Glaszetter Hillegom

Glaszetter Hillegom

Woont u in Hillegom en is er een ongeluk gebeurd, waarbij glasschade is ontstaan? Dan is het zaak om spoedig contact op te nemen met een erkend glaszetter bij u uit de buurt. Een glaszetter kijkt voor u of een kapot ruit vervangen moet worden of dat het voldoende is om dit te repareren. Bij onze glasservice zit u op de goede plek voor snelle en vakkundige hulp bij elke vorm van glasschade. Daarnaast helpen wij u tevens graag bij de installatie van nieuw HR++ glas, en informeren we u met alle plezier over de voordelen van speciaal isolatieglas en veiligheidsglas ten opzichte van standaard dubbel glas. Bent u benieuwd naar de prijzen voor onze diensten? Of hebt u behoefte aan direct contact met een erkend glaszetter uit Hillegom? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bij Glasschade, bel 085 500 9906!

Zoals gezegd is het bij glasschade van belang om zo spoedig mogelijk de hulp in te schakelen van een ervaren glaszetter. Dit komt doordat een kapot ruit kan leiden tot verschillende problemen. Zo is een kapot raam een uitnodiging voor inbrekers om een bezoekje te brengen, maar zal er tevens veel warmte verloren gaan waardoor het algehele wooncomfort vermindert en de energierekening sterk zal stijgen. Wij hebben daarom een 24uurs spoedservice in het leven geroepen. Belt u naar onze glasservice via 085 500 9906 dan zult u rechtstreeks in verbinding komen met een ervaren glaszetter uit Hillegom die indien nodig binnen het uur bij u op de stoep kan staan om het dubbel glas of veiligheidsglas te herstellen.

Glasservice Hillegom

Bij onze glasservice bent u niet alleen aan het juiste adres voor hulp bij glasschade. Onze professionals helpen u tevens graag bij andere zaken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciaal glas in lood paneel bij onze professionals uit Hillegom te laten ontwerpen die zorgt voor meer sfeer en een unieke lichtinval in huis. Wij installeren bovendien alle glassoorten zoals veiligheidsglas, isolatieglas en standaard dubbel glas. Wilt u graag meer weten over de voordelen en prijzen voor bijvoorbeeld HR++ beglazing? Ook daarbij kunnen wij u ondersteunen. Omdat bij ons de klant koning is, horen wij graag van u hoe wij onze service kunnen verbeteren. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid!

Neem direct contact op!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor onze diensten? Hebt u een vraag over het voordeel van HR++ ruiten ten opzichte van dubbel glas? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van glas in lood? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen door een erkend glaszetter uit Hillegom. Elke glaszetter beschikt over een ruime ervaring en is uitstekend gediplomeerd.

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Netwerk van schilders en glaszetters
Glas vervangen Hillegom

Soorten glas

Overweegt u om nieuwe ramen te installeren bij uw woning in Hillegom dan hebt u bij vrijwel elke glasservice keuze uit vele verschillende soorten glas. De meest voorkomende glassoorten zijn isolatieglas (HR++ en HR+++), veiligheidsglas (gehard, gewapend, gelaagd), en dubbel glas. Over het algemeen wordt er voor de ramen van particuliere woningen gekozen voor HR++ of standaard dubbel glas. Beide glassoorten bieden een goede isolatie, en zorgen ervoor dat u bespaart op de energierekening. Op de lange termijn kunt u dan ook de investering in de nieuwe beglazing terugverdienen door de hoge isolatie. Het is belangrijk om isolerende beglazing door een glaszetter te laten installeren.

Glas-in-lood

Een unieke glassoort is glas in lood. Glas-in-lood ramen werden traditioneel gebruikt als methode om geen grote oppervlakten met een enkele glasplaat te hoeven bedekken, en hadden een educatieve functie. Tegenwoordig heeft glas in lood een meer decoratieve functie. Door glas in lood panelen wordt een unieke lichtinval gecreëerd, die kan veranderen naar gelang de stand van de zon veranderd.

Dubbel Glas

Sinds het verbod op enkel glas als raammateriaal is dubbel glas de standaard geworden in Hillegom. Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten, waartussen lucht tussen zit. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat. Voor een optimale isolatie raadt de glaszetter het gebruik van HR++ glas aan. Deze glassoort heeft een speciaal isolatiegas om de luchtconvectie te verminderen, in hedendaagse bouw gebruikt men dit veel.

Veiligheidsglas

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand in Hillegom, en wilt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en producten garanderen? Overweeg dan de installatie van veiligheidsglas. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas die elk hun eigen specifieke functie hebben. Elke soort veiligheidsglas zorgt echter voor een verminderde kans op inbraak, en bieden meer veiligheid wanneer er plotseling glasschade ontstaat.

ruit vervangen bij glasschade

Ruit vervangen

Is er bij u ingebroken of is er op een andere manier glasschade ontstaan? Dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk om de ruit te vervangen. Het vervangen van een kapot raam, zeker wanneer er sprake is van glasschade, kunt u het beste overlaten aan een erkend glaszetter uit Hillegom. Zo weet u zeker dat de installatie optimaal is. Overweeg eventueel de ruiten te vervangen door de HR++ of triple variant. Hierdoor zal de isolatiewaarde aanzienlijk stijgen.

isolatieglas plaatsen door glaszetter

Isolatieglas plaatsen

Wilt u besparen op de stookkosten? Overweeg dan om uw ramen te vervangen door ramen van isolatieglas. Isolatieglas is een glassoort waarbij meerdere glasplaten van elkaar gescheiden worden door een speciaal isolatiegas. Dankzij dit gas ontsnapt warmte minder snel door het ruit heen, en profiteert u lange tijd van een aangename warmte binnenshuis. U moet wel rekening houden met een grote initiële investering.

veiligheidsglas prijzen Hillegom

Gekleurd glas

Gekleurd glas is een budget alternatief voor het plaatsen van glas-in-lood. Gekleurde glazen hebben geen patroon en zijn minder sfeervol, maar bieden desondanks een warme sfeer en zorgen ervoor dat uw deur een unieke aanblik krijgt. Wil u meer weten over het verschil tussen gekleurd glas en de in lood panelen? Vul dan het contactformulier in. Een glaszetter van onze glasservice helpt u graag verder.

veiligheidsglas op maat

Gehard glas op maat

Gehard glas is een glassoort die binnen de categorie veiligheidsglazen hoort. Gehard glas wordt gemaakt met een uniek verhitting- en afkoelingsproces, waardoor er grote spanning op het glas komt te staan. Dit zorgt ervoor dat een raam van gehard glas bijna niet te breken is. Het vervangen van de huidige ramen door gehard veiligheidsglas bij uw bedrijfspand in Hillegom is een goede zet op het gebied van de bedrijfsbeveiliging.

geluidsisolerend raam

Geluidsisolerend glas

Voor veel bedrijven geldt dat zij aan een bedrijventerrein zitten, waar regelmatig verkeer langskomt. Om te voorkomen dat uw werknemers hier overlast van ondervinden, is het een optie om geluidsisolerende glazen te laten monteren. Een geluidsisolerend ruit neemt niet al het geluid weg, maar zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de overlast. Geluidsisolerend glas is daarnaast natuurlijk ook bij particuliere woningen te plaatsen.

brandwerende glazen Hillegom

Brandwerend glas

Een laatste glassoort die wij onder uw aandacht willen brengen is brandwerend glas. Brandwerend glas wordt ook wel brandvertragend genoemd, omdat dankzij deze beglazing doorslaande vlammen met enkele minuten tot een half uur worden vertraagd, afhankelijk van de dikte van de glazen. Brandwerend glas werkt met behulp van een onzichtbaar schuim, en heeft als bijkomend voordeel dat het niet kapot springt bij hoge temperaturen.

triple prijzen

Triple glas

Regelmatig krijgen de medewerkers van onze glasservice in Hillegom de vraag of er een duurzamere glasvariant dan HR++ dubbelglas bestaat. Het antwoord is: Ja. Er is een glassoort die ook wel bekend staat onder de naam triple glas. Een triple ruit bestaat uit drie glasplaten, die van elkaar gescheiden worden door isolatiegas. Triple ruiten vormen door het beperkte warmteverlies een uitstekende keuze voor passieve woningen.

kogelvrije glazen

Kogelvrij glas

Bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van een bedrijf in Hillegom, en stelt men hoge eisen aan de inbraakveiligheid? Overweeg dan om kogelvrije beglazing te installeren. Een kogelwerend ruit is eveneens een vorm van triple beglazing, doordat men hiervoor drie glasbladen gebruikt. In een speciaal verwerkingsproces versmelt men de glasbladen met een kunststof tussenlaag. Hierdoor ontstaat de uitstekende kogelwering, terwijl het raam doorzichtig blijft.

figuurglas glaszetter

Figuurglas

Een volgende glasvariatie waar de experts van onze glasservice u graag meer informatie over willen geven is het figuurglas. Figuurglas is eenvoudig te omschrijven als een glasplaat met reliëf. Traditioneel koos men voor ribbels in het glasoppervlak, maar tegenwoordig is een groot aantal variaties mogelijk. Het figuurglas verbetert de privacy bij een woning of kantoorpand, terwijl het tegelijkertijd een unieke uitstraling aan de ruimte geeft.

dubbel ruit vervangen

Lek dubbel glas

Als de aansluiting tussen glasplaat en kozijn niet meer volledig dicht is, dan bestaat de kans dat er condens optreedt tussen twee glasplaten. Dit noemen we ook wel het kapot of lek slaan van beglazing. Met name bij standaard dubbelglas is lekkage een veelvoorkomend probleem. Het herstellen van het lek is vrij lastig, maar in een aantal gevallen hoeft u het dubbelglas niet te vernieuwen.

veiligheidsglas deur

Glazen deuren

Wie houdt van veel licht en ruimte in huis, doet er goed aan de mogelijkheden voor glazen deuren te bekijken. Binnendeuren kunnen eenvoudig van enkel glas worden gemaakt, of zelfs voor een deel van gebrandschilderde glasstukken. Omdat een enkele glasplaat relatief snel kapot gaat, is het verstandig deze regelmatig van het juiste onderhoud te voorzien. Onze experts helpen u hierbij desgewenst met alle plezier.

draadglas prijzen

Draadglas

Naast het gehard beveiligingsglas waar wij al meer informatie over gaven, bestaat er ook draadglas. Bij het draadglas zit er een soort metalen raster in de glasplaat, welke voorkomt dat losse glasstukken uit het raam getikt kunnen worden. Hierdoor is het draadglas zeer veilig. De kosten voor draadglas hangen evenals bij gehard veiligheidsglas af van de afmetingen en het hang- en sluitwerk dat u kiest.

Prijzen

De prijzen voor het verhelpen van glasschade door een medewerker van onze glasservice in Hillegom hangen af van diverse factoren. Zo hangen de prijzen af van de ernst van de glasschade, het soort beglazing dat kapot is gegaan en of een glaszetter een ruit moet vervangen. Het aanschaffen van HR++ of triple isolatieglas zal namelijk significant duurder zijn dan enkel glas. U moet verder rekening houden met een uurloon (inclusief BTW) van ongeveer €30,-. Wilt u weten met welke prijzen u rekening dient te houden voor een bepaalde klus? Bel dan naar 085 500 9906 of vul het contactformulier van onze glasservice in. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glasschade prijs Hillegom

Bel de glaszetter: 085 500 9906

Zoekt u naar een glaszetter uit de regio Hillegom die u direct kan helpen bij het verhelpen van glasschade? Dan zit u bij ons op de goede plek. Onze glaszetters zijn via telefoonnummer 085 500 9906 dag en nacht bereikbaar. Daarnaast zijn wij u natuurlijk ook met plezier van dienst bij andere klussen die minder spoed vereisen, zoals het plaatsen van een glas-in-lood paneel of het vervangen van enkel door HR++ isolatieglas. Wilt u weten wat de prijs wordt voor een bepaalde klus? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen met een glaszetter via onze glasservice. Wij bieden u met plezier een geheel vrijblijvende offerte aan.