Glaszetter Noord-Brabant

085 500 9951

Glaszetter in Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant en zoekt u een glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van nieuwe ramen bij uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij de glasservice aan het juiste adres. Een glaszetter uit ons netwerk kan u snel en vakkundig helpen bij het installeren van alle glassoorten. Daarnaast adviseren de specialisten u tevens graag over de mogelijkheden en prijzen van glas in lood, of bieden zij u meer informatie over energiezuinig wonen met behulp van HR++ isolatieglas.

Stel uw vragen via het offerteformulier en u ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte. Glasschade en met spoed een specialist nodig? Bel dan naar 085 500 9951. U krijgt direct vrijblijvend contact met een glashandel en wordt snel geholpen.

Gecertificeerde glaszetters

De glaszetters die zich hebben aangesloten bij ons netwerk in Noord-Brabant zijn gecertificeerd. Met gecertificeerde glaszetters krijgt u altijd hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. De klus is snel geklaard door de vakkennis en ervaring van de glasspecialist. U krijgt 15 jaar garantie op de montage en het dubbel isolatieglas. Daarnaast hanteren de glaszetters de richtlijnen van de Europese Commissie en plaatsen ze alleen een raam met een CE-markering.

Glasschade: raam kapot?

Glasschade kan op vele manieren ontstaan, zoals bijvoorbeeld vandalisme. Glasschade is echter in zo’n 75% van de gevallen het gevolg van huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of een struikelpartij. Wat de oorzaak van de schade ook is, het is van belang om snel contact op te nemen met een erkend glaszetter die het probleem kan verhelpen. Een glaszettersbedrijf uit ons netwerk in Noord-Brabant begrijpt dat u snel geholpen wilt worden. De 24 uursservice is daarom elke dag bereikbaar. Bel naar 085 500 9951 om in contact te komen met de glasservice bij glasschade.

24 uurs glasservice in Noord-Brabant

Heeft u last van glasschade? Dat is erg vervelend. Schakel daarom de glasservice in. Deze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar. Glasschade buiten kantoortijden, midden in de nacht of in het weekend? Geen probleem. Bel naar 085 500 9951 of vul het offerteformulier in. Geef duidelijk aan dat het om een spoedgeval gaat. U komt eenvoudig in contact met een glaszetter uit Noord-Brabant. Deze geeft u handig advies en wanneer het nodig is, is hij binnen 30 minuten bij uw aanwezig op locatie.

Verzekerd?

Is uw raam kapot? Het afhandelen van de schade met de verzekering is soms veel werk. Daar heeft u natuurlijk geen zin in. De glasspecialist neemt dit daarom voor u uit handen en handelt het verder af met uw verzekering. Niet alle glasschade wordt gedekt door verzekeringen. Controleer daarom de voorwaarden of sluit een glasschadeverzekering af.


  Gratis offerte  • Tot 15 jaar garantie op product & montage
  • Snelle afhandeling met uw verzekering
  • 24/7 glasservice
  • Snel en vakkundig

  Wat doet de glaszetter?

  Een glaszetter zorgt niet alleen voor de plaatsing en vervanging van ramen, maar is ook in te schakelen voor een reparatie van glasschade.

  Weet u niet zeker welke beglazing geschikt zou zijn voor uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant? De glasspecialist geeft u deskundig advies over de glassoorten en de mogelijkheden.

  U bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en snelle hulp. De belangrijkste werkzaamheden van een glaszetter:

  • Plaatsen en vervangen ramen
  • Deskundig advies
  • Snelle en probleemloze montage
  • Reparatie van een kapot ruit

  Hoe werkt deze glasservice?

  Glasschade is niet alleen vervelend, maar kan ook leiden tot nare situaties, zoals inbraak. Scheuren in de beglazing leiden daarnaast tot verlies van warmte en zorgen voor tocht in uw woning. Neem daarom contact op met de glasservice. Er komt dan snel een glaszetter bij u op locatie. Neem van tevoren een aantal foto’s voor de verzekering en ruim de scherven op. De glasspecialist plaatst een nieuw raam als het mogelijk is en anders zorgt hij voor een gedegen tijdelijke oplossing. Wanneer u een verzekering heeft zorgt de glasspecialist voor verdere afhandeling.

