Glaszetter Driebergen-Rijsenburg

085 500 9951

Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

Een glaszetter uit Driebergen-Rijsenburg is in te schakelen voor veel verschillende werkzaamheden. Misschien wilt u graag uw enkel glas vervangen door een dubbele variant. Of misschien heeft u onverhoopt glasschade opgelopen en wilt u een glasspecialist inschakelen voor een reparatie. Wat uw wensen ook zijn: de glasservice in Driebergen-Rijsenburg komt altijd goed van pas!

Op deze pagina leest u meer over de glasservice in Driebergen-Rijsenburg en hoe u gebruik kunt maken van de spoedservice. Ook krijgt u meer informatie over de verschillende glassoorten die glaszetters plaatsen en vindt u een indicatie van de kosten. Wilt u meer weten over de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gecertificeerde glaszetters

Schakelt u via de glasservice in Driebergen-Rijsenburg een glaszetter in? Dan profiteert u van de kennis en ervaring van een vakman. Een belangrijk voordeel van het inschakelen van een gecertificeerd glaszetter is dat u tot wel 15 jaar lang garantie hebt op het geleverde product én de montage. Mochten er binnen 15 jaar problemen ontstaan, dan komt de glasspecialist bij u langs om een reparatie uit te voeren.

Glasschade: raam kapot?

Het hebben van glasschade in uw woning aan Driebergen-Rijsenburg is uitermate vervelend. Een kapot ruit is vaak het geval van een klein ongeluk, maar ook glasschade door inbraak is een mogelijkheid. Het gevolg hiervan is dat ongewenste bezoekers gemakkelijk uw woning binnenkomen. Dit hoeft niet perse een inbreker te zijn, maar ook ongedierte en insecten kunnen makkelijker binnenkomen. Bij glasschade is het dus zaak om spoedig uw huis weer veilig en dicht te krijgen. Dankzij de 24/7 glasservice hoeft u niet lang in de kou te zitten of u onveilig te voelen. Bel naar 085 500 9951 en de glaszetter uit Driebergen-Rijsenburg zal de glasschade vervangen of herstellen.

24 uurs glasservice in Driebergen-Rijsenburg

De glaszetters in Driebergen-Rijsenburg bieden een 24 uurs glasservice naar hun klanten toe. Deze glasservice houdt in dat de glaszetter 24 uren per dag, 7 dagen per week bereikbaar is en in geval van spoed al binnen een half uur ter plaatse is. Het werkgebied omvat de 5 provincies zoals deze staan aangegeven op de website. Wanneer u met de glasservice belt omdat u glasschade hebt en dit met spoed vervangen of herstelt moet worden, zal een glaszetter uit Driebergen-Rijsenburg hierop reageren. Ook als u veiligheidsglas wilt bestellen of informatie wil over de isolatie mogelijkheden van uw bedrijfspand met HR++ ramen is dit nummer te bellen.

Verzekerd?

De kans is groot dat u via de opstalverzekering of via een aanvullende glasverzekering verzekerd bent tegen glasschade. Maar glasschade is al vervelend genoeg, het laatste waar u nu mee te maken wil hebben is een lange nasleep met de verzekering. Goed nieuws! Het glaszettersbedrijf handelt de kosten namelijk rechtstreeks af met de verzekeraar, zodat u hier niet tussen hoeft te zitten!


Gratis offerte • Tot 15 jaar garantie op product & montage
 • Snelle afhandeling met uw verzekering
 • 24/7 glasservice
 • Snel en vakkundig

Wat doet de glaszetter?

Glaszetters in Driebergen-Rijsenburg voeren veel verschillende taken uit. Zo zijn zij in te schakelen voor het plaatsen en vervangen van (interieur)glas, geven zij een professioneel en persoonlijk advies over de verschillende glassoorten en zijn zij ervaren in het plaatsen van bijzondere beglazing. Denk hierbij aan veiligheidsglas, glas in lood, of melkglas.

Daarnaast verzorgen ze het vervoer voor de glasplaten, dat uiteraard erg zorgvuldig moet verlopen. Al met al lopen de werkzaamheden van een glasspecialist enorm uiteen. De glaszetter:

In Driebergen-Rijsenburg voert een glaszetter met name de volgende taken uit:

 • plaatst en vervangt beglazing;
 • plaatst interieurglas;
 • adviseert over de verschillende glassoorten;
 • plaatst speciale beglazing, zoals melkglas of glas in lood;
 • vervoert de glasplaten op een veilige manier.

Hoe werkt deze glasservice?

