Glaszetter Nijkerk

Glaszetter Nijkerk

Woont u in Nijkerk en zoekt u een glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van nieuwe ramen bij uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons glasservice aan het juiste adres. Een glaszetter uit ons netwerk kan u snel en vakkundig helpen bij het installeren van alle glassoorten zoals dubbel glas of speciaal veiligheidsglas. Daarnaast adviseren onze specialisten u tevens graag over de mogelijkheden en prijzen van glas in lood, of bieden zij u meer informatie over energiezuinig wonen met behulp van HR++ isolatieglas. Stel uw vragen via ons contactformulier en we beantwoorden deze spoedig. Is er glasschade bij uw woning ontstaan en hebt u met spoed een glaszetter nodig? Vul dan niet ons contactformulier in, maar bel naar 085 500 9951. Er zal snel een glaszetter bij u voor de deur staan.

Bij Glasschade, bel 085 500 9951!

Glasschade kan op vele manieren ontstaan, zoals bijvoorbeeld vandalisme. Glasschade is echter in zo’n 75% van de gevallen het gevolg van huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of een struikelpartij. Wat de oorzaak van de schade ook is, het is van belang om snel contact op te nemen met een erkend glaszetter die het probleem kan verhelpen. Omdat wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden, hebben wij een 24uurs spoedservice in het leven geroepen. Deze glasservice is dag en nacht bereikbaar via 085 500 9951. Belt u naar onze glasservice, dan kijken wij welke van onze specialisten actief is in de regio. Vervolgens sturen wij de glaszetter naar u toe om het probleem te verhelpen en uw veiligheid garant te stellen.

Glasservice Nijkerk

Via onze glasservice bieden wij niet alleen een spoedservice bij glasschade, maar helpen wij u graag bij vele andere zaken. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijzen voor het installeren van HR++ ramen en de voordelen die dit opleveren op het gebied van isolatie? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor het laten ontwerpen van glas in lood panelen naar eigen idee? De medewerkers van onze glasservice geven u met alle plezier meer informatie, en kunnen desgewenst ook een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. Vergelijk deze offerte vervolgens zelf op basis van prijzen met andere leveranciers, en kies zelf voor de glaszetter uit Nijkerk die bij u past. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid, hebt u ideeën ter verbetering? Geef die dan aan ons door.

Neem direct contact op!

Glasschade kan leiden tot vervelende en risicovolle situaties. Zo wordt de kans op een gelegenheidsinbraak bij glasschade met ongeveer 50% verhoogd. Daarnaast leiden scheuren in de beglazing tot een verlies van warmte, en daarmee op een verminderd wooncomfort en een hogere energierekening. Door te bellen naar 085 500 9951 komt u in direct contact met een glaszetter uit Nijkerk die u snel en vakkundig van dienst zal zijn. Stelt u uw vragen liever via de mail? Vul dan ons webformulier en uw hulpvragen worden binnen korte tijd beantwoord. Wij helpen u met alle plezier verder.

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Netwerk van schilders en glaszetters
Glas herstellen Nijkerk

Soorten glas

Naast het wel bekende enkel en dubbel glas, zijn er nog vele andere glassoorten verkrijgbaar via onze glasservice. Zo bieden wij speciaal HR++ isolatieglas aan. HR++ glazen bestaan uit twee glasplaten met daartussen een isolatiegas. Dit isolatiegas vermindert de luchtconvectie, en zorgt daarom voor een behoud van de warmte binnenshuis. Naast isolerende beglazing bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor diverse varianten veiligheidsglas. Wij bieden bijvoorbeeld gehard, gelaagd en gewapend veiligheidsglas. Welke glassoort het beste past bij uw pand in Nijkerk is afhankelijk van uw wensen op het gebied van uitstraling, isolatie, duurzaamheid en veiligheid.

Glas-in-lood

Glas in lood is een zeer unieke glassoort die al jarenlang bestaat. In plaats van een educatieve functie heeft glas in lood nu echter een meer decoratieve functie. Glas in lood panelen zorgen namelijk voor een unieke lichtinval. U kunt kiezen voor zowel een bestaand als eigen ontwerp voor het glas in lood. Dit laatste zorgt echter wel voor hogere prijzen. De aanschafprijs verschilt bovendien per ontwerp en per glaszetter.

