Glaszetter Hoorn

Glaszetter Hoorn

Woont u in Hoorn en bent u op zoek naar een ervaren glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van HR++ dubbel glas, of die gehard veiligheidsglas bij u zet? Een glaszetter uit het netwerk van Redeco is u met alle plezier van dienst. Of het gaat om het verhelpen van glasschade, het ontwerpen van glas-in-lood, of het installeren van HR++ glas, onze professionals draaien hier hun hand niet voor om. Hebt u met spoed een vakman nodig voor het herstellen van een kapot raam? Ook dan bent u bij onze glasservice het juiste adres. Onze glasservice is gedurende 24/7 bereikbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat uw woning weer in de oude staat verkeert. Hebt u vragen over onze diensten, of wilt u weten welke prijzen we hanteren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of 085 500 9951.

24uurs spoedservice: 085 500 9951

Glasschade kan op verschillende wijzen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of iemand die door een deur met een glazen paneel valt. Daarnaast is glasschade soms ook het gevolg van externe factoren zoals een inbraak of extreme weersomstandigheden. Wat de reden voor de glasschade ook is, wij begrijpen dat u bij kapot glas zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend, ook tijdens feestdagen. U komt via telefoonnummer 085 500 9951 in direct contact met een professioneel glaszetter uit Hoorn die u graag met de glasschade helpt.

Erkende vakmensen

Redeco is een netwerk dat bestaat uit diverse schilders en glaszetters die in de vijf grote provincies in Nederland werken. Elke glaszetter uit Hoorn die zich bij ons netwerk heeft aangesloten, heeft een ruime ervaring binnen de glasservice. Daarnaast eisen wij dat elke glaszetter zich uitstekend heeft gediplomeerd, en zich regelmatig laat bijscholen. Zo kunnen wij u garanderen dat uw glasschade altijd zo snel en vakkundig mogelijk wordt verholpen. Bij Redeco staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Heeft u suggesties om onze glasservice te verbeteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hebt u vragen over het vervangen van uw dubbel glas door HR++ isolatieglas? Of wilt u weten of glas in lood een goede keuze is voor uw pand in Hoorn? Ook dan helpen wij u graag verder.

Vrijblijvende offerte

Hebt u vragen over onze glasservice? Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het aanschaffen van een glas-in-lood paneel? Of voelt u de behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van gehard veiligheidsglas? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 085 500 9951 of het contactformulier. Een glaszetter uit Hoorn neemt spoedig contact met u op. Wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden
Glasschade vervangen

Diverse glassoorten

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw (bedrijfs)pand in Hoorn dan zult u verschillende keuzes moeten maken binnen het bouwproces. Eén daarvan is de keuze voor het soort beglazing. Elke glaszetter biedt diverse glassoorten aan, zoals onder meer het al genoemde veiligheidsglas, standaard dubbel glas of HR++ isolatieglas. Voor deuren krijgt u de keuze uit glas-in-lood en diverse vormen van enkel floatglas. Welke glassoort het beste past, is afhankelijk van uw wensen. Houdt u bijvoorbeeld van sfeer en is budget geen probleem, dan is een glas-in-lood ruit aan te raden. Wilt u voorkomen dat een deur met een glaspaneel kapot gaat? Kies dan voor speciaal veiligheidsglas.

Glas in lood

Glas in lood is de laatste paar jaren steeds populairder geworden, hoewel het nog voornamelijk voorkomt bij monumentale panden en kerken. Door een paneel van glas-in-lood in huis te brengen creëert u een heel eigen stijl en sfeer binnenshuis, die kan veranderen met de lichtinval. Bij menig glaszetter mag u zelf uw ontwerp maken, of kiest u uit bestaande panelen.

Enkel glas vervangen?