  Raam vervangen

  Is er een raam kapot gegaan doordat er een bal door het ruit is gegaan? Een ongelukje zit soms in een klein hoekje. Of is er geprobeerd om in te breken bij uw thuis in Noord-Brabant? Schakel dan de glasservice in. De glasservice is 24 uur per dag bereikbaar. Ook in het weekend. Er komt een ervaren glaszetter bij u op locatie om het raam te vernieuwen. Heeft u nog enkele beglazing? Kies er dan bijvoorbeeld voor om dubbele beglazing, veiligheidsglas of isolatieglas te laten plaatsen. U profiteert dan van meer veiligheid en een betere isolatie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Een glaszetter gebruikt speciaal gereedschap voor de vervanging.

  Glasschade? Bel met de spoedservice!

  Bel naar 085 500 9951 of vul het offerteformulier in voor snelle en deskundige hulp!

  Bel direct 085 500 9951

  Soorten glas

  Naast het wel bekende enkel en dubbel glas, zijn er nog vele andere glassoorten verkrijgbaar via een glasservice. Zo bieden de glasservice uit ons netwerk speciaal HR++ isolatieglas aan. HR++ ramen bestaan uit twee glasplaten met daartussen een isolatiegas. Dit isolatiegas vermindert de luchtconvectie, en zorgt daarom voor een behoud van de warmte binnenshuis.

  Naast isolerende beglazing bent u bij een glashandel tevens aan het juiste adres voor diverse varianten veiligheidsglas. Denk bijvoorbeeld aan gehard, gelaagd en gewapend veiligheidsglas. Welke glassoort het beste past bij uw pand in Noord-Brabant is afhankelijk van uw wensen op het gebied van uitstraling, isolatie, duurzaamheid en veiligheid.

  Wat voor soort glas heeft u?

  Glashandel voor al uw glas op maat

  Het voordeel van de glasservice is dat we elke soort glas voor u op maat kunnen maken. Een glaszetter maakt komt graag bij u langs als u één van onderstaande glassoorten op maat wilt laten maken.

  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas
  • Isolatieglas
  • Gekleurd glas
  • Melkglas
  • Glas in lood
  • Zonwerend glas

  Glaszetter kosten

  De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van het raam, het soort beglazing en de montage. Voor het vervangen van een dubbel ruit voor HR glas ++ moet u denken aan gemiddelde prijzen van €218,-. U bespaart dan jaarlijks €14,- op uw energiekosten. Deze prijzen zijn inclusief montage.

  Het uurtarief van een glazenzetter is gemiddeld €40,- en de €60,-. Wilt u meer weten over de kosten. Vraag dan een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan. U krijgt inzicht in de prijzen en schakelt eenvoudig een ervaren glaszetter uit Noord-Brabant in.

  Tabel: prijzen voor HR++ dubbelglas

  Welk glas vervangen door HR++ glas? Aantal Afmetingen Kosten vervangen door HR++ glas* Jaarlijkse besparing op energiekosten
  Enkel glas 1 100x100cm €218,- €23,-
  Dubbel glas 1 100x100cm €218,- €14,-
  Glas in lood 1 100x100cm €218,- €23,-
  Figuurglas / draadglas 1 100x100cm €218,- €23,-
  *Let op: dit zijn gemiddelde all-in prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Subsidie mogelijk?

  Tot een paar jaar geleden was er een subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Op dit moment is het potje subsidie voor particulieren helaas op door de grote populariteit. Voor een Vereniging van Eigenaren (VVE) is het nog wel mogelijk om subsidie aan te vragen. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland staat meer informatie over de mogelijkheden en het aanvragen.

  Keurmerken

  Let bij het aanschaffen van nieuwe ramen op keurmerken. Bijvoorbeeld het ISO9001 keurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door de NEN. Het keurmerk wordt gegeven aan bedrijven die altijd een uitstekende kwaliteit en service leveren. Daarnaast zijn de gecertificeerde bedrijven betrouwbaar. Lees hier meer over op de website van het NEN. Het keurmerk FEOR geeft aan dat het bedrijf op een milieuvriendelijke manier werkt.

  Is uw ruit kapot of aan vervanging toe?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespaar op de kosten!

