Glaszetter Vleuten

085 500 9951

Glaszetter in Vleuten

Op zoek naar een ervaren glaszetter uit Vleuten voor het vervangen van uw oude beglazing? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatieglas? Of heeft u met spoed een vakman van een glasservice nodig voor glasschade? Schakel een expert in voor de beste kwaliteit. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, de verschillende soorten glas en de gemiddelde kosten.

Bel naar 085 500 9951 om direct in contact te komen met een medewerker van een glashandel uit Vleuten. Bijvoorbeeld voor het inschakelen van de glasservice voor glasschade. Of vul het offerteformulier in om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden en de verwachte kosten.

Gecertificeerde glaszetters

Met een gecertificeerde glaszetter bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en wordt u snel geholpen. U krijgt bijvoorbeeld 15 jaar garantie op het plaatsen van dubbele beglazing. De garantie geldt zowel voor het materiaal als voor de montage. De glaszetters uit ons netwerk hanteren de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie en plaatsen materiaal met een CE-markering.

Glasschade: raam kapot?

Zoals gezegd is het bij glasschade van belang om zo spoedig mogelijk de hulp in te schakelen van een ervaren glaszetter. Dit komt doordat een kapot ruit kan leiden tot verschillende problemen. Zo is een kapot raam een uitnodiging voor inbrekers, maar gaat er ook veel warmte verloren waardoor het algehele wooncomfort vermindert en de energierekening sterk stijgt. Maak daarom gebruik van de 24-uurs spoedservice. Belt direct naar 085 500 9951 om vrijblijvend in contact te komen met een glaszetter uit Vleuten. Een glaszetter is binnen 30 minuten bij u op locatie voor een reparatie of plaatsing nieuw raam.

24 uurs glasservice in Vleuten

Wanneer u glasschade heeft wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Ook als dit buiten kantoortijden of in het weekend valt. Via de 24-uurs glasservice is het altijd mogelijk om in contact te komen met een ervaren glaszetter in Vleuten. Bel naar 085 500 9951 en vertel wat het probleem is. Een glaszetter geeft u deskundig advies en is binnen 30 minuten aanwezig wanneer dit nodig is. Bij een kapot raam zorgt de glaszetter voor een reparatie of plaatst hij een nieuw raam als dit mogelijk is. Anders zorgt hij voor een goede tijdelijke oplossing. Bel direct naar 085 500 9951 en wordt snel geholpen!

Verzekerd?

Raam kapot? Dan heeft u vast geen zin om alles te gaan regelen met uw verzekering. Daarom neemt de glasspecialist dit uit handen voor u. Glasschade wordt niet door alle verzekeringen gedekt. Vaak denkt men ten onrechte dat de schade onder de opstal- of inboedelverzekering valt. Dit is echter niet altijd het geval. Controleer daarom de voorwaarden of sluit een glasschadeverzekering af.


  Gratis offerte  • Tot 15 jaar garantie op product & montage
  • Snelle afhandeling met uw verzekering
  • 24/7 glasservice
  • Snel en vakkundig

  Wat doet de glaszetter?

  Het takenpakket van een glaszetter is zeer uitgebreid. Natuurlijk staan ze voor u klaar voor het plaatsen en vernieuwen van de beglazing, maar ook voor de reparatie van glasschade.

  Daarnaast geven ze u graag deskundig advies over de keuze uit de verschillende glassoorten en de mogelijkheden. Met een glaszetter bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en snelle hulp.

  Schakel een glaszetter uit Vleuten in voor:

  • het plaatsen en vervangen van ramen;
  • deskundig advies over de mogelijkheden;
  • een snelle en probleemloze plaatsing;
  • reparatie van een kapot raam.

  Hoe werkt deze glasservice?

  Wanneer u contact heeft opgenomen met de glasservice in verband met glasschade komt er een glaszetter uit Vleuten bij u op locatie. Het is verstandig om van tevoren een aantal foto’s te maken voor de verzekering. Ruim ook scherven op, zodat niemand zich daaraan kan bezeren. Als het mogelijk is plaatst de glasspecialist direct een nieuw raam. Wanneer dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer het raam niet op voorraad is of bij afwijkende maten, zorgt de glasspecialist voor een gedegen tijdelijke oplossing. Heeft u een verzekering? Dan handelt de glasspecialist de claim verder af.