Veel inwoners van Driebergen-Rijsenburg zijn benieuwd naar hoe deze glasservice werkt. Het is erg simpel: als u thuiskomt en glasschade aan uw ruiten ontdekt, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk hersteld is. Hiervoor roept u de hulp van één van de glaszetters in Driebergen-Rijsenburg in. Via 085 500 9951 belt u rechtstreeks met een glashandel uit de regio. Zij leveren veel glasplaten direct op maat, waardoor de kans groot is dat de glaszetter het raam direct kan vervangen. Binnen een half uur staat de specialist bij u op de stoep en begint hij met het vervangen van uw ruiten. Zo kunt u dezelfde avond met een gerust hart op bed!

Raam vervangen

Glasschade is een goede reden om een raam te vervangen. Er kunnen echter nog meer redenen zijn om te kiezen voor nieuwe beglazing. Misschien heeft u op dit moment enkel glas en wilt u graag de isolatiewaarde van uw woning in Driebergen-Rijsenburg verbeteren. Of misschien wilt u de privacy verhogen met de plaatsing van melkglas. Voor het vervangen van ramen is het raadzaam om een vakman in te schakelen. Als u zelf aan de slag gaat, heeft u geen garantie meer op het product. Mocht er tijdens de montage iets fout gaan waardoor uw ruit bijvoorbeeld lek raakt, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de extra kosten.

Met spoed een glaszetter uit Driebergen-Rijsenburg nodig?

Bel naar 085 500 9951 voor direct contact met een glaszettersbedrijf uit de regio.

Bel direct 085 500 9951

Soorten glas

Een glaszetter heeft bepaalde glassoorten op maat en in voorraad. Mocht hij niet beschikken over uw glassoort niet op maat, dan zal hij ervoor zorgen dat een kapot raam bij u thuis in Driebergen-Rijsenburg hersteld wordt met een stuk noodglas. De glassoorten die een gemiddelde glaszetter op voorraad heeft zijn: enkel- en dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas en verschillende soorten HR ruiten.

De soorten HR glas worden tegenwoordig veel gebruikt in nieuwbouw. De hoge isolatiewaarden die de triple glassoort bezit past goed in het ‘duurzaam bouwen’, veel huiseigenaren verbeteren hun woning door het oude enkel- en dubbel glas te vervangen door het warmtebehoudende HR++ glas.

Wat voor soort glas heeft u?

Glashandel voor al uw glas op maat

Het voordeel van de glasservice is dat we elke soort glas voor u op maat kunnen maken. Een glaszetter maakt komt graag bij u langs als u één van onderstaande glassoorten op maat wilt laten maken.

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Veiligheidsglas
 • Isolatieglas
 • Gekleurd glas
 • Melkglas
 • Glas in lood
 • Zonwerend glas

Glaszetter kosten

Gemiddeld ligt het uurloon van een glazenzetter tussen de €45,- en €55,-. Wat u gaat betalen voor uw nieuwe ruiten, is echter afhankelijk van nog meerdere factoren. Zo speelt uiteraard het soort beglazing een grote rol evenals het formaat van de ruiten. Waar u bij het berekenen van de totaalprijs ook rekening mee moet houden, is de besparing op de stookkosten. Stel: u heeft een raam van één vierkante meter enkel glas en wil deze vervangen door HR++ isolatieglas. U betaalt dan ongeveer €218,-. Deze prijs is inclusief voorrijdkosten, montagekosten, afvoerkosten en andere bijkomende kosten. Per vierkante meter bespaart u jaarlijks tot €23,- op uw stookkosten. Hiermee verdient u de beglazing op de lange termijn vanzelf weer terug!

Tabel: prijzen voor HR++ dubbelglas

Welk glas vervangen door HR++ glas? Aantal Afmetingen Kosten vervangen door HR++ glas* Jaarlijkse besparing op energiekosten
Enkel glas 1 100x100cm €218,- €23,-
Dubbel glas 1 100x100cm €218,- €14,-
Glas in lood 1 100x100cm €218,- €23,-
Figuurglas / draadglas 1 100x100cm €218,- €23,-
*Let op: dit zijn gemiddelde all-in prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Subsidie mogelijk?

Voorheen was het voor particulieren mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van HR++ isolatieglas. Deze subsidieregeling was zo’n succes, dat het budget helaas op is. Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is het op dit moment nog wel mogelijk een subsidie aan te vragen. Particulieren profiteren wel van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw betaalt u slechts 6% btw op materiaal én arbeid!

Keurmerken

Keurmerken zijn in het leven geroepen om het particulieren makkelijker te maken. Een aantal keurmerken waar u bij het aanschaffen en monteren van nieuwe beglazing op kan letten zijn bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG-keurmerk. Daarnaast is menig glaszettersbedrijf ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat de glashandel op kwaliteit streng gecontroleerd is door een onafhankelijke organisatie.