Dubbel Glas

Sinds enkel glas niet meer geschikt is als basis voor ramen, wordt dubbel glas hiervoor standaard ingezet. Nieuwbouwpanden in Nijkerk hebben dan ook een minimale mate van isolatie door middel van hun beglazing. Is er bij uw bedrijf glasschade ontstaan, en zitten hier nog steeds enkele ramen? Overweeg dan om standaard of HR++ dubbel glas te laten installeren door een glaszetter.

Veiligheidsglas

Zoals gezegd kunt u via onze glasservice ook diverse soorten veiligheidsglas bestellen. Veel van onze klanten uit Nijkerk denken dat veiligheidsglas alleen is ontwikkeld om de kans op inbraak te verminderen. Hoewel dit wel onderdeel is van de functie van veiligheidsglas, zorgt dit glas ook voor een kleinere kans op snijwonden bij glasbreuk. Vraag via onze glasservice om meer informatie.

glazen vervangen Nijkerk

Ruit vervangen

Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom u een ruit zou willen vervangen. De meest voorkomende reden is echter het ontstaan van glasschade door een inbraak of een ongeluk. Ruiten met glasschade zijn lastig te repareren, en moet u vrijwel altijd vervangen. Wij raden aan om voor het vervangen van een kapot ruit of het herstellen van andere glasschade een erkend glaszetter in te schakelen.

isolatieglas prijzen

Isolatieglas plaatsen

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor duurzame oplossingen zoals een hoogrendement verwarmingsketel en verschillende vormen van woonisolatie. Eén van deze isolatie oplossingen is het plaatsen van isolatieglas. HR++ isolatieglas is een glassoort die bestaat uit meerdere glasplaten, van elkaar gescheiden door een speciaal isolatiegas. Dankzij het isolatieglas ontsnapt warmte minder snel uit huis en bespaart u op de stookkosten.

veiligheidsglas plaatsen Nijkerk

Gekleurd glas

Houdt u van glas in lood, maar hebt u niet het budget om een paneel te laten plaatsen? Overweeg dan gekleurd glas als alternatief. Gekleurde ruiten bestaan uit een enkele glasplaat van gekleurd glas, en zorgen daarmee voor een unieke sfeer. De kosten zijn bovendien aanzienlijk lager dan van glas in lood. Het nadeel van gekleurd glas is de kortere levensduur.

gehard glas Nijkerk

Gehard glas op maat

Gehard glas is één van de vele soorten veiligheidsglas die onze leveranciers uit Nijkerk aanbieden. Het voordeel van gehard glas is dat dit onbreekbaar is, waardoor het bescherming biedt tegen inbraak en verwondingen door glasschade. Gehard glas wordt in standaard maten geleverd, maar is op maat te maken. Het vervangen van uw huidige veiligheidsglas door gehard glaswerk vereiste grote precisie. Bel naar 085 500 9951 voor professionele ondersteuning.

geluidsisolerend ruit Nijkerk

Geluidsisolerend glas

Een andere glassoort die wij onder uw aandacht willen brengen is geluidsisolerend glas. Geluidsisolerende glazen zorgen ervoor dat u minder overlast ondervindt van geluiden van buitenaf. Wij kunnen geluidsisolerende glazen zowel bij u thuis als bij uw bedrijfspand in Nijkerk monteren. Geluidsisolerend glas hoeft bovendien niet per se aan de buitenzijde van panden worden geplaatst, ook bij glazen wanden is het een oplossing.

brandwerend glas plaatsen

Brandwerend glas

Brandwerend glas, tot slot, is een glassoort die met name bij fabrieken en grotere bedrijfspanden wordt geplaatst. Brandwerend glas heeft een uniek systeem dat ervoor zorgt dat een schuim tussen de glasplaten ontstaat zodra het in aanraking komt met hoge temperaturen. Dankzij de brandwerende glazen worden doorslaande vlammen met maximaal een half uur vertraagd, onder meer omdat een brandwerend ruit niet kapot gaat door hoge temperaturen.