  Raam vervangen

  Is er per ongeluk een bal door uw ruit gegaan? Dan is het noodzakelijk om het ruit te laten vervangen door een glaszetter uit Vleuten. Of heeft u nog een enkele ruit in uw woning of bedrijfspand in Vleuten? Kies er dan voor om het te laten vernieuwen door dubbel- of isolatieglas. Dit is beter voor het milieu en u voorkomt warmteverlies. De investering verdient u terug via de lagere energierekening. Een glaszetter gebruikt speciaal gereedschap voor het vernieuwen van de ramen.

  Heeft u glasschade in Vleuten?

  Maak gebruik van de 24/7 glasservice en bel naar 085 500 9951!

  Bel direct 085 500 9951

  Soorten glas

  Overweegt u om nieuwe ramen te installeren bij uw woning in Vleuten dan hebt u bij vrijwel elke glasservice keuze uit vele verschillende glassoorten. De meest voorkomende glassoorten zijn isolatieglas of HR glas (HR++ en HR+++), veiligheidsglas (gehard, gewapend, gelaagd), en dubbel glas.

  Over het algemeen wordt er voor de ramen van particuliere woningen gekozen voor HR glas ++ of standaard dubbel. Beide glassoorten bieden een goede isolatie, en zorgen ervoor dat u bespaart op de energierekening. Op de lange termijn kunt u dan ook de investering in de nieuwe beglazing terugverdienen door de hoge isolatie. Het is belangrijk om isolerende beglazing door een glaszetter te laten installeren.

  Wat voor soort glas heeft u?

  Glashandel voor al uw glas op maat

  Het voordeel van de glasservice is dat we elke soort glas voor u op maat kunnen maken. Een glaszetter maakt komt graag bij u langs als u één van onderstaande glassoorten op maat wilt laten maken.

  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas
  • Isolatieglas
  • Gekleurd glas
  • Melkglas
  • Glas in lood
  • Zonwerend glas

  Glaszetter kosten

  De kosten voor een glaszetter uit Vleuten zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld uw dubbele beglazing laten vervangen door HR++, denk dan aan gemiddelde prijzen van €218,- kwijt voor raam van 100 bij 100 cm. Dit is inclusief de montage en het benodigde materiaal.

  Afhankelijk van het type dat u laat vernieuwen bespaart u op de energierekening. Het gemiddelde uurtarief van een glaszetter uit Vleuten ligt tussen de €40,- en de €60,- per uur. Benieuwd naar de prijzen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier!

  Tabel: prijzen voor HR++ dubbelglas

  Welk glas vervangen door HR++ glas? Aantal Afmetingen Kosten vervangen door HR++ glas* Jaarlijkse besparing op energiekosten
  Enkel glas 1 100x100cm €218,- €23,-
  Dubbel glas 1 100x100cm €218,- €14,-
  Glas in lood 1 100x100cm €218,- €23,-
  Figuurglas / draadglas 1 100x100cm €218,- €23,-
  *Let op: dit zijn gemiddelde all-in prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Subsidie mogelijk?

  Op dit moment is er helaas geen subsidie meer voor particulieren het plaatsen van isolerende maatregelen zoals isolatieglas. Er bestond wel een dergelijke regeling, maar door de grote populariteit was het potje erg snel leeg.

  Voor een Vereniging van Eigenaren (VVE) zijn er nog wel kansen op subsidie. Lees hier alles over op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

  Keurmerken

  Er bestaan verschillende soorten keurmerken die aan glashandels en producten gegeven worden wanneer ze voldoen aan de strenge eisen. Denk hierbij aan het keurmerk FEOR. Deze wordt gegeven aan bedrijven die op een duurzame en milieuvriendelijke manier werken. Of het ISO9001-keurmerk van de NEN. Dit keurmerk wordt gegeven aan betrouwbare bedrijven die een hoge kwaliteit en uitstekende service bieden. Op de website van de NEN leest u hier meer over.

  Is uw ruit kapot of aan vervanging toe?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespaar op de kosten!