Is uw ruit kapot of aan vervanging toe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespaar op de kosten!

Gratis offerte ontvangen
glas in lood

Glas-in-lood

De mooie eigenschap van glas-in-lood is dat u de gekste patronen of vormen kan bedenken om uit te beelden in deze glassoort.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die glas-in-lood in de hal of woonkamer hebben laten plaatsen. Het kan een echte eyecatcher in uw huis vormen.

dubbel glas Driebergen-Rijsenburg

Dubbel Glas

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten waartussen lucht geperst is. De lucht tussen deze platen zorgt voor de hogere isolatiewaarde dan bij enkel glas.

Naast standaard dubbel glas, is er HR glas, HR+ en HR++-glas. Bij HR glas zit er geen lucht maar een soort edelgas tussen de twee platen.

veiligheidsglas in Driebergen-Rijsenburg

Veiligheidsglas

Heeft u glazen deuren in huis en bent u bang dat uw kleine kinderen deze ooit beschadigen? Dan is het aan te raden om de stap te nemen naar veiligheidsglas. Veiligheidsglas zorgt ervoor dat er geen scherven ontstaan als het breekt. De kans op verwondingen wordt dus een stuk kleiner. Het gelaagde veiligheidsglas wordt ook veel gebruikt bij bedrijven en scholen.

isolatieglas in Driebergen-Rijsenburg plaatsen

Isolatieglas plaatsen

HR++ isolatieglas is een glasvariant die ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk warme lucht via het raam verloren gaat. Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten met daartussen een speciaal isolatiegas. Bij de meeste glasbedrijven wordt isolatieglas ook wel aangeduid met de term HR++ of HR+++ beglazing. Voor het zetten van het isolatieglas moet in de meeste gevallen de oude kozijnen verwijderd worden.

isolatieglas soorten in Driebergen-Rijsenburg

Isolatieglas, welk type?

Voor wie de isolatiewaarde van het huis wil verbeteren, is isolatieglas een goede keuze. Er zijn verschillende soorten isolatieglas verkrijgbaar, zodat het met elk budget mogelijk is te investeren in een hogere isolatie. HR+, HR++ of zelfs HR+++ isolatieglas zal een flinke besparing op uw energiekosten opleveren, ook ten opzichte van standaard dubbel glas! Een glasspecialist kan u adviseren over de soorten isolatieglas.

gekleurd glas

Gekleurd glas

Gekleurd glas is een uitstekende oplossing als u in uw woning meer sfeer wilt creëren maar niet voldoende budget hebt voor een volledig glas-in-lood patroon. Gekleurde glazen bieden echter wel een minder sfeervolle uitstraling dan het glas-in-lood. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor glas-in-lood bij u in Driebergen-Rijsenburg? Een glaszetter informeert u met plezier over de opties en bijbehorende kosten voor een glas-in-lood paneel.

gehard glas op maat

Gehard glas op maat

Eén van de vele glassoorten die een glashandel aanbiedt, is gehard glas. Gehard glas is een glassoort die binnen de categorie veiligheidsglazen valt. Deze glassoort is in een uniek bewerkingsproces sterk verhit en dan snel weer afgekoeld, waardoor het niet kapot te krijgen is. Dankzij gehard glas wordt de kans op een gelegenheidsinbraak met 50% verlaagd. Bestel bij ons gehard glas op maat.

geluidsisolerend glas Driebergen-Rijsenburg

Geluidsisolerend glas

Steeds vaker vragen mensen of het mogelijk is om de beglazing geluiddicht te maken.

Hoewel het geen optie is om volledig geluiddichte glazen te installeren, is het wel mogelijk om te kiezen voor geluidsisolerend glas. Hiermee wordt de overlast een stuk minder en kunt u spoedig weer genieten van een optimaal wooncomfort. Een glaszetter helpt u graag verder.

brandwerend glas

Brandwerend glas

Voor veel bedrijven geldt dat zij er alles aan doen om brand te voorkomen, onder andere door het plaatsen van sprinklerinstallaties en rookmelders. Een andere oplossing is het installeren van brandwerende ramen. Brandwerende beglazing houdt de brand niet volledig tegen, maar zal vertraagd de brand wel met enkele minuten tot uren. Daarnaast springt een brandwerend ruit niet kapot, zodat u verwondingen voorkomt.

Tot 15 jaar garantie op glas en montage!

Laat uw ramen vervangen door één van de specialisten uit Driebergen-Rijsenburg.

