruikt men vaak bij douchecabines.

  isolatieglas plaatsen

  Isolatieglas plaatsen

  Isolatieglas is een uitstekende oplossing wanneer u wilt besparen op de stookkosten. Het plaatsen van isolatieglas kan wat tijd kosten, doordat de kozijnen eerst moeten worden vervangen. De meeste kozijnen voor enkel glas hebben niet genoeg draagkracht voor isolerende glazen en zullen daarom verstevigd of vervangen moeten worden voordat wij het isolatieglas kunnen zetten.

  isolatieglas soorten

  Isolatieglas, welk type?

  Er zijn verschillende soorten isolatieglas waar u uit kunt kiezen. HR glas is tegenwoordig de meest standaard keuze. Deze biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kiest u voor HR+ of HR++ beglazing, dan liggen de kosten iets lager maar dit levert op de lange termijn ook minder op. HR+++ isolatieglas heeft juist een hogere aanschafprijs. Hoewel u hiermee meer bespaart, weegt de besparing niet altijd op tegen de kosten.

  gekleurd glas Bunschoten-Spakenburg

  Gekleurd glas

  Eén van de oplossing voor het creëren van een unieke sfeer in huis is het gebruik maken van gekleurd glas. Gekleurde glazen kunnen in één stuk worden geplaatst, maar worden over het algemeen in een patroon gezet, wat wij meestal aanduiden met de term glas in lood. De kosten voor het creëren van glas in lood ramen hangen af van uw wensen. Met name het aantal glasstukken is hierop van invloed.

  gehard glas op maat

  Gehard glas op maat

  Hierboven last u al over de voordelen van veiligheidsglas. Gehard glas is één van de soorten veiligheidsglas die glasspecialisten regelmatig bij particulieren en bedrijven in Bunschoten-Spakenburg plaatsen. Hebt u extra grote ramen of een raam in een unieke vorm? Laat dan gehard glas op maat maken. De prijzen voor een gehard raam zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de tijd die de glazenzetter kwijt is aan de installatie.

  geluidsisolerend glas

  Geluidsisolerend glas

  Woont u aan een drukke straat en hebt u regelmatig last van voorbijrijdende auto’s of bussen? Overweeg dan om een geluidsisolerend ruit te laten installeren. Dit is in de meeste gevallen een vorm van dubbel glaswerk, eventueel met een speciaal isolerend gas in plaats van lucht tussen de glasplaten. Dankzij deze geluidsisolatie geniet u snel weer van een optimaal wooncomfort bij u thuis in Bunschoten-Spakenburg.

  brandwerend glas Bunschoten-Spakenburg

  Brandwerend glas

  Wanneer men spreekt over een brandwerend raam, dan gaat het in feite over een glassoort die brandvertragend werkt. Een dergelijke ruit bestaat uit twee of meer glasplaten, gevuld met een spouw van onzichtbaar schuim. Zodra dit in aanraking komt met vlammen of hoge temperaturen, zal het schuim verdikken, en zo de vlammen vertragen. Daarnaast springt het ruit niet kapot, waardoor u wonden voorkomt.

  Kwalitatieve glasspecialisten uit Bunschoten-Spakenburg

  Vraag een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan.

  Gratis offerte ontvangen
  triple glas

  Triple glas

  Een glasspecialist die u via de glasservice inschakelt, kan zowel dubbel isolatieglas als triple glas bij uw woning plaatsen. Een triple raam is met name geschikt voor passieve woningen. Een triple glasplaat bestaat uit drie glasplaten, met daartussen speciaal isolatieglas. Hierdoor zal er bij het driedubbel raam bijna geen warmte verloren gaan. De aanschafprijs is aardig hoog, waardoor dit niet een goede keuze is bij een beperkt budget.

  kogelvrij glas

  Kogelvrij glas

  Wist u dat kogelvrije beglazing ook een triple variant is? Kogelwerend veiligheidsglas bestaat uit drie glasbladen, die men heeft samengevoegd met behulp van kunststof bindtussenlagen. Door de hoge temperatuur waarmee dit gebeurt, versmelten alle lagen met elkaar. Het kogelvrije ruit zal kogels weren, en is te bewerken na fabricatie. Het is geschikt voor gebruik in auto’s, winkelruiten en voor overige bescherming van glazen panelen.

