Schildersbedrijf Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis dient 1x in de 5 jaren te worden geschilderd. Het schilderwerk binnen in uw woning dient om de 7 jaren opnieuw geschilderd te worden. Veel mensen kiezen voor een schildersbedrijf uit Amsterdam omdat ze niet de tijd en vaak ook niet de zin hebben om te schilderen. De kosten van een vakschilder wegen vaak niet op tegen tijd die een klus duurt als mensen het zelf moeten doen. Redeco heeft een groot netwerk van schilders in het land. Bij ons kunt u verschillende prijsoffertes aanvragen om zo de kosten laag te houden.

Voordelen schilder

Uw huis laten schilderen door een schildersbedrijf uit Amsterdam heeft vele voordelen. Een groot voordeel voor de meeste mensen is de tijdswinst die het heeft ten opzichte van het zelf doen. Wat u misschien wel 3 weken kost zal een ervaren schilder in 1 week doen. Een ander voordeel is de deskundigheid van de schilder. Een schildersbedrijf levert een schilder met een gedegen opleiding en vakbekwaamheid. U kunt er dus vanuit gaan dat uw binnen of buiten schilderwerk hoogwaardig wordt opgeleverd. Ook heeft deze schilder ervaring met gedeeltes van de woonhuis die moeilijk te bereiken zijn. Denk hierbij aan kozijnen op hoger gelegen verdiepingen.

Wat kost een schilder?

De meeste mensen verven zelf hun woning in verband met kosten van een schilder. De prijs van een schildersbedrijf hangt samen met een aantal factoren. Een belangrijke factor is de tijd die de vakschilder denkt nodig te hebben. Aan de hand van zijn kundigheid zal hij bepalen of er een steiger nodig is, of er herstelwerkzaamheden plaats moeten vinden, etc. Om de prijs te drukken kiezen veel mensen voor een winterschilder. Deze werkt voor gereduceerd tarief in de winter door. Er is een duidelijk prijsverschil tussen een schilder die binnen werkt en een die buiten verft.

Prijs is inclusief verf materiaal en btw
Binnenschilder Buitenschilder
Per m²: €30,- / €35,- €35,- / €40,-
Per uur: €35,- / €40,- €40,- / €50,-
Naast de tijd die een schildersbedrijf kwijt is aan een klus hebben de verf en materialen natuurlijk ook een bepalende factor voor de prijs. U kunt zelf bepalen wat voor verf u kiest voor op uw woning, in theorie heeft de vak- of winterschilder een voorkeur in de verfsoort die hij uitspreekt. Andere materialen naast verf zijn: kwasten, plamuur en alle andere benodigdheden. Het BTW-tarief voor schilderwerk zit op 6% als u particulier bent een uw woonhuis langer dan 2 jaren bestaat.

  Gratis offertes vergelijken

  Aanvraag voor:


  • Snel ter plaatse
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Transparante afspraken
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Hoogwaardige kwaliteit schilderwerk
  schilders Amsterdam

  Werkzaamheden

  Een schilder voor buiten is gebonden aan de seizoenen waarin deze kan werken. Een winterschilder werkt ook in de winterperiode en werkt langer door dan de normale schilder. De werkzaamheden zijn echter gelijk. Beide voeren ze zowel binnen als buiten schilderwerk uit en hebben ze ervaring met de moeilijkere klussen en het behandelen van houtrot in kozijnen. Bent u benieuwd of een schilder uit ons netwerk een schilderklus bij u thuis kan uitvoeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Binnenschilderwerk

  Veel mensen kiezen ervoor om hun binnenschilderwerk zelf te doen. Dit doet men omdat een schildersbedrijf vaak als prijzig wordt gezien en door het zelf te doen bespaart u geld. Het schilderwerk binnen in het huis wordt vaak onderschat door mensen waardoor ze het meer tijd gaat kosten dan ze gepland hadden. Achteraf wordt dan vaak gezegd: “volgende keer een winterschilder uit Amsterdam inhuren”. Benieuwd naar de prijzen van een winterschilder? Wij bieden u met alle plezier een aantal vrijblijvende offertes aan.
  binnenschilderwerk Amsterdam