Van veel klanten uit Hoorn krijgen we de vraag of ze bij glasschade niet beter al hun (enkel) glas kunnen laten vervangen. Hoewel dit een kostbare klus is, raden wij dit in 75% van de gevallen zeker aan. Door de enkele glazen te vervangen door dubbel glas bespaart u aanzienlijk op energiekosten, verbetert de geluidsisolatie, en stijgt de verkoopwaarde van uw huis.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is specifiek gemaakt met het oog op inbraak en ongelukken binnenshuis. Er zijn diverse soorten veiligheidsglas, met elk hun eigen kenmerken. Zo is er glas dat direct in duizenden stukken uiteenbarst wanneer het met groot impact wordt geraakt. Bij een andere variant blijft het glas juist in de sponning zitten, zodat er bij glasschade geen verwondingen optreden.

vervangen ruit Hoorn

Ruit vervangen

Hebt u last van lekkage bij een dubbel ruit, of zit er regelmatig condens op uw ramen, dan is het wellicht tijd om het ruit te vervangen. Het vernieuwen van ramen is een nauwkeurig werkje, zeker als u de kozijnen wilt laten zitten. Wij adviseren dan ook om altijd de hulp van een erkend glaszetter uit Hoorn in te schakelen. De glaszetter zal u desgewenst tevens informeren over extra mogelijkheden voor isolatie.

isolatieglas

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een glassoort die ervoor zorgt dat de warmte niet ontsnapt via de beglazing. Isolatieglas bestaat meestal uit twee of drie glasplaten waartussen men een speciaal isolatiegas plaatst. Isolatieglas wordt bij menig glaszetter ook wel HR++ beglazing genoemd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

veiligheidsglas plaatsen Hoorn

Gekleurd glas

Beschikt u niet over het budget voor een volledig glas in lood paneel? Overweeg dan om gekleurd glas te plaatsen. In dit geval wordt een glasplaat van één kleur in een deel van uw deur of raam gezet, wat een warme sfeer met zich meebrengt. Hebt u vragen over de mogelijkheden en prijzen voor gekleurd glas? Een glaszetter kan u hierover de nodige informatie geven.

gehard glas

Gehard glas op maat

Eén van de vele soorten veiligheidsglazen die wij aanbieden is gehard glas. Gehard glas wordt gemaakt met behulp van een uniek verhitting- en afkoelingsproces, waardoor het glas zeer lastig te breken is, en glasschade dus bijna nooit voorkomt. Hebben u ramen een speciale vorm? Of zijn de ruiten bij u bedrijf zeer groot? Laat dan gehard glas op maat maken. De kosten hiervoor liggen iets hoger, maar u zult de bedrijfsbeveiliging aanzienlijk verhogen.

geluidsisolerende beglazing

Geluidsisolerend glas

Woont u langs een drukke weg en ondervindt u regelmatig last van voorbijrijdend verkeer? Overweeg dan om een geluidsisolerend ruit te monteren. Geluidsisolerende glazen houden niet al het geluid tegen, maar zullen er wel voor zorgen dat het wooncomfort sterk verbetert. Ook voor bedrijven kan HR++ geluidsisolerend glas een uitkomst bieden. De kosten hiervoor vallen vrij hoog uit, houd dus rekening met uw budget.

brandwerend veiligheidsglas Hoorn

Brandwerend glas

Er zijn veel verschillende glassoorten verkrijgbaar bij de leveranciers uit Hoorn. Eén van deze glassoorten is brandwerend glas, ook wel brandvertragende beglazing. Deze glassoort bestaat uit meerdere glasplaten met daartussen een onzichtbaar schuim. Dankzij de brandvertragende werking krijgt u tot een half uur extra om uzelf in veiligheid te brengen, bovendien springt een brandwerend ruit niet kapot bij hoge temperaturen, waardoor u glaswonden voorkomt.

geluidsisolerend triple glas

Triple glas

Stelt u hoge eisen aan de isolatie of veiligheid van uw pand in Hoorn? Vraag bij de medewerkers van onze glasservice dan eens naar de mogelijkheden voor triple beglazing. Triple isolatieglas bestaat uit drie glasplaten, waartussen men een speciaal isolatiegas stopt. Een triple ruit zal dan ook het warmteverlies aanzienlijk beperken. Door deze uitstekende eigenschappen is de prijs voor triple ruiten wel relatief hoog.