dubbel glas vervangen door triple glas

Triple glas

Wij gaven hierboven de opties al aan voor het vervangen van dubbel glas door HR++ isolatieglazen. Wist u echter dat er ook een triple variant bestond? Triple isolatieglas bestaat uit drie glasplaten, waar isolatiegas tussen zit. Het grote voordeel van een triple ruit is de hoge isolatiewaarde die hierdoor optreedt. U moet wel rekening houden met zeer hoge kosten voor een triple raam.

kogelvrij

Kogelvrij glas

Er bestaan vele soorten beveiligingsglas, zoals gehard en gelaagd glas. Een volgende optie die wij onder uw aandacht willen brengen is de kogelvrijge glassoorten die menig glaszetter aanbiedt. Een kogelwerend ruit is eveneens een triple ruit, dat niet kapot te krijgen is. Door het versmelten van kunststof met de glasplaten ontstaat een onbreekbaar oppervlak. Voor winkels en politiebureaus vormen kogelvrije ramen een uitkomst.

gekleurd figuurglas

Figuurglas

Vindt u het prettig om de privacy bij uw woning of bedrijfspand in Nijkerk zo hoog mogelijk te houden, maar hebt u een hekel aan matglas of matglasfolie? Kijk dan eens bij de diverse varianten figuurglas in het assortiment van een glasbedrijf. Figuurglas is feitelijk een glasplaat met reliëf erop aangebracht. Traditioneel was dit een geribbeld motief, maar tegenwoordig kunt u kiezen uit vele patronen.

dubbel ruit lekkage

Lek dubbel glas

Hoewel veel mensen denken dat een standaard dubbel ruit niet kapot kan gaan, is dit echter ook gevoelig voor veroudering. Het is helaas een mogelijkheid dat na verloop van tijd de kitranden waarmee de glasplaten bevestigd zijn verouderen, waardoor er condens optreedt. Dit noemt men ook wel lek geslagen dubbelglas. Het vervangen van lekke beglazing moet u overlaten aan een medewerker van een erkende glasservice.

deur van veiligheidsglas

Glazen deuren

Is er relatief weinig daglicht in uw woning, doordat er vele binnendeuren zitten? Overweeg dan om te kiezen voor glaspanelen in elke deur. Een dergelijk glaspaneel maakt men over het algemeen van enkel floatglas, maar is ook van gehard veiligheidsglas te produceren. Dit is bijvoorbeeld aan te raden als u kinderen hebt rondlopen en vreest dat de glasplaat kapot gaat.

draadglas vervangen

Draadglas

Een laatste glasvariant die men bij onze glasservice in de regio aanbiedt is draadglas. Draadglas is eveneens een vorm van veiligheidsglas, en bestaat uit een metalen raster dat is versmolten met glas. Het draadglas zorgt ervoor dat een ruit niet kapot gaat, zelfs als dit met hoge impact wordt ingeslagen. Mocht het draadglas toch breken, dan blijven alle glasstukken in het raster hangen.

Prijzen

De prijs voor de installatie van nieuwe beglazing, of het repareren van een kapot raam is afhankelijk van meerdere factoren. Wij kunnen u hier dan ook niet een exacte indicatie van de mogelijke prijzen. Wel kunt u er rekening mee houden dat onze specialisten ongeveer €30,- rekenen als uurloon voor hulp bij montage en reparatie. Hier kunnen dan nog kosten voor materiaal en voorrijden bij op komen. Hebt u behoefte aan een inzicht in de kosten voor een klus, of wilt u weten wat het kost om een kapot doucheraam te vervangen via onze glasservice in Nijkerk? Aarzel dan niet om te bellen met 085 500 9951 of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u met alle plezier verder.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glas prijs Nijkerk

Bel de glaszetter: 085 500 9951

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het vervangen van HR++ isolatieglas bij uw woning door triple glas? Wilt u weten wat de prijs is voor een glas in lood paneel? Of bent u benieuwd naar het verschil in isolatiewaarde tussen een enkel en dubbel raam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met een glaszetter uit ons bedrijf via 085 500 9951, en wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden. Ook geven wij u graag informatie over onze diensten of een prijsindicatie voor een klus bij uw woning of bedrijfspand. Wij garanderen dat u bij ons altijd vakkundig zult worden geholpen tegen een aantrekkelijk tarief!