  figuurglas

  Figuurglas

  Vindt u het prettig om de privacy van uw pand hoog te houden, of wil u verschillende kantoorpanden op een eenvoudige wijze van elkaar scheiden? Het gebruik van figuurglas vormt hiervoor een uitstekende oplossing. Figuurglas is een wat dikkere, geribbelde glassoort, die ondoorzichtig is, en in diverse varianten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de standaard ribbels, of ga voor een speciaal bladerpatroon.

  glas op maat

  Glasplaat op maat

  De glashandel levert standaard ramen, maar kan u ook een glasplaat op maat leveren. Een glasplaat op maat komt in verschillende situaties van pas: bijvoorbeeld als u het glas in uw glazen tafel wilt vervangen. Het is ook mogelijk om een glasplaat op maat met een uitsparing te maken. Heeft u een glazen deur en wilt u hierin graag een kattenleuk monteren? Dan realiseert de glashandel een uitsparing in uw glasplaat.

  draadglas

  Draadglas

  Een andere glasvariant om rekening mee te houden, is draadglas. Draadglas is een soort veiligheidsglas en heeft z’n eigen voor- en nadelen. Het grootste voordeel van draadglas is dat eventuele glasstukken altijd in het metalen frame blijven hangen. Dit verkleint het risico op wonden aanzienlijk. Daarnaast is draadglas bijna niet kapot te krijgen, zelfs niet bij hoge impact. Dit maakt draadglas populair bij studentenkamers, omdat de kans op inbraak veel kleiner is!

  melkglas

  Melkglas

  Wilt u graag veel privacy in huis, zonder dat u het lichtinval moet opofferen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van melkglas. Melkglas wordt ook wel matglas genoemd, en is ondoorzichtig. Door een bewerking op het glas valt het licht wel naar binnen, maar is inkijk niet mogelijk.

  Melkglas heeft een mooie moderne uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  lek dubbel glas

  Lek dubbel glas

  Eén van de meest gehoorde klachten via onze glasservice is een lekgeslagen dubbelruit. Het nadeel van een lek dubbel raam is dat dit lastig te herstellen is. In een aantal gevallen is het mogelijk om de condens te verwijderen en de randen opnieuw dicht te kitten. Meestal is het noodzakelijk om de gehele constructie te vervangen. Voorkom dergelijke problemen door periodiek professioneel onderhoud.

  glazen deuren

  Glazen deuren

  Naast glazen ramen bestaan er natuurlijk ook deuren waarbij glas het basismateriaal is. Hoewel het minder vaak voorkomt, is het tevens een optie dat een glazen deur kapot gaat. Is er sprake van glasschade, of moet de deur vervangen worden? Maak dan gebruik van de glasservice in Bunschoten-Spakenburg. De glaszetters uit Bunschoten-Spakenburg voeren in no-time een reparatie uit aan uw uw glazen deuren.

  glaszetter

  Voordelen glaszetter Bunschoten-Spakenburg

  • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
  • U bent verzekerd van een correcte plaatsing en uitstekende isolatie.
  • U hebt tot wel 15 jaar garantie op het raam én de montage!
  • Uw raam is in korte tijd vervangen.

  Bel de glaszetter: 085 500 9951

  Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning? Of bent u benieuwd naar het verschil in prijs bij diverse glassoorten? Vraag dan via het offerteformulier een gratis en vrijblijvende offerte aan: u zit nergens aan vast! In het geval van glasschade is het belangrijk om zo snel mogelijk een glasspecialist in te schakelen. Bel met 085 500 9951 om in contact te komen met een glaszettersbedrijf uit Bunschoten-Spakenburg. Bij spoed staat er binnen een half uur een glasspecialist bij u op de stoep. Zo is uw ruit nog dezelfde dag vervangen!

  Glas prijzen Bunschoten-Spakenburg