Glaszetter Zwijndrecht

Glaszetter Zwijndrecht

Hebt u inbraakschade? Of is er door storm een ruit kapot gegaan? Bel ons spoedservice nummer en een glaszetter is snel ter plaatse om de glasschade te herstellen. Wat de oorzaak van de glasschade ook is, het is vervelend als er iets kapot is. Daarom hebben wij een glasservice, via deze spoedservice kunt u ons tevens bereiken buiten de kantooruren. Redeco is een netwerk van verschillende glaszetters, schilders en stukadoors die dekking bieden in 5 grote provincies in het land. Een glaszetter die gelieerd is aan ons is specialist in glasschade. Voor vragen over dubbel en enkel glas, het plaatsen van glas-in-lood en HR-glas kunt u bij ons terecht. 24/7 bellen op het glasservice nummer: 085 500 9906 voor een glaszetter uit Zwijndrecht.

Bij Glasschade, bel 085 500 9906!

Het is natuurlijk erg vervelend als u glasschade in huis krijgt. Als de oorzaak van de glasschade komt doordat er is ingebroken wilt u natuurlijk dat uw huis zo snel mogelijk weer veilig is. Ook bij andere oorzaken van glasschade is het belangrijk dat er snel herstelwerkzaamheden plaatsvinden. U wilt er niet aan denken dat een ruit die door stormschade kapot is gegaan niet diezelfde dag te maken is. Om u direct te kunnen helpen na glasschade hebben we de glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice bied u de garantie dat wij 24/7 in actie kunnen komen om glasschade te vervangen of te herstellen.

Glasservice Zwijndrecht

De glasservice van Redeco staat voor een snelle reactietijd en een uitstekende service. Al jarenlang helpen wij klanten met het herstellen en vervangen van glasschade in Zwijndrecht. Nadat u ons via de telefoon uit heeft gelegd wat er aan de hand is, zorgen wij dat er een glaszetter uit Zwijndrecht naar u toekomt. Deze glaszetter zal de glasschade opnemen en glas in de juiste afmetingen bestellen als hij het niet op voorraad heeft. In ieder geval zal hij er alles aan doen om het op te lossen en u verder te ondersteunen. Via 085 500 9906 bereikt u direct een glaszetter van onze glasservice in Zwijndrecht.

Neem direct contact op!

Is er bij u in Zwijndrecht sprake van een spoedgeval? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van dubbel glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, HR-glas of een andere glassoort? Nadat wij u aan de lijn hebben gehad komen we in actie en zullen een professionele glaszetter naar Zwijndrecht sturen. Redeco staat eveneens voor u klaar indien u een vakkundig schildersbedrijf zoekt. Wilt u uw woning beter isoleren of wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woonsituatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u vragen heeft over de prijzen van glas op maat of over de prijzen van een glassoort kunt u bij ons terecht. Bel direct en krijg een ervaren glaszetter aan de lijn!

Vrijblijvende offerte  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit glaswerk
  • Spoedservice glasherstel
  • Uitstekende garantievoorwaarden
soorten glas

Soorten glas

Glaszetter Redeco biedt u verschillende soorten glas aan. Tegenwoordig wordt er in de nieuwbouw alleen nog maar gewerkt met hoogrendementglas, beter bekend als HR-glas. Dit isolatieglas is beschikbaar in meerdere gradaties. Zo is er HR+, HR++ en HR+++. Des te meer plussen er achter de HR staan, hoe hoger de isolatiewaarde is. Naast deze vorm van dubbele en triple glas bestaan er ook nog andere vormen van dubbel glas met geluidswerende en brandwerende eigenschappen. Andere glassoorten zijn: het steeds populairder wordende glas-in-lood, gehard en gelaagd veiligheidsglas en draadglas. De glaszetter uit Zwijndrecht kan dit voor u op maat maken en monteren in uw woning.

Glas-in-lood

Glas-in-lood wordt steeds populairder, het is terug van weggeweest. Voorheen was het voornamelijk te zien in kerken en oude jaren ’30 woningen, nu wordt het steeds vaker toegepast in nieuwbouw. Het mooie aspect van glas-in-lood is dat het in elke maat of patroon te snijden is. Nadat het op maat is gemaakt wordt het in een loodlijst gezet.