  Gratis offerte ontvangen
  glas in lood Noord-Brabant

  Glas-in-lood

  Glas in lood is een zeer unieke glassoort die al jarenlang bestaat. In plaats van een educatieve functie heeft glas-in-lood nu echter een meer decoratieve functie. Glas in lood panelen zorgen namelijk voor een unieke lichtinval. U kunt kiezen voor zowel een bestaand als eigen ontwerp voor het glas in lood. Dit laatste zorgt echter wel voor hogere prijzen. De aanschafprijs verschilt bovendien per ontwerp en per glaszetter.

  dubbel glas in Noord-Brabant

  Dubbel Glas

  Sinds enkel glas niet meer geschikt is als basis voor ramen, wordt dubbel glas hiervoor standaard ingezet. Nieuwbouwpanden in Noord-Brabant hebben dan ook een minimale mate van isolatie door middel van hun beglazing. Is er bij uw bedrijf glasschade ontstaan, en zitten hier nog steeds enkele ramen? Overweeg dan om standaard of HR++ dubbel te laten installeren door een glaszetter.

  veiligheidsglas Noord-Brabant

  Veiligheidsglas

  Zoals gezegd kunt u via een glasservice ook diverse soorten veiligheidsglas bestellen. Veel klanten uit Noord-Brabant denken dat veiligheidsglas alleen is ontwikkeld om de kans op inbraak te verminderen.

  Hoewel dit wel onderdeel is van de functie van veiligheidsglas, zorgt dit glassoort ook voor een kleinere kans op snijwonden bij glasbreuk.

  isolatieglas in Noord-Brabant plaatsen

  Isolatieglas plaatsen

  Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor duurzame oplossingen zoals een hoogrendement verwarmingsketel en verschillende vormen van woonisolatie. Eén van deze isolatie oplossingen is het plaatsen van isolatieglas. HR++ glas is een glassoort die bestaat uit meerdere glasplaten, van elkaar gescheiden door een speciaal isolatiegas. Dankzij het isolatieglas ontsnapt warmte minder snel uit huis en bespaart u op de stookkosten.

  isolatieglas soorten

  Isolatieglas, welk type?

  U heeft de keuze uit verschillende soorten isolatieglas. Denk hierbij aan dubbele beglazing en hoogrendementsglas. Binnen hoogrendementsglas kunt u nog kiezen voor HR++ of HR+++. Ga minstens voor HR++ als u een optimale isolatie wilt. Dit resulteert in minder warmteverlies en een lagere energierekening. Een glaszettersbedrijf uit Noord-Brabant geeft u graag advies.

  gekleurd glas in Noord-Brabant

  Gekleurd glas

  Houdt u van glas in lood, maar hebt u niet het budget om een paneel te laten plaatsen?

  Overweeg dan gekleurd glas als alternatief. Deze ruiten bestaan uit een enkele glasplaat met kleur, en zorgen daarmee voor een unieke sfeer. De kosten zijn bovendien aanzienlijk lager. Het nadeel van gekleurd glas is de kortere levensduur.

  gehard glas op maat

  Gehard glas op maat

  Gehard glas is één van de vele soorten veiligheidsglas die onze leveranciers uit Noord-Brabant aanbieden. Het voordeel van gehard glas is dat dit onbreekbaar is, waardoor het bescherming biedt tegen inbraak en verwondingen door glasschade. Een gehard raam wordt in standaard maten geleverd, maar is op maat te maken. Het vervangen van uw huidige veiligheidsglas door gehard glaswerk vereiste grote precisie. Bel naar 085 500 9951 voor professionele ondersteuning.

  geluidsisolerend glas

  Geluidsisolerend glas

  Een andere glassoort is geluidsisolerend glas. Geluidsisolerende ramen zorgen ervoor dat u minder overlast ondervindt van geluiden van buitenaf. Wij kunnen geluidsisolerende glazen zowel bij u thuis als bij uw bedrijfspand in Noord-Brabant monteren. Geluidsisolerend glas hoeft bovendien niet per se aan de buitenzijde van panden worden geplaatst, ook bij glazen wanden is het een oplossing. Ook zonwerend glas is een mogelijkheid.

  brandwerend glas in Noord-Brabant

  Brandwerend glas

  Brandwerend glas, tot slot, is een glassoort die met name bij fabrieken en grotere bedrijfspanden wordt geplaatst. Brandwerend glas heeft een uniek systeem dat ervoor zorgt dat een schuim tussen de glasplaten ontstaat zodra het in aanraking komt met hoge temperaturen. Dankzij de brandwerende ramen worden doorslaande vlammen met maximaal een half uur vertraagd, onder meer omdat een brandwerend ruit niet kapot gaat door hoge temperaturen.

  Ervaren glaszetter uit Noord-Brabant nodig?

  Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs!