  Keuken schilderen

  U kunt uw keukenkastjes opnieuw laten verven in plaats van een nieuwe keuken te laten plaatsen. De kosten voor het verven van de keuken vallen veel lager uit in contrast met het bestellen van een nieuwe keuken. Door de keukenkastjes bijvoorbeeld van een lichtgele kleur te voorzien wordt de sfeer in de keuken bijvoorbeeld al heel anders dan wanneer u keukenkastjes in een donkere kleur had. Laat u adviseren over alle door een professionele schilder uit Amsterdam. Wij helpen u graag.
  keuken verven

  Trap schilderen

  Het verven van uw trap is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u uw woning in Amsterdam wilt opknappen. Toch is het verven van de trap het overwegen waard. Een mooi geschilderde trap kan een echt eyecatcher in huis zijn. Bespreek de mogelijkheden met het schildersbedrijf. Wilt u geen geschilderde trap maar deze toch beschermen tegen slijtage? Overweeg dan het aanbrengen van een lak- of beitslaag. Deze materialen zorgen voor een mooie beschermlaag, maar tasten de aanblik van het hout niet aan.

  Vloer verven

  Wilt u graag een beschadigde houten vloer bijwerken of wilt u de vloer een persoonlijk tintje geven? Dan is het mogelijk om deze te schilderen. Voordat het mogelijk is om een vloer te schilderen moet deze wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het belangrijkste is dat u geen last mag hebben van optrekkend vocht: de vloer moet aan de onderkant zijn afgesloten door speciaal folie, isolatiemateriaal of een droge kruipruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Vraag dan meer informatie aan.

  Buitenschilderwerk

  Het schilderwerk buiten dient om de 5 jaren opnieuw geverfd te worden. Een winterschilder kan dan een goede en goedkope optie zijn als u een meerjarenplan afspreekt. Een schildersbedrijf kan alles buiten verven. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: boeidelen, gevel, kozijnen en al het houtwerk om een woonhuis. Informeer bij een winterschilder uit Amsterdam wat de kosten zijn. Wilt u zelf het buitenschilderwerk op u nemen? Zorg dan voor de juiste materialen en houd rekening met het weer.

  Kozijnen schilderen

  Kozijnen zitten in het hele huis en vaak ook op hoogtes waar u zelf moeilijk bij kan. Door het uitbesteden van het schilderwerk aan een schildersbedrijf uit Amsterdam weet u zeker dat deze weer goed in de lak komen te zitten. Als kozijnen aangetast zijn door de weerelementen kan houtrot ontstaan. Een schilder kan dit voor u verhelpen. Wilt u zelf houtrot verwijderen? Dat kan. Maak gebruik van een aardappelschilmesje en zorg ervoor dat alle rot weggesneden wordt om terugkeer te voorkomen.

  dakkapel schilderen Amsterdam

  Dakkapel schilderen

  Wilt u uw dakkapel geschilderd hebben dan is een schilder uit Amsterdam een uitstekend idee. Als u geen ervaring hebt met steigers of werken op hoogte is het wellicht de enige optie die u nog heeft. Een houten dakkapel behoeft om de 5 jaren de nodige aandacht. Ook een kunststof dakkapel kan overschilderbaar zijn. Om te voorkomen dat er houtrot ontstaat of vochtplekken zorgen voor lekkage moet het hout dan geschuurd en geverfd worden. Voor een kunststof dakkapel geldt dat u deze jaarlijks moet reinigen.

  kozijnen schilderen Amsterdam

  Deuren schilderen

  Deuren dienen niet alleen ter veiligheid van uw woonhuis in Amsterdam. Ze hebben ook een esthetische waarde. Als u besluit om alle deuren en kozijnen van uw woonhuis te gaan schilderen om het huis een ander karakter te geven kan dit een klus zijn die veel tijd vergt. Door de efficiëntie van een schildersbedrijf bespaart u tijd. Onze schilders zullen alle kozijnen eerst schuren en daarna in de door u gewenste kleur verven. Wij zorgen voor alle materialen en gereedschappen.