Dubbel Glas

Dubbel glas is standaard eenzijdig gelaagd. Dit houdt in dat er twee glasplaten tegen elkaar aanzitten. Tussen deze glasplaten zit lucht. De warmteweerstand factor van lucht is erg hoog. Hoogrendementglas is er in bepaalde gradaties, bij deze glassoort zit er geen lucht maar een edelgas tussen de twee glasplaten.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit meerdere lagen glas waartussen PVB folie is geplaatst. Doordat de folie het glas bij elkaar houdt ontstaan er geen scherven. Een andere vorm van veiligheidsglas is met een draadraster erdoor. Ook gehard veiligheidsglas is een optie. Gehard glas gebruikt men vaak bij douchecabines.

ruit vervangen Zwijndrecht

Ruit vervangen

Het vervangen van een ruit is een klus die u over het algemeen het beste aan een erkend glaszetter kan overlaten. Het gaat bij het vernieuwen van een kapot ruit namelijk niet alleen om het glas, maar ook om het kozijn en het behoud daarvan. Zo is het mogelijk dat het kozijn enigszins aangepast moet worden indien u er voor kiest om isolerende beglazing te monteren. Dankzij onze snelle service kunnen wij u snel helpen.

isolatieglas plaatsen

Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas is een uitstekende oplossing wanneer u wilt besparen op de stookkosten. Het plaatsen van isolatieglas kan wat tijd kosten, doordat de kozijnen eerst moeten worden vervangen. De meeste kozijnen voor enkel glas hebben niet genoeg draagkracht voor isolerende glazen en zullen daarom verstevigd of vervangen moeten worden voordat wij het isolatieglas kunnen zetten.

veiligheidsglas Zwijndrecht

Gekleurd glas

Eén van de oplossing voor het creëren van een unieke sfeer in huis is het gebruik maken van gekleurd glas. Gekleurde glazen kunnen in één stuk worden geplaatst, maar worden over het algemeen in een patroon gezet, wat wij meestal aanduiden met de term glas in lood. De kosten voor het creëren van glas in lood ramen hangen af van uw wensen. Met name het aantal glasstukken is hierop van invloed.

gehard glas op maat

Gehard glas op maat

Wij spraken hierboven al over de voordelen van veiligheidsglas. Gehard glas is één van de vormen van veiligheidsglas die wij regelmatig bij particulieren en bedrijven in Zwijndrecht plaatsen. Hebt u extra grote ramen of een raam in een speciale vorm? Het is uiteraard mogelijk om het gehard glas op maat te laten maken. De prijzen voor het gehard beveiligingsglas hangen af van diverse factoren, zoals de tijd die de glaszetter kwijt is aan de installatie.

geluidsisolerend glas

Geluidsisolerend glas

Woont u aan een drukke straat en hebt u regelmatig last van voorbijrijdende auto’s of bussen? Overweeg dan om een geluidsisolerend ruit te laten installeren. Dit is in de meeste gevallen een vorm van dubbel glaswerk, eventueel met een speciaal isolerend gas in plaats van lucht tussen de glasplaten. Dankzij deze geluidsisolatie geniet u snel weer van een optimaal wooncomfort bij u thuis in Zwijndrecht.

brandwerend glas Zwijndrecht

Brandwerend glas

Wanneer wij spreken over brandwerende ruiten, dan gaat het in feite over een glassoort die brandvertragend werkt. Een dergelijk raam bestaat uit twee of meer glasplaten waartussen een onzichtbaar schuim zit. Zodra dit in aanraking komt met vlammen of hoge temperaturen, zal het schuim verdikken, en zo de vlammen vertragen. Daarnaast springt het ruit niet kapot, waardoor u wonden voorkomt.

triple glas

Triple glas

De medewerkers van onze glasservice kunnen niet alleen dubbele isolerende beglazing bij uw woning plaatsen, ook zogeheten triple isolatieglas is een mogelijkheid. Een triple oplossing is met name geschikt voor passieve woningen. Het triple ruit bestaat uit drie glasplaten, met daartussen isolatiegas. Hierdoor zal er bij het triple raam bijna geen warmte verloren gaan. De aanschafprijs is zeer hoog, houdt dus rekening met uw budget.

