Glaszetter Tilburg

085 500 9951

Glaszetter in Tilburg

Woont u in Tilburg en bent u op zoek naar een ervaren glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van HR++ dubbel glas, of die gehard veiligheidsglas bij u zet? Schakel dan een glaszetter in via de glasservice in Tilburg. Of het nu gaat om het verhelpen van glasschade, het ontwerpen van glas in lood of het installeren van HR++ glas: de glasspecialisten draaien hun hand hier niet voor om.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende mogelijkheden die een glaszetter uit Tilburg biedt. Ook krijgt u meer informatie over de vele verschillende glassoorten waar u uit kunt kiezen bij het vernieuwen van uw ramen en vindt u een indicatie van de kosten. Met spoed een glaszetter nodig voor een reparatie van een kapot raam? Bel dan naar 085 500 9951 voor direct contact. Wilt u meer informatie over de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gecertificeerde glaszetters

De glasservice in Tilburg bestaat uit verschillende glaszetters uit de regio. Wanneer u een glazenzetter uit Tilburg inschakelt, dan bent u verzekerd van de hulp van een gecertificeerd glaszetter. U profiteert dan ook van maar liefst 15 jaar garantie op zowel het product als de montage! Op deze manier garanderen de glaszettersbedrijven een hoge klanttevredenheid.

Glasschade: raam kapot?

Glasschade kan op verschillende wijzen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan huis- tuin- en keukenongelukken zoals een bal door het raam, of iemand die door een deur met een glazen paneel valt. Daarnaast is glasschade soms ook het gevolg van externe factoren zoals een inbraak of extreme weersomstandigheden. Wat de reden voor de glasschade ook is, het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Maak daarom gebruik van de 24 uurs glasservice. Dit is een spoedservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week is geopend: ook tijdens zon- en feestdagen. Bel naar 085 500 9951 voor direct contact met een glasspecialist uit de regio, die al binnen een half uur bij u voor de deur kan staan!

24 uurs glasservice in Tilburg

Stel, u komt vrijdagavond laat thuis na een avondje uit en ontdekt een ingeslagen raam. Natuurlijk wilt u deze het liefst vanavond nog herstelt zien, maar waar vindt u nu nog een glaszetter? Bel in dat geval naar 085 500 9951. Via dit telefoonnummer staat u direct in contact met een glaszettersbedrijf uit de regio. Doordat de glasservice werkt met een netwerk van glazenzetters, is er altijd een glaszetter beschikbaar om een reparatie aan uw raam uit te voeren!

Verzekerd?

Het kan goed zijn dat u via de opstelverzekering verzekerd bent tegen glasschade. Als dit niet het geval is, dan is het ’t overwegen waard om een aanvullende glasverzekering af te sluiten. In het geval van schade belt u gewoon een glaszetter uit Tilburg. Hij zal de administratie vervolgens afwikkelen met de verzekering. U hoeft alleen een melding van de schade te doen.


Gratis offerte • Tot 15 jaar garantie op product & montage
 • Snelle afhandeling met uw verzekering
 • 24/7 glasservice
 • Snel en vakkundig

Wat doet de glaszetter?

De meest bekende taak van een glaszetter is het vernieuwen van ramen bij glasschade. Maar een glazenzetter uit Tilburg doet zoveel meer dan alleen dat!

Zo is de glasspecialist een waardevolle bron van informatie als u zich afvraagt welke glassoort voor u de beste keuze is.

Ook zorgt hij voor veilig vervoer van de glasplaten én ruimt hij de glasscherven bij schade voor u op. Zo hoeft u zich niet te verwonden aan de scherpe randen.

In Tilburg houden glazenzetters zich onder andere bezig met:

 • het plaatsen en vervangen van beglazing;
 • het plaatsen van interieurglas;
 • het adviseren over de verschillende glassoorten;
 • het plaatsen van speciale soorten beglazing, zoals melkglas of glas in lood;
 • het vervoeren van de glasplaten.

Hoe werkt deze glasservice?

Veel mensen in Tilburg vragen hoe de glasservice precies in z’n werk gaat. Het is in principe simpel. Ontdekt u schade aan uw ruiten? Voor isolatie en veiligheid in huis is het belangrijk de ruit zo snel mogelijk te vernieuwen. Het eerste wat u doet is bellen naar 085 500 9951. U krijgt dan rechtstreeks een glazenzetter aan de lijn aan wie u uw schade kunt melden. De glashandel heeft veel verschillende formaten glasplaten op voorraad, waardoor het vaak mogelijk is direct een nieuw raam te plaatsen. Als dit niet het geval is, zorgt de glaszetter voor een passende oplossing totdat uw ruit wel vervangen kan worden.