  Buitenmuur schilderen

  Vind u de buitenmuur van uw woning niet mooi, maar kijkt u er wel steeds tegenaan? Laat deze dan verven door een winterschilder van een schildersbedrijf uit Amsterdam. Zij kunnen u adviseren over de verfsoort en kleuren. Nadat de muur geverfd is heeft u garantie dat deze een aantal jaren goed blijft ondanks de weerselementen. Het bijwerken van de buitenmuur is wel een klus die u moet overlaten aan een vakman, dit komt doordat met speciale technieken moet worden voorkomen dat lekkage optreedt.

  Schutting verven

  Door veel van onze klanten uit Amsterdam wordt de schutting gezien als een ideale manier om de tuin af te sluiten van de rest van de buurt, maar ook als een vrij lelijke oplossing vanwege het grote houten vlak dat ontstaat. Dit is te verhelpen met behulp van klimplanten en plantenbakken, maar ook met een mooie verflaag. Kies er bijvoorbeeld voor om het hout een vrolijk kleur te geven, of zelfs een unieke muurschildering uit te laten voeren. Wij informeren u met alle plezier.

  Houtrotreparatie

  Een probleem dat regelmatig voorkomt wanneer houten kozijnen of dakkapellen niet op de juiste manier worden onderhouden is houtrot. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout in aanraking komt met weer en wind. Het verwijderen van de rot is niet heel ingewikkeld, maar moet wel op de juiste manier worden gedaan. Zorg ervoor dat alle aangetaste stukken hout worden weggesneden, zo zal de houtrot niet terugkeren. Daarna moet het gat worden opgevuld met nieuw materiaal, en daarna dient u het hele oppervlak opnieuw te verven voor een optimale bescherming. Hebt u liever de hulp van een schilder uit ons netwerk in Amsterdam? Wij zijn u graag van dienst.

  houtrotreparatie-pp

  Soorten verf

  Wanneer u zelf aan de slag gaat om het schilderwerk af te handelen, dan hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende verfsoorten. Het werk begint altijd met grondverf. Dit is een laag die ervoor zorgt dat u met een kleur of toplaag een betere dekking krijgt. Als u onbehandelde stenen of beton wilt schilderen, dan adviseren wij om eerst een primer aan te brengen. Dit zal in de muren worden gezogen, zodat deze verzadigd raken. Voor de bovenlaag hebt u de keuze uit onder andere alkydverf, acrylverf, latexverf, beits, en blanke lak. Wij helpen graag met het maken van een keuze.

  Schildertechnieken

  De term schildertechnieken geeft aan op welke manier het schilderwerk is uitgevoerd. Schildertechnieken kunnen op verschillende manieren worden gecategoriseerd zoals op basis van de gebruikte verfsoorten, en op basis van de methode voor het aanbrengen van de verf. Zo hebt u bij ons bijvoorbeeld de keuze uit de hierboven genoemde verfsoorten, en maken wij onderscheid tussen een gewone schilder en winterschilder. Hebt u vragen over onze werkwijze of de schildertechnieken die wij toepassen? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen.

  Schilder offerte Amsterdam

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wil u graag dat u woning van binnen en buiten geschilderd wordt en zoekt u een schildersbedrijf uit Amsterdam? Of wilt u graag een onderhoudsplan van uw woning opstellen met een winterschilder? Wij hebben menig schilder en glaszetter in ons netwerk waarbij u een prijsofferte kan aanvragen. Dankzij de vele schilders geven wij een ruime dekking in 5 grote provincies in het land. Voor u houdt dit in dat u kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes kan aanvragen om zo vanuit uw huis een gedegen beslissing te maken. Alle schilders die bij ons aangesloten zijn hebben jarenlange ervaring in het verven en onderhouden van schilderwerk voor woningen.