kogelvrij veiligheidsglas

Kogelvrij glas

Een ander soort triple ruit is het kogelwerende raam. Met name winkels en politiebureaus gebruiken kogelvrije ruiten, maar ook bij andere panden is het mogelijk om kogelwerende ramen te installeren. Evenals de triple ramen bestaan kogelvrije ruiten ook uit drie glasplaten. In plaats van isolatiegas zit hier dan echter een kunststof strook tussen. Door alles met elkaar te versmelten, wordt een uniek product gecreëerd.

figuurglas vervangen

Figuurglas

Gaat het matglasfolie bij een tussendeur kapot, of vindt u het hoog tijd voor een elegantere oplossing voor meer privacy bij uw kantoor of woonhuis in Hoorn? Kijk dan eens naar de opties voor figuurglas. Figuurglas is eenvoudig te omschrijven als een glasvariant waarin een reliëf is verwerkt. Hierdoor ontstaat een ondoorzichtig oppervlak. Figuurglas is ook voor bovenlichten of voordeuren verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

dubbel glas vervangen

Lek dubbel glas

Het lek slaan van standaard dubbelglas is in veel gevallen het gevolg van verouderde of uitgedroogde kitranden. Laat daarom uw kozijnen periodiek door een professional onderhouden. Is er onverhoopt toch condens opgetreden tussen de twee glasbladen? Eén van de professionals van onze glasservice kijkt graag met u mee naar de mogelijke oplossingen, en informeert u over de kosten. Vaak moet u lek dubbelglas laten vervangen.

geharde glazen deuren

Glazen deuren

Houdt u van veel licht en ruimte in huis? Door dichte binnendeuren te vervangen door een glazen variant, zorgt u ervoor dat natuurlijk daglicht in elke ruimte komt. Zowel enkel als gebrandschilderd glas is te gebruiken voor binnendeuren. Voor buitendeuren geldt dat er hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid en dikte van de glasplaat. Kies eventueel voor matglas om de privacy te behouden.

inbraakwerend draadglas

Draadglas

Een laatste glasvariant waar de medewerkers van onze glasservice u graag meer informatie over willen geven is draadglas. Draadglas gaat net als gehard en gelaagd veiligheidsglas heel moeilijk kapot, waardoor u de veiligheid van uw pand aanzienlijk verbetert. Daarnaast voorkomt het metalen raster in het draadglas dat eventuele losse glasstukken in de woonruimte terechtkomen. De kosten voor draadglas verschillen per aanbieder in Hoorn.

Prijzen

Wanneer u zich in verbinding stelt met de glasservice van een erkend vakman, dan dient u rekening te houden met een gemiddeld uurloon van ongeveer €35,-. Dit uurtarief is een bruto tarief, dus exclusief BTW en de materiaalkosten. Zo is het goedkoper om standaard dubbel glas te laten installeren dan speciaal isolerende beglazing. Ook de prijzen voor veiligheidsglas en loodpanelen liggen relatief hoog. In het laatste geval worden de prijzen bepaald door het aantal stukjes materiaal en de kleur hiervan. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van enkele gemiddelde prijzen (per m²) voor het aanschaffen van dubbel glas. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de prijs voor het herstellen van glasschade? Bel dan met de glasservice: 085 500 9951.

Type glas Prijs per m² U-waarde (energie)Besparing per jaar
Dubbel glas €65,- 2,7 €140,-
HR €70,- 1,7 – 2,0 €180,-
HR+ €75,- 1,3 – 1,6 €220,-
HR++ €80,- 1,2 €260,-
Glas offerte Hoorn

Bel de glaszetter: 085 500 9951

Bent met spoed op zoek naar een erkend glaszetter uit Hoorn die u kan helpen bij het herstellen van glasschade of het vervangen van een kapot ruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn via 085 500 9951 dag en nacht bereikbaar, en komen snel naar u toe om het probleem te verhelpen. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van glas-in-lood panelen of veiligheidsglas bij uw woning of bedrijfspand? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden en informeren u desgewenst over de prijzen voor een bepaalde klus. Wij garanderen vakmanschap en een aantrekkelijke prijs!