Raam vervangen

Veel mensen denken nog steeds dat alleen glasschade een reden is om beglazing te vervangen. Dit heeft echter zoveel voordelen, dat het ook een optie is om zonder glasschade een glaszettersbedrijf in te schakelen. Met beglazing beïnvloedt u de sfeer in huis: door middel van melkglas of glas in lood bijvoorbeeld. Maar het plaatsen van isolatieglas verbetert ook de isolatiewaarde van uw woning. Tot slot vergroot u de veiligheid in huis door de glazen panelen in schuifdeuren in te ruilen voor veiligheidsglas. Mocht het toch breken, dan weet u zeker dat niemand zich bezeerd.

Vind met spoed een glaszetter uit de regio!

Bel naar 085 500 9951 voor direct contact met een glashandel uit Tilburg.

Bel direct 085 500 9951

Soorten glas

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw (bedrijfs)pand in Tilburg dan zult u verschillende keuzes moeten maken binnen het bouwproces. Eén daarvan is de keuze voor het soort beglazing. Elke glaszetter biedt diverse glassoorten aan, zoals onder meer het al genoemde veiligheidsglas, standaard dubbel glas of HR++ isolatieglas. Voor deuren krijgt u de keuze uit glas-in-lood en diverse vormen van enkel floatglas. Welke glassoort het beste past, is afhankelijk van uw wensen. Vindt u een goede sfeer bijvoorbeeld belangrijk en is budget geen probleem? Dan is een glas in lood raam aan te raden. Wilt u voorkomen dat een deur met een glaspaneel kapot gaat, dan is veiligheidsglas een goede optie.

Wat voor soort glas heeft u?

Glashandel voor al uw glas op maat

Het voordeel van de glasservice is dat we elke soort glas voor u op maat kunnen maken. Een glaszetter maakt komt graag bij u langs als u één van onderstaande glassoorten op maat wilt laten maken.

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Veiligheidsglas
 • Isolatieglas
 • Gekleurd glas
 • Melkglas
 • Glas in lood
 • Zonwerend glas

Glaszetter kosten

Als u een nieuwe ruit laat plaatsen, dan worden de kosten bepaald door een aantal belangrijke factoren: de afmetingen van de glasplaat, de gekozen glassoort en de montagekosten. Stel dat u een raam van één vierkante meter met HR++ beglazing wilt plaatsen. Gemiddeld kost dit €218,-. Hierbij zitten de montagekosten, voorrijdkosten én afvoerkosten al bij inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Waar u bij het berekenen van de kostprijs rekening mee moet houden, is de besparing die u gaat behalen. Heeft u op dit moment enkel glas en kiest u voor HR++ beglazing, dan bespaart u per vierkante meter ongeveer €23,- per jaar op de energiekosten! Zo berekent u gemakkelijk met welke termijn u de nieuwe ramen terugverdiend hebt.

Tabel: prijzen voor HR++ dubbelglas

Welk glas vervangen door HR++ glas? Aantal Afmetingen Kosten vervangen door HR++ glas* Jaarlijkse besparing op energiekosten
Enkel glas 1 100x100cm €218,- €23,-
Dubbel glas 1 100x100cm €218,- €14,-
Glas in lood 1 100x100cm €218,- €23,-
Figuurglas / draadglas 1 100x100cm €218,- €23,-
*Let op: dit zijn gemiddelde all-in prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Subsidie mogelijk?

In het verleden was het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van isolatieglas. Deze subsidieregeling was enorm populair, met als gevolg dat het budget voor particulieren inmiddels op is. Particulieren profiteren nog wel van een blijvend verlaagd btw-tarief. In plaats van de gebruikelijke 21% btw betaalt u slechts 6% btw op zowel de materiaal- als de arbeidskosten. Voor VvE’s is het nog wel mogelijk een subsidie aan te vragen voor de installatie van isolatieglas!

Keurmerken

De glasservice in Tilburg beschikt over het FEOR kwaliteitskeurmerk. Dit is een keurmerk dat gegeven wordt door een onafhankelijke organisatie. Zij controleren de glaszettersbedrijven op verschillende vlakken, waaronder een hoge kwaliteit en een veilig productieproces. Door bovendien gebruik te maken van minder én recyclebaar verpakkingsmateriaal, zetten glaszettersbedrijven zich in voor een beter milieu. Daarnaast zijn ook het SKG-keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen belangrijke keurmeruken waarop u kunt letten.

Is uw ruit kapot of aan vervanging toe?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespaar op de kosten!