  Gratis offerte ontvangen
  glas in lood

  Glas-in-lood

  Een unieke glassoort is glas in lood. Glas-in-lood ramen werden traditioneel gebruikt als methode om geen grote oppervlakten met een enkele glasplaat te hoeven bedekken, en hadden een educatieve functie. Tegenwoordig heeft glas-in-lood een meer decoratieve functie. Door glas in lood panelen wordt een unieke lichtinval gecreëerd, die kan veranderen naar gelang de stand van de zon veranderd.

  dubbel glas Vleuten

  Dubbel Glas

  Sinds het verbod op enkel glas als raammateriaal is dubbel glas de standaard geworden in Vleuten. Een dubbel ruit bestaat uit twee glasplaten, waartussen lucht tussen zit. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Voor een optimale isolatie raadt de glaszetter het gebruik van HR glas aan. Deze glassoort heeft een speciaal isolatiegas om de luchtconvectie te verminderen, in hedendaagse bouw gebruikt men dit veel.

  veiligheidsglas in Vleuten

  Veiligheidsglas

  Bent u de eigenaar van een bedrijfspand in Vleuten, en wilt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en producten garanderen? Overweeg dan de installatie van veiligheidsglas. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas die elk hun eigen specifieke functie hebben. Elke soort veiligheidsglas zorgt echter voor een verminderde kans op inbraak, en bieden meer veiligheid wanneer er plotseling glasschade ontstaat.

  isolatieglas plaatsen

  Isolatieglas plaatsen

  Wilt u besparen op de stookkosten? Overweeg dan om uw ramen te vervangen door ramen van isolatieglas. Isolatieglas is een glassoort waarbij meerdere glasplaten van elkaar gescheiden worden door een speciaal isolatiegas. Dankzij dit gas ontsnapt warmte minder snel door het ruit heen, en profiteert u lange tijd van een aangename warmte binnenshuis. U moet wel rekening houden met een grote initiële investering.

  isolatieglas soorten

  Isolatieglas, welk type?

  Er bestaan verschillende soorten isolatieglas waaruit u een keuze moet maken. Kies voor een optimale isolatie minstens voor HR++ of HR+++. HR++ glas heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U vermindert het warmteverlies. Dit zorgt niet alleen voor meer woongenot, maar ook een lagere energierekening. Laat u adviseren door een glashandel uit Vleuten.

  gekleurd glas

  Gekleurd glas

  Gekleurd glas is een budget alternatief voor het plaatsen van glas-in-lood. Gekleurde glazen hebben geen patroon en zijn minder sfeervol, maar bieden desondanks een warme sfeer en zorgen ervoor dat uw deur een unieke aanblik krijgt. Wil u meer weten over het verschil tussen gekleurd glas en de in lood panelen? Vul dan het offerteformulier in en laat u adviseren door een ervaren glaszetter van een glashandel.

  gehard glas op maat in Vleuten

  Gehard glas op maat

  Gehard glas is een glassoort die binnen de categorie veiligheidsglazen hoort. Gehard glas wordt gemaakt met een uniek verhitting- en afkoelingsproces, waardoor er grote spanning op het ruit komt te staan. Dit zorgt ervoor dat een raam van gehard glas bijna niet te breken is. Het vernieuwen van de huidige ramen door gehard veiligheidsglas bij uw bedrijfspand in Vleuten is een goede zet op het gebied van de bedrijfsbeveiliging.

  geluidsisolerend glas Vleuten

  Geluidsisolerend glas

  Voor veel bedrijven geldt dat zij aan een bedrijventerrein zitten, waar regelmatig verkeer langskomt. Om te voorkomen dat uw werknemers hier overlast van ondervinden, is het een optie om geluidsisolerende beglazing te laten monteren. Een geluidsisolerend ruit neemt niet al het geluid weg, maar zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de overlast. Overigens is het ook mogelijk om zonwerend glas te plaatsen.

  brandwerend glas in Vleuten

  Brandwerend glas

  Een andere glassoort die wij onder uw aandacht willen brengen is brandwerend glas. Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend genoemd, omdat dankzij deze beglazing doorslaande vlammen met enkele minuten tot een half uur worden vertraagd, afhankelijk van de dikte van de glazen. Brandwerend glas werkt met behulp van een onzichtbaar schuim, en heeft als voordeel dat het niet kapot springt bij hoge temperaturen.

  Op zoek naar een ervaren glaszetter in Vleuten?

  Vul het offerteformulier en ontvang een gratis offerte met scherpe prijs!

  Gratis offerte ontvangen
  triple glas Vleuten

  Triple glas

  Bent u benieuwd of er een duurzamere glasvariant dan HR++ dubbel glas bestaat? Het antwoord is: Ja. Er is een glassoort die ook wel bekend staat onder de naam triple of driedubbel glas. Een triple ruit bestaat uit drie glasplaten, die van elkaar gescheiden worden door isolatiegas. Triple ruiten, of driedubbele beglazing, vormen door het beperkte warmteverlies een uitstekende keuze voor passieve woningen.

  kogelvrij glas Vleuten

  Kogelvrij glas

  Bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van een bedrijf in Vleuten, en stelt men hoge eisen aan de inbraakveiligheid? Overweeg dan om kogelvrije beglazing te installeren. Een kogelwerend ruit is eveneens een vorm van triple beglazing, doordat men hiervoor drie glasbladen gebruikt. In een speciaal verwerkingsproces versmelt men de glasbladen met een kunststof tussenlaag. Hierdoor ontstaat de uitstekende kogelwering, terwijl het raam doorzichtig blijft.

  figuurglas

  Figuurglas

  Een volgende glasvariatie waar de experts u graag meer informatie over willen geven is het figuurglas. Het is eenvoudig te omschrijven als een glasplaat met reliëf. Traditioneel koos men voor ribbels in het glasoppervlak, maar tegenwoordig is een groot aantal variaties mogelijk. Het figuurglas verbetert de privacy bij een woning of kantoorpand, terwijl het tegelijkertijd een unieke uitstraling geeft.

  glas op maat Vleuten

  Glasplaat op maat

  Is uw salontafel of eettafel van enkel glas beschadigd? Bestel dan een glasplaat op maat. Hetzelfde geldt voor uw douchecabine. Bij glazenzetters kunt u vaak standaardmaten direct uit voorraad bestellen, maar bij afwijkende maten is dit niet altijd mogelijk. Door uw plaat op maat te bestellen weet u zeker dat het goed past.

  draadglas in Vleuten

  Draadglas

  Naast het gehard beveiligingsglas, bestaat er ook draadglas. Bij deze glassoort zit er een metalen raster in de glasplaat, welke voorkomt dat losse glasstukken uit het raam getikt kunnen worden, wat het draadglas veilig maakt. De kosten hangen evenals bij gehard veiligheidsglas af van de afmetingen en het hang- en sluitwerk.

  melkglas

  Melkglas

  Melkglas wordt ook wel acide matglas of satijnglas genoemd. Melkglas wordt gemaakt door één kant met zuur te behandelen. Hierdoor wordt het materiaal ondoorzichtig. Het voordeel van melkglas is dat het nog wel licht doorlaat, maar dat u geniet van veel privacy. Deze glassoort wordt ook veelgebruikt als spatwand in de keuken.

  lek dubbel glas

  Lek dubbel glas

  Als de aansluiting tussen glasplaat en kozijn niet meer volledig dicht is, dan bestaat de kans dat er condens optreedt tussen twee glasplaten. Dit noemen we ook wel het kapot of lek slaan van beglazing. Met name bij standaard dubbelglas is lekkage een veelvoorkomend probleem. Het herstellen van het lek is vrij lastig, maar in een aantal gevallen hoeft u het dubbelglas niet te vernieuwen.

  glazen deuren

  Glazen deuren

  Wie houdt van veel licht en ruimte in huis, doet er goed aan de mogelijkheden voor glazen deuren te bekijken. Binnendeuren kunnen eenvoudig van enkel glas worden gemaakt, of zelfs voor een deel van gebrandschilderde glasstukken. Omdat een enkele glasplaat relatief snel kapot gaat, is het verstandig deze regelmatig van het juiste onderhoud te voorzien. Een glazenzetter uit Vleuten helpt u graag met het onderhoud.

  glaszetter in Vleuten

  Voordelen glaszetter Vleuten

  • U krijgt tot wel 15 jaar garantie op de montage en het ruit
  • De glaszetters uit Vleuten hebben veel ervaring en vakkennis.
  • De spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • U hoeft zelf geen speciaal gereedschap aan te schaffen.

  Bel de glaszetter: 085 500 9951

  Zoekt u naar een glaszetter uit de regio Vleuten die u direct kan helpen bij het verhelpen van glasschade? Dan zit u bij ons op de goede plek. Bel direct naar 085 500 9951 om in contact te komen met een medewerker van een glaszettersbedrijf. De glasservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor spoedgevallen. Daarnaast zijn de glaszetters u ook graag van dienst bij het plaatsen van glaspanelen of het vervangen van enkel door HR++ isolatieglas. Wilt u weten wat de prijzen zijn van een glaszettersbedrijf voor een bepaalde klus? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen met een glaszetter via onze glasservice. U ontvangt spoedig een passende offerte. Vergelijk en bespaar op de kosten! Kies het beste glaszettersbedrijf!

  Glas prijzen Vleuten