Glasschade

Direct hulp bij glasschade

Wanneer uw ruiten gebroken zijn door een ongeluk, of expres beschadigd tijdens een inbraak, dan dient u zo snel mogelijk deze glasschade te herstellen. Het is aan te raden hiervoor contact op te nemen met een glasservice uit uw regio. De werknemers van deze glasservice kunnen de glasschade herstellen met behulp van innovatieve technieken. Bij ernstige beschadigingen zal het glasherstel bestaan uit het vervangen van de huidige glazen. Wij begrijpen dat u bij glasschade zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een glaszetter. Daarom hebben wij een spoed glasservice in het leven geroepen. Dit betekent dat wij bij spoed binnen het half uur aanwezig kunnen zijn, en altijd dubbelglas op voorraad hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in of bel met 085 500 9951 voor direct contact. Wij zijn u graag van dienst!


Wat te doen bij glasschade?

Is een voetbal door de ruit gegaan, bent u door een glazen tussendeur gevallen, of is er ingebroken? Wat de oorzaak ook is, bij glasschade dient u direct een aantal handelingen toe te passen om ongelukken te voorkomen.

1. Maak een situatieschets. Zeker wanneer er ingebroken is, is het van groot belang om de situatie en glasschade in kaart te brengen. Bel bovendien in het geval van inbraak de politie voordat u iets aanraakt.

2. Ruim op. Gaat het om een huiselijk ongeval, ruim dan zo snel mogelijk de glasscherven op. Door de normale situatie zo snel mogelijk te herstellen voorkomt u dat uw gezinsleden zich snijden aan achtergebleven glas.

3. Contact glasservice. Bel vervolgens met de glasservice uit uw regio. Zij zullen zorgen voor het benodigde glasherstel, en desnoods een ruit vervangen met dubbelglas.

4. Contact verzekering. Veel mensen zijn verzekerd tegen glasschade. Neem zo snel mogelijk contact op met de verzekering, en leg de situatie uit. Meestal hoeft u niet te betalen voor het herstellen van de glasschade.

Glassoorten

Wanneer u beschadigde ramen laat herstellen, dan dient u een keuze te maken uit verschillende glassoorten. De bekendste glassoort is enkel glas. Dit werd lange tijd als standaard beglazing in de Nederlandse woonhuizen geplaatst. Tegenwoordig is enkel glas echter niet voldoende isolerend. Dubbelglas daarentegen zorgt voor een optimale isolatiewaarde en zorgt voor een besparing op de stookkosten. Naast dubbel- en enkel glas zijn er ook nog enkele specifieke glassoorten. Eén daarvan is gewapend glas. Dit veiligheidsglas is met name geschikt voor winkels en bedrijven. Gewapend glas zal zelfs bij hevige impact in de sponningen blijven zitten, opdat geen scherven ontstaan. Bij menig glasspecialist is het bovendien mogelijk om brandwerend glas aan te schaffen. Hiermee wordt brand tot wel 90 minuten tegengehouden.

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden

Glas vervangen?

Er zijn diverse redenen aan te dragen voor het vervangen van uw huidige beglazing. De belangrijkste reden is echter de wens voor een hogere isolatie van een woning of bedrijfspand. Deze isolatiewaarde kunt u makkelijk verhogen door enkel glas te verruilen door dubbelglas, of standaard dubbelglas te vervangen door HR+++ glazen. Het grote voordeel van zowel dubbel- als driedubbelglas is dat hierbij tussen de glazen een isolerend gas is gespoten, dat de warmtecirculatie beperkt. Hebt u glasschade, en wilt u dit niet alleen laten herstellen, maar hebt u behoefte aan een volledige upgrade van uw beglazing? Vraag dan een glasspecialist om advies.

Erkend glaszetter

Wanneer u contact op neemt met onze glasservice voor glasherstel, dan bent u verzekerd van de hulp van een erkend glaszetter. Elke glaszetter die zich bij ons netwerk aansluit is op de juiste wijze gediplomeerd en heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wij garanderen dan ook dat u bij glasschade altijd snel en adequaat geholpen wordt. Onze glaszetter kan naast het herstellen van beschadigd glas, u ook voorzien van meer informatie over dubbelglas of het vervangen van uw huidige beglazing door veiligheidsglas. Wat uw vraag ook is, onze glaszetters hebben het antwoord. Wilt u graag direct in verbinding komen met een erkend glaszetter voor glasherstel of het vervangen van glas? Aarzel dan niet om te bellen met 085 500 9951.

Direct hulp (24/7) via 085 500 9951

Is er een beschadiging aan uw ramen ontstaan en wilt u deze door een professional laten herstellen? Neem dan snel contact op met onze glasservice via bovenstaand telefoonnummer. Onze specialisten kunnen binnen het half uur bij u zijn om het glasherstel uit te voeren. Wilt u weten welke kosten wij rekenen voor een dergelijk glasherstel? Hebt u behoefte aan een compleet overzicht van de diensten die wij via onze glasservice aanbieden? Vul het contactformulier in en u krijgt binnen 24uur antwoord op al uw vragen. Wat het probleem ook is; uw glasherstel is bij ons in goede handen.