Gratis offerte ontvangen
glas in lood

Glas-in-lood

Glas in lood is de laatste paar jaren steeds populairder geworden, hoewel het nog voornamelijk voorkomt bij monumentale panden en kerken. Door een paneel van glas-in-lood in huis te brengen creëert u een heel eigen stijl en sfeer binnenshuis, die kan veranderen met de lichtinval. Bij menig glaszetter mag u zelf uw ontwerp maken, of kiest u uit bestaande panelen.

dubbel glas in Tilburg

Dubbel Glas

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten waartussen lucht geperst is. De lucht tussen deze platen zorgt voor de hogere isolatiewaarde dan bij enkel glas.

Naast standaard dubbel glas, is er HR glas, HR+ en HR++-glas. Bij HR glas zit er geen lucht maar een soort edelgas tussen de twee platen.

veiligheidsglas Tilburg

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is specifiek gemaakt met het oog op inbraak en ongelukken binnenshuis. Er zijn diverse soorten veiligheidsglas, met elk hun eigen kenmerken. Zo is er glas dat direct in duizenden stukken uiteenbarst wanneer het met groot impact wordt geraakt. Bij een andere variant blijft het glas juist in de sponning zitten, zodat er bij glasschade geen verwondingen optreden.

isolatieglas plaatsen in Tilburg

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een glassoort die ervoor zorgt dat de warmte niet ontsnapt via de beglazing. HR-glas bestaat meestal uit twee of drie glasplaten waartussen men een speciaal isolatiegas plaatst.

Isolatieglas wordt bij menig glazenzetter ook wel HR++ beglazing genoemd. Benieuwd naar de mogelijkheden?

isolatieglas soorten Tilburg

Isolatieglas, welk type?

U wilt uw woning beter isoleren? Dan is het zetten van isolatieglas een goede keuze! Maar er zijn meerdere soorten isolatieglas: hoe weet u welke variant de beste keuze is? U heeft de keuze uit onder andere HR+, HR++ en HR+++ beglazing. HR+++ beglazing, ook wel driedubbel glas genoemd, is niet altijd een optie. Door de drie glasplaten gaat het om een dik raam dat niet in ieder kozijn past.

gekleurd glas

Gekleurd glas

Beschikt u niet over het budget voor een volledig glas in lood paneel? Overweeg dan om gekleurd glas te plaatsen. In dit geval wordt een glasplaat van één kleur in een deel van uw deur of raam gezet, wat een warme sfeer met zich meebrengt. Hebt u vragen over de mogelijkheden en prijzen voor gekleurd glas? Een glaszetter kan u hierover de nodige informatie geven.

gehard glas op maat in Tilburg

Gehard glas op maat

Eén van de vele soorten veiligheidsglazen die glaszetters in Tilburg aanbieden is gehard glas. Dit wordt gemaakt met behulp van een uniek verhitting en afkoelingsproces, waardoor het glas zeer lastig te breken is. Glasschade komt bij geharde beglazing nauwelijks voor. Heeft uw ramen in een bijzondere vorm? Of zijn de ruiten in uw bedrijfspand erg groot? Laat dan gehard glas op maat maken.

geluidsisolerend glas

Geluidsisolerend glas

Woont u langs een drukke weg en ondervindt u regelmatig last van voorbijrijdend verkeer? Overweeg dan om een geluidsisolerend ruit te monteren. Geluidsisolerende glazen houden niet al het geluid tegen, maar zullen er wel voor zorgen dat het wooncomfort sterk verbetert. Ook voor bedrijven kan HR++ geluidsisolerend glas een uitkomst bieden. De kosten hiervoor vallen vrij hoog uit, houd dus rekening met uw budget.

brandwerend glas Tilburg

Brandwerend glas

Er zijn veel verschillende glassoorten verkrijgbaar bij de leveranciers uit Tilburg. Eén van deze glassoorten is brandwerend glas, ook wel brandvertragende beglazing. Deze glassoort bestaat uit meerdere glasplaten met daartussen een onzichtbaar schuim. Dankzij de brandvertragende werking krijgt u tot een half uur extra om uzelf in veiligheid te brengen, bovendien springt een brandwerend ruit niet kapot bij hoge temperaturen, waardoor u glaswonden voorkomt.

Wilt u HR-glas laten aanbrengen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 085 500 9951.