kogelvrij glas

Kogelvrij glas

Wist u dat kogelvrije beglazing ook een triple variant is? Kogelwerend veiligheidsglas bestaat uit drie glasbladen, die men heeft samengevoegd met behulp van kunststof bindtussenlagen. Door de hoge temperatuur waarmee dit gebeurt, versmelten alle lagen met elkaar. Het kogelvrije ruit zal kogels weren, en is te bewerken na fabricatie. Het is geschikt voor gebruik in auto’s, winkelruiten en voor overige bescherming van glazen panelen.

figuurglas

Figuurglas

Vindt u het prettig om de privacy van uw pand in Zwijndrecht hoog te houden, of wil u verschillende kantoorpanden op een eenvoudige wijze van elkaar scheiden? Het gebruik van figuurglas vormt hiervoor een uitstekende oplossing. Figuurglas is een wat dikkere, geribbelde glassoort, die ondoorzichtig is, en in diverse varianten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de standaard ribbels, of ga voor een speciaal bladerpatroon.

lek dubbel glas Zwijndrecht

Lek dubbel glas

Eén van de meest gehoorde klachten via onze glasservice is een lekgeslagen dubbelruit. Het nadeel van een lek dubbel raam is dat dit lastig te herstellen is. In een aantal gevallen is het mogelijk om de condens te verwijderen en de randen opnieuw dicht te kitten. Meestal is het noodzakelijk om de gehele constructie te vervangen. Voorkom dergelijke problemen door periodiek professioneel onderhoud.

glazen deuren

Glazen deuren

Naast glazen ramen bestaan er natuurlijk ook deuren waarbij glas het basismateriaal is. Hoewel het minder vaak voorkomt, is het tevens een optie dat een glazen deur kapot gaat. Is er sprake van glasschade, of moet de deur vervangen worden? Aarzel dan niet om u met onze glasservice te Zwijndrecht in verbinding te stellen. De medewerkers van de glasservice zullen een kapot onderdeel vakkundig herstellen.

draadglas

Draadglas

Een laatste glasvariant waar wij u graag meer informatie over willen geven is draadglas. Draadglas is één van de speciale veiligheidsglazen, met geheel eigen voor- en nadelen. Het grootste voordeel van draadglas is dat eventuele glasstukken altijd in het metalen frame blijven hangen. Dit verkleint het risico op wonden aanzienlijk. Daarnaast is draadglas bijna niet kapot te krijgen, zelfs niet bij hoge impact.

Prijzen

Een glaszetter uit Zwijndrecht heeft een gemiddeld uurloon tussen de €30,- en €40,-. Dit is bruto, dus exclusief belasting en het materiaal dat de glaszetter gebruikt. De prijs van glas-in-lood is het lastigst te bepalen van alle glassoorten. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal, de glasvariant, de kleur en het ontwerp. De prijzen van veiligheidsglas beginnen bij €32,- voor een gelaagd stuk glas met 33.1mm dikte per m². De prijzen van het goedkoopste enkel glas beginnen gemiddeld bij €15,- per m² met een dikte van 2mm. De gemiddelde prijs voor dubbel glas in Nederland loopt op naarmate de isolatiewaarden stijgen. In de volgende tabel zijn deze gemiddelde prijzen weergegeven.

Glassoort Gemiddelde Prijzen
Standaard €30,-
HR €45,-
HR+ €50,-
HR++ €55,-
Glas prijzen Zwijndrecht

Bel de glaszetter: 085 500 9906

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van het inschakelen van een glaszetter via onze glasservice? Hebt u een vraag over de voordelen van brandwerend glas? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor onze spoedservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 085 500 9906. Wij garanderen bovendien dat onze glaszetters u altijd snel en vakkundig van dienst zullen zijn. Of het nu gaat om het vervangen van enkel door dubbelglas, het plaatsen van isolatieglas of het ontwerpen van glas-in-lood, wij zijn u met alle plezier van dienst.