  Gratis offerte ontvangen
  triple glas

  Triple glas

  Op deze pagina las u al meer over het vervangen van dubbele beglazing door HR glas. Wist u echter dat er ook een triple of driedubbel variant bestond? Triple isolatieglas bestaat uit drie glasplaten, waar isolatiegas tussen zit. Het grote voordeel van een triple ruit is de hoge isolatiewaarde die hierdoor optreedt. U moet wel rekening houden met zeer hoge kosten voor een triple raam.

  kogelvrij glas Noord-Brabant

  Kogelvrij glas

  Er bestaan vele soorten beveiligingsglas, zoals gehard en gelaagd. Een volgende optie waaruit u kunt kiezen is de kogelvrije glassoorten die menig glaszetter aanbiedt. Een kogelwerend ruit is eveneens een triple ruit, dat niet kapot te krijgen is. Door het versmelten van kunststof met de glasplaten ontstaat een onbreekbaar oppervlak. Voor winkels en politiebureaus vormen kogelvrije ramen een uitkomst.

  figuurglas

  Figuurglas

  Vindt u het prettig om de privacy bij uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant zo hoog mogelijk te houden, maar hebt u een hekel aan matglas of matglasfolie? Kijk dan eens bij de diverse varianten figuurglas in het assortiment van een glasbedrijf. Figuurglas is feitelijk een glasplaat met reliëf erop aangebracht. Traditioneel was dit een geribbeld motief, maar tegenwoordig kunt u kiezen uit vele patronen.

  glas op maat

  Glasplaat op maat

  Met een glasplaat op maat weet u altijd zeker dat het perfect past. Dit is erg handig bij een salontafel, eettafel of een douchecabine.

  Het is niet altijd mogelijk om glazen in standaard afmetingen te plaatsen. Schakel dan een glashandel uit Noord-Brabant in om uw glasplaat op maat te laten maken.

  draadglas Noord-Brabant

  Draadglas

  Een laatste glasvariant die men bij een glasservice in de regio aanbiedt is draadglas. Het is eveneens een vorm van veiligheidsglas, en bestaat uit een metalen raster dat is versmolten met glas. Het zorgt ervoor dat een raam niet kapot gaat. Mocht het draadglas toch breken, dan blijven alle glasstukken in het raster hangen.

  melkglas in Noord-Brabant

  Melkglas

  Een ander woord voor melkglas is acide matglas of satijnglas. Deze glassoort wordt gemaakt door één kant van de glasplaat te behandelen met zuur. Hierdoor wordt het melkglas ondoorzichtig. Met melkglas blijft het mogelijk om voldoende licht binnen te laten, maar heeft u veel privacy. Ideaal voor in de badkamer.

  lek dubbel glas in Noord-Brabant

  Lek dubbel glas

  Hoewel veel mensen denken dat een standaard dubbel ruit niet kapot kan gaan, is dit echter ook gevoelig voor veroudering. Het is helaas een mogelijkheid dat na verloop van tijd de kitranden waarmee de glasplaten bevestigd zijn verouderen, waardoor er condens optreedt. Dit noemt men ook wel lek geslagen dubbelglas. Laat het vervangen van lekke beglazing altijd over aan een medewerker van een erkende glasservice.

  glazen deuren in Noord-Brabant

  Glazen deuren

  Is er relatief weinig daglicht in uw woning, doordat er vele binnendeuren zitten? Overweeg dan om te kiezen voor glaspanelen in elke deur. Een dergelijk glaspaneel maakt men over het algemeen van enkel floatglas, maar is ook van gehard veiligheidsglas te produceren.

  Dit is bijvoorbeeld aan te raden als u kinderen hebt rondlopen en vreest dat de glasplaat kapot gaat.

  glaszetter

  Voordelen glaszetter Noord-Brabant

  • U hoeft zelf niets te doen en geen gereedschap te kopen.
  • Glaszetters hebben vakkennis en veel ervaring.
  • Spoedservice is 24/7 bereikbaar.
  • U krijgt 15 jaar garantie op materiaal en montage.

  Bel de glaszetter: 085 500 9951

  Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het vervangen van HR glas bij uw woning door een triple raam? Wilt u weten wat de prijs is voor een glas in lood paneel? Of bent u benieuwd naar het verschil in isolatiewaarde tussen een enkel en dubbel raam? Dan bent u hier op het juiste adres. De glaszetters uit ons netwerk in Noord-Brabant zijn u graag van dienst. Vul het offerteformulier in om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. U krijgt meer inzicht in de kosten van de plaatsing of reparatie. Heeft u direct hulp nodig bij bijvoorbeeld een reparatie bij glasschade? Bel dan snel naar 085 500 9951.

  Glas prijzen Noord-Brabant