Gratis offerte ontvangen
triple glas in Tilburg

Triple glas

Wie hoge eisen stelt aan de isolatie of veiligheid van hun pand, vraagt bij de glaszetters naar de mogelijkheden voor triple glas. Triple HR-glas bestaat uit drie glasplaten, waartussen men een speciaal isolatiegas stopt. Een triple ruit zal dan ook het warmteverlies aanzienlijk beperken. Door deze uitstekende eigenschappen is de prijs voor triple ruiten wel relatief hoog.

kogelvrij glas

Kogelvrij glas

Een ander soort triple ruit is het kogelwerende raam. Met name winkels en politiebureaus gebruiken kogelvrije ruiten, maar ook bij andere panden is het mogelijk om kogelwerende ramen te installeren. Evenals de triple ramen bestaan kogelvrije ruiten ook uit drie glasplaten. In plaats van isolatiegas zit hier dan echter een kunststof strook tussen. Door alles met elkaar te versmelten, wordt een uniek product gecreëerd.

figuurglas Tilburg

Figuurglas

Gaat het matglasfolie bij een tussendeur kapot, of vindt u het hoog tijd voor een elegantere oplossing voor meer privacy bij uw kantoor of woonhuis in Tilburg? Kijk dan eens naar de opties voor figuurglas. Figuurglas is eenvoudig te omschrijven als een glasvariant waarin een reliëf is verwerkt. Hierdoor ontstaat een ondoorzichtig oppervlak. Figuurglas is ook voor bovenlichten of voordeuren verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

glas op maat in Tilburg

Glasplaat op maat

Een glasplaat op maat komt van pas in veel verschillende situaties. Natuurlijk wanneer uw ruit een afwijkende vorm of een afwijkend formaat heeft. Maar ook voor andere doeleinden kan u een glasplaat op maat goed gebruiken. Een belangrijk voorbeeld is het vernieuwen van de glasplaat op uw glazen tafel. Maar ook als de glazen in uw buffetkast kapot zijn gegaan kan u een glasplaat op maat laten leveren.

draadglas Tilburg

Draadglas

Een andere glassoort die de glasservice in Tilburg regelmatig plaatst, is draadglas. Draadglas is een veiligheidsglas en is moeilijk te breken, waardoor u de veiligheid van uw pand aanzienlijk verbetert. Daarnaast voorkomt het metalen raster in het draadglas dat eventuele losse glasstukken in de woonruimte terechtkomen. De kosten voor draadglas verschillen per aanbieder in Tilburg.

melkglas Tilburg

Melkglas

U bent ongetwijfeld bekend met mat glas: ook wel melkglas. Melkglas heeft een troebele afwerking, waardoor het niet mogelijk is om naar binnen te kijken. Dit effect wordt behaald door het glasoppervlak te zandstralen. Dit maakt het ondoorzichtig. Melkglas is een ideale oplossing om de privacy in huis te verbeteren, zonder de hoeveelheid lichtinval op te hoeven offeren.

lek dubbel glas in Tilburg

Lek dubbel glas

Het lek slaan van standaard dubbelglas is in veel gevallen het gevolg van verouderde of uitgedroogde kitranden. Laat daarom uw kozijnen periodiek door een professional onderhouden. Is er toch condens opgetreden tussen glasbladen? Eén van de professionals van de glasservice in Tilburg kijkt graag met u mee naar de mogelijke oplossingen, en informeert u over de kosten. Vaak moet u lek dubbelglas laten vervangen.

glazen deuren

Glazen deuren

Houdt u van veel licht en ruimte in huis? Door dichte binnendeuren te vervangen door een glazen variant, zorgt u ervoor dat natuurlijk daglicht in elke ruimte komt. Zowel enkel als gebrandschilderd glas is te gebruiken voor binnendeuren. Voor buitendeuren geldt dat er hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid en dikte van de glasplaat. Kies eventueel voor matglas om de privacy te behouden.

glaszetter in Tilburg

Voordelen glaszetter Tilburg

 • Tot wel 15 jaar garantie op product én montage!
 • Een snelle afhandeling met uw verzekeraar.
 • Bij spoed binnen een half uur ter plaatse.
 • Snel en vakkundig ramen geplaatst.

Bel de glaszetter: 085 500 9951

Bent met spoed op zoek naar een erkend glaszetter uit Tilburg die u kan helpen bij het een reparatie van glasschade of het vervangen van een kapot ruit? Dan bent u bij de glasservice in Tilburg aan het juiste adres. De professionals zijn via 085 500 9951 dag en nacht bereikbaar en komen snel naar u toe om het probleem te verhelpen. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van glas-in-lood panelen of veiligheidsglas in uw woning of bedrijfspand? Vul dan het offerteformulier in. Onze glaszetters beantwoorden uw hulpvragen spoedig en informeren u desgewenst over de prijzen voor een bepaalde klus. U bent gegarandeerd van vakmanschap en een aantrekkelijke prijs!

Glas prijzen Tilburg