Gratis offerte ontvangen
triple glas

Triple glas

Stelt u heel hoge eisen aan de isolatiewaarde van uw pand? Dan biedt standaard dubbelglas wellicht niet voldoende isolering. Een optioneel alternatief, dat zeer hoge prijzen met zich meebrengt, is het zogeheten driedubbel raam. De term triple komt van de drieglasplaten die men voor een dergelijke beglazing gebruikt. Triple ruiten zullen de warmte lange tijd binnenshuis houden, waardoor u zeer weinig stookkosten hoeft te betalen.

kogelvrij glas Driebergen-Rijsenburg

Kogelvrij glas

Er zijn verschillende soorten beglazing die u kunt installeren ter beveiliging van uw winkel of bedrijfspand. Een andere mogelijkheid, is het plaatsen van een kogelvrij raam. Een kogelwerend ruit is eveneens een soort triple oplossing. Het bestaat uit drie glasplaten met daartussen speciale kunststof bindtussenlagen. Door het versmelten van deze bindlagen ontstaat een glasvariant onbreekbaar is.

figuurglas

Figuurglas

Houdt u van privacy, of vindt u het hoogtijd voor het vervangen van het matglasfolie bij uw woning? Dan is het wellicht leuk om te kijken naar de opties voor figuurglas. Figuurglas is een traditionele glasvorm, wat meestal bestond uit wat dikker, geribbeld glas. Tegenwoordig bestaan er diverse variaties, zoals figuurglas met een blader- of bloemenpatroon. De patronen maken het figuurglas ondoorzichtig.

glas op maat in Driebergen-Rijsenburg

Glasplaat op maat

Een glaszettersbedrijf levert alle soorten glasplaten op maat bij u af. Dit komt van pas als u een afwijkend formaat kozijn hebt.

Maar ook in het geval van interieurglas is het mogelijk een glasplaat op maat te bestellen. Bijvoorbeeld als de ruit in uw buffetkast is geknapt of als u graag een nieuwe glasplaat wilt aanschaffen voor uw glazen tafel.

draadglas Driebergen-Rijsenburg

Draadglas

U las hierboven al meer over de voordelen van gehard- en gelaagd veiligheidsglas. Een derde mogelijkheid van de glasservice in Driebergen-Rijsenburg, is de installatie van draadglas. Evenals gehard veiligheidsglas is draadglas bijna niet te breken, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. Mocht het draadglas bij een zeer hoge impact toch breken, dan blijven de glasstukken in het metalen frame hangen.

melkglas

Melkglas

Melkglas is een troebele glasplaat, die erg geschikt is om de privacy in huis te vergroten. Steeds meer mensen kiezen voor speciaal melkglas in de badkamer. Zo heeft u voldoende licht, zonder dat uw buren bij de badkamer naar binnen kunnen kijken! Melkglas wordt gemaakt met behulp van een bewerking op het glas. Dit wordt behaald door het oppervlak te zandstralen of te bewerken met een zuur.

lek dubbel glas Driebergen-Rijsenburg

Lek dubbel glas

Eén van de problemen van dubbelglas is dat het op termijn lek kan slaan. Dit is het gevolg van verouderde kitranden, of problemen met de aansluiting op het kozijn.

U ziet de gevolgen van lekke glazen meestal door het optreden van condens tussen twee glasbladen. Het herstellen van lek dubbelglas vaak lastig.

glazen deuren Driebergen-Rijsenburg

Glazen deuren

Net als bij standaard ruiten, is het een optie dat glazen deuren kapot gaan. In de meeste gevallen is dit het gevolg van een huis- tuin- en keukenongeluk, zoals een struikelpartij of een verkeerd gemikte voetbal. Het repareren van een glazendeur heeft enige voeten in aarde, omdat u hiervoor over het algemeen een volledig nieuwe glasplaat moet laten aanrukken bij een leverancier.

glaszetter Driebergen-Rijsenburg

Voordelen glaszetter Driebergen-Rijsenburg

 • U profiteert van wel 15 jaar garantie op product en montage!
 • De glashandel zorgt voor een snelle afhandeling met de verzekeraar.
 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
 • Uw nieuwe beglazing is in een mum van tijd geplaatst.

Bel de glaszetter: 085 500 9951

Of u nu direct de hulp van een glashandel nodig heeft of eerst benieuwd bent naar de prijzen: bij de 24/7 glasservice in Driebergen-Rijsenburg zit u altijd goed. Bent u benieuwd naar het verschil in prijs tussen de soorten isolatieglas? Of overweegt u het plaatsen van glas in lood en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan via het offerteformulier een vrijblijvende en kosteloze offerte aan. In het geval van glasschade of spoed is het mogelijk te bellen met 085 500 9951. U heeft dan direct contact met één van de glaszetters uit uw eigen regio. Bij glasschade staan zij binnen een half uur bij u op de stoep voor een reparatie aan uw ruiten!

Glas prijzen Driebergen-